En månad och tre dagar senare...

...och jag lever!! :P
Inte meningen att låta er hållas för att jag är så himla urusel på att blogga. Men jag finner ingen mening med bloggen längre. Kan väl vara kul att ha kvar den om jag nu skulle hamna i en sån där svacka som jag var i då jag startade bloggen, eller?
   Jaha, ska man gå igenom vad som har hänt under dessa 6 veckor? Vart börjar man? Vad vill ni veta?
Jag har iaf slutat jobba på McDonalds, äääntligen!! wohoo!! Var glad hela dagen på min sista arbetsdag, bjöd på bullar och tyckte livet var helt underbart. Idag ringde jag dom faktiskt och bad om arbetsintyg. Malin lät jätteglad att jag ringde, så det känns som dom saknar mig lite. Och ärligt talat så saknar jag dom också. Men absolut så finns det ju folk man inte saknar också ;)
  Jag hann vara arbetslös i ca tre dagar innan jag var ute på arbetsmarknaden igen. Har vikarierat på Ljunggårdens Förskola/Dagis. Det var helt himelskt! Jag älskar verkligen barn, dom är allt för härliga!! Och personalen är ju grymt underbara, alla är supertrevliga osv. Jag ansökte ju om jobb där från och med höststarten. Så kanske borde maila rektorn eller den personalansvariga på dagiset och höra om jag kanske kan få fast tjänst i höst?
   Annars då? Har firat midsommar med mina favoritkillar, det var underbart, tills vi kom till krogen och träffa alla andra nötter. Det blir verkligen ALLTID kaos!! Jag funderar STORT på att byta umgängeskrets!! Blir matt på allt tjafs och rykten som går runt.
   Har legat nere på beachen och solat och badat. Nu börjar det bli riktigt skönt i vattnet alltså. Ca 17 grader, helt perfekt när man ligger och kokar i solen! :)
   Har även flyttat hem igen, med tanke på att jag inte har något jobb. Känns bra faktiskt. Jag är ju så himla sällskapssjuk så det inte är sant. Klarar verkligen inte av att vara själv. Och inte har man råd att skaffa hund heller så man har något typ av sällskap :P

Och för att inte glömma, jag har gått tillbaka till mörkt hår igen. Kände att det blonda inte längre är jag! Den blonda Daisy är passé, det var "fjortis-daisy". Nu har jag mognat och växt till mig så då passar det sig inte med blont och stripigt hår. Nu är det mörkt och fint..och jag stormtrivs!

RSS 2.0