Skönheten kom i brevlådan


denna skönhet kom hem i brevlådan idag.
....eller fick en avi på att jag fick hämta ut den på posten idag. Blev riktigt glad när jag pratade med mamma i telefon på jobbet och hon sa att den hade kommit.
Så efter jobbet idag så kom max och petra för att skjutsa hem mig, väldans trevligt. Stort tack till dom! Så när vi kom fram till ön så åkte vi på en gång och hämtade denna skönhet.
Ikväll så hade jag planerat att jag skulle åka med max,petra och fia till viper, då max jobbar. Men jag kände imorse när jag vaknade att jag inte hade någon stor lust med det. Så jag blir hemma idag istället.
Alldeles nyss kom brorsan över och sa att han ska börja flytta redan nu, så jag kanske ska hjälpa honom lite om han vill ha hjälp vill säga. Annars blir det nog bara fredagsmys framför tv:n tillsammans med mamma.
Hur ser eran fredagskväll ut?

Imorgon är det fredag..

..och guud vad skönt det ska bli. Från och med imorgon efter kl.17 någon gång så är jag ledig enda fram till nästa fredag, då jag jobbar 11-19 igen..Har ju en liten minisemester..
Denna semester kommer bestå av en flytt, ett kolmårdens besök och ett viperavslut...vilket kommer leda till hejdundrande fest..Beach Party och allt!
Imorgon tror jag också att det kommer bli viperbesök..Då Max ska jobba som fotograf på någon hafflaskiva...ingen aning vad det var för skola. Så imorgon efter jobbet blir det besök i Sollentuna..
Hur ser eran fredag ut?

Jag beklagar...

..men jag har helt enkelt inte haft orken till att blogga, speciellt inte igår.
Igår jobbade jag 9-18, vilket jag inte har gjort på evigheter. Det var skönt på ett sätt, dagarna går så himla fort, men tråkigt på ett annat. Efter jobbet så hämtade Max upp mig så åkte vi hem till mig för jag trodde jag behövde hjälp att packa ner lite saker. Det är ju dags snart, men jag behövde inte så mycket hjälp, han satt mest och tittade på, och jag packade.Fick inte ner allt, men lite iaf. Nu är det typ bara kläderna och lite småsaker kvar som jag inte vågar packa ner, som jag istället kommer bära i händerna.
Idag jobbade jag 12-20, usch vad tråkigt det var. Plus att jag var jätte trött och har sjukt ont i en muskel vid axeln typ. Jag tror jag har fått någon slags muskelinflammation. Inte okej!! 
Så iallafall, jag kunde inte sova så bra inatt. Imorgon är det samma visa igen, jobbar 9-18 vilket jag även gör på fredag. RIktigt skönt att jobba sån tid på fredagar. Det har jag saknat. Nu tänker jag gå och lägga mig, eller jag ligger redan i sängen och ska sova.
Hur har eran dag varit?

Måndag igen...

...och guud vad jag avskyr denna dag...jag tror inte jag avskyr nån annan dag lika mycket som jag avskyr måndagar...det betyder ju att det är en hel arbetsvecka till helgen...plus att det är löning, stressade gäster, otrevliga gäster osv..
men idag har det flytit på lite bra iaf..kom till jobbet idag då jag får reda på att jag ska räkna, för susanne fortfarande var sjuk..plus att dom har ändrat mina tider denna vecka också, med tanke på att Jessica inte längre jobbar kvar så får jag ta över hennes tider tills vidare...men jag tänker inte jobba helg, never ever again, been there done that!
så tisdag,torsdag och fredag jobbar jag 9-18, vilket betyder att jag räknar dom dagarna och kommer alltså inte sluta kl.18 utan tidigare, bara för att jag är så himla snabb på att räkna, hihi! sen på onsdag ska jag jobba 12-20 tydligen, inte för att jag vet varför, ska diskutera med malin imorgon, hon ska inte komma här och tro att hon kan kapa mina tider hur som helst..
nu hör jag verkligen hur sängen kallar på mig...kanske dags att sova...eller vad säger ni?














så här såg jag ut i fredags på studentskivan, söt bunnie va?

Nu är det bara en vecka kvar..

...sen flyttar jag hemifrån, än en gång...men hoppas att denna gång blir det för gott...att jag inte kommer komma hem något mer och fastna här..nu känner jag att jag vill få igång mitt liv på allvar...växa upp ordentligt..få riktiga vuxenpoäng..
idag ska jag jobba..har precis gjort klart alla räkningar för denna månad...blev inte lika mycket som det blev förra månaden, kändes skönt..
ska ta tag i att ringa 3 nu också, för dom hade inte öppet igår då jag skulle ringa...så jag får väl pröva idag..men frågan är ifall jag ska vänta tills posten kommer, den kanske ligger i dagens post? nej, jag ringer nog iaf...
jag jobbar till 20 idag mina kära vänner, så jag kommer nog inte blogga nå mer förens vid nio tiden ikväll..
ha en bra måndag!

Min helg

min helg har varit relativt bra iaf...
i fredags var ju jag på studentskiva på le blue tillsammans med Hanna,Fia,Max, Petra och Carro...det var riktigt kul..vi alla förutom Carro sov hos paret i sollentuna..muwsigt muwsigt..jag somnade så fort jag la mig ner..och vaknade i lördags av att Hanna pillar överallt på mig bara för att jag ska vakna...hon skickade även katten på mig, inte okej!!
till slut så kom vi alla upp och max körde hem mig och Hanna eftersom Hanna skulle iväg vid 2 tiden..men med tanke på hur illa jag mådde så gick jag och la mig när jag kom hem...och jag sov ända till 6 på kvällen...sen bar det ut till sollentuna igen där det väntades filmkväll..riktigt mysigt..
idag blir det inte mkt att göra..måste nog ta tag i att ringa 3 så jag får min telefon nån gång...det har ju gått 2 veckor sen jag ringde och förlängde mitt abonnemang..
nu ska jag gå ut och sätta mig tillsammans med mamma och Adde och vovvarna...hörs kanske sen!!


detta var vi på studentskivan, Hugh Heffner och Girls of the Playboymansion

Intervjun idag

idag har jag varit på intervju på ICA här i Käppala...jag tror det gick bra..han frågade en massa frågor, bl a om hur jag är som person, vad är mina svagheter, varför jag sökte dit, vad jag gör på fritiden osv..nervös som jag var svarade jag på frågorna så mycket jag bara kan...det tråkiga är väl att dom inte söker någon heltidstjänst..vilket jag behöver, men frågan är ju, om jag tjänar mer där än vad jag gör nu så kanske det skulle fungera om jag bara extra arbetade på ICA...men iallafall så ska dom höra av sig efter helgen om jag får det eller inte..om jag nu får jobbet så har jag ingen aning om hur jag ska göra med donken...jag vill ju inte arbeta ihjäl mig direkt...får hoppas att allt löser sig..
just nu sitter jag och väntar på att jag ska åka iväg och jobba..jobbar ju 12-21 idag..sen efter jobbet kommer max och hämtar mig, då ska vi bege oss emot hans och fias lya där det väntas singstar...efter det ska vi till le blue och gå på linus studenskiva, med filmtema..men vi ska ju vara Girls of the Playboymansion och max ska vara Hugh Heffner...kommer bli kung!!
vad ska ni göra idag?


Ledig dag, kristihimmelsfärd

ja, idag är det kristihimmelsfärd..och det har jag firat med att jag är ledig...jag,mamma,max och hanna åkte till IKEA idag..och jag skulle ju bara handla lite saker..men hela max volvo blev fullproppad med saker...fick med mig en hel del..jag tror mitt kvitto var nästan en meter långt, och då överdriver jag inte..riktigt najs om ni frågar mig..
när vi var klara på IKEA åkte vi till ön igen och fyllde upp vårat förråd med alla sakerna vi hade inhandlat, sen gick vi in och åt lite lunch, kyckling och pastasallad, riktigt gott!!
efter lunchen tog vi en lunchpaus i izabellas rum tillsammans med en skål godis och Sex and the city-filmen..himla muwsigt, hanna somnade i ca 20 minuter...och både jag och max höll på att somna vi med, men vi klarade oss..nu sitter jag och väntar på maten, vilken iofs inte såg nå god ut alls..nån gryta som luktar bajs...inte okej!!
ikväll blir det tidigt i säng, försöker få tag på Material Girls-filmen med Hilary Duff...hoppas jag får hem den snart, då kanske jag bosätter mig i sängen tillsammans med den...
för imorgon ska ju jag på arbetsintervju och även kanske säga upp mig ifrån McDonalds för all framtid, hoppas hoppas!!
har ni haft en trevlig kristihimmelsfärd?

Imorgon ska det shoppas!!

ja idag är det onsdag..har varit en mycket jobbig dag på jobbet..varit mycket folk och lite personal..vilket alltid leder till K-AOS!! jag fattar inte vad det svåra är att ta in mer personal så allt ska kunna gå runt? det är ju bara att skicka hem folk sen när det är lugnt..blir matt på idioterna på jobbet!!
imorgon är jag iaf ledig, himla skönt..och det ska jag fira med att åka till IKEA med mamma,max och petra..ska bli skönt och få handla in allt till lägenheten, innan man flyttar...jag längtar även jätte mycket tills på fredag då jag ska på intervju..känns bra faktiskt..tror nog jag redan fått jobbet, sen hur mycket jag kommer jobba märker vi..oavsett hur mycket eller hur lite jag jobbar så vet jag att jag kommer säga upp mig vilket som...pallar inte längre...
ikväll ska jag mysa framför greys medans alla vänner antingen säljer korv, dricker öl, är på race eller cruisar runt på stan...då stannar jag hemma och tittar på greys, sånt vill man inte missa liksom!!
är ni också lediga imorgon?

Tisdag

jaha, idag är det tisdag..och idag har det inte hänt så mycket roligt..nästan ingenting roligt iaf...hade ett skitso på jobbet, det var lite kul, sen mobbade vi våran nya resturangchef lite..det var ju också roligt..
men annars har det inte varit nått kul alls för min del..just nu sitter jag hemma och tittar igenom IKEA katalogen för att se vad vi ska inhandla därifrån..jag är ju ledig på torsdag så då kanske det passar att åka dit och handla lite..
hur har rean dag varit?


bjuder på en av mina favoritbilder från vårfotograferingen

Roliga nyheter!


min dag idag har varit en nästan helt underbar dag faktiskt...trots det tråkiga och regniga vädret så har jag fått en massa roliga nyheter idag...
först och främst så lämnade jag ju in mitt CV på ICA idag och redan vid kvart över tre så ringde dom därifrån..jag kunde ju tyvärr inte svara då men jag ringde upp dom på min rast och då kom vi fram till att jag ska komma på intervju på fredag kl.09.00...jag tror jag redan har fått jobbet faktiskt..vilket känns jätte kul. får hoppas allt går bra på fredag..
sen har jag pratat med petra idag och hon berättade att hon hade köpt våra öron m.m. tills på fredag och skivan vi ska gå på...plus i kanten är att jag får sjunga singstar på fredag också, vilket jag har längtat efter jätte mycket..och max och fia har även köpt en ny singstar-skiva, så nu kanske det finns låtar som jag verkligen inte kan...
ikväll blir det slapp framför tv:n och sen hopp i säng..är jättesugen på godis, men vet inte riktigt om jag orkar gå ner och handla det..man blir ju lat av sig när man jobbar så sent på dagarna...
hur har eran dag varit?


Vårfotografering


idag som sagt har jag och sara äntligen gjort klart "Årstids-bilderna"...nu har vi fotat våren också..känns skönt på ett sätt, men tråkigt på ett annat, vi har haft ganska kul när vi fotat och stylat under dessa år..ja det har tagit år att göra klart dessa bilder med tanke på att man måste vänta in den rätta och bästa perioden på varje årstid...
men jag vill ge ett stort tack till Max som ställde upp som fotograf idag..Sara blir nog glad när hon får koncentrera sig mer på att styla än att fota...
ikväll ska jag och mamma nog titta på den nya filmen med Brad Pitt, Benjamins Button eller vad den heter, ni vet den när han föds gammal och blir yngre och yngre?
imorgon är det ju dags att börja jobba igen..usch, inte sugen nånstans..men ett måste är ett måste..kanske inte kvar så länge till heller för den delen, så vi får hoppas jag får jobbet..
här bjuder jag på lite bilder från dagen fotografering.

  

Min fredag


och vi har även bestämt oss vad vi ska vara på Linus studenskiva på fredag, schyy en hemlis!!

min fredag var verkligen händelserik...jag jobbade från 12-21..jag avskyr verkligen dom tiderna, hur går det ens att jobba sånna tider, det borde vara förbjudet!!
men iaf, efter jobbet hade ju jag och Hanna planerat att hon skulle möta upp mig så skulle vi åka hem till mig och titta klart på vårat Grey´s maraton..men så blev det icke då Hanna fått i sig några öl...
Så efter jobbet begav jag mig emot Kungsträdgården där nästan alla var...dom flesta var lite kalas, och vissa inte...kändes iaf skönt att jag inte var den enda som var nykter...
efter en liten stund så beslutade jag,Hanna,Max,Fia och Petra att vi skulle åka till Svea och se på när Ali skulle åka race...men han var ju självklart inte där, utan mötesplatsen var ju på helt andra ställen...så våran kväll bestod av att titta och hjälpa till i många olika race, många fina bilar och mycket fina ljud ifrån dom..
när alla beslutade att dom skulle åka hem så tyckte vi att vi skulle svänga förbi fridhemsplan och säga hej till Pelle...och jag tror dom saknar oss lite där faktiskt...alla tvingade in oss nästan...ganska roligt, plus att dom bjöd på graits alkohol..äkta V.I.P eller vadå?
idag ska jag nog hänga med mamma snart till Killingeparken och titta på när Jasmine leker i hoppborgar och rider på hästar osv..vad ska ni göra idag?

Dags för nytt jobb?


bara för att Hanna har bestämt sig att bli blond igen, himla muwsigt!!

idag har det varit en mycket seg dag må jag säga. Kändes som att den aldrig skulle ta slut...jag hade verkligen ingen som helst arbetslust idag överhuvudtaget..
med tanke på att jag fick en sån där attack igen igår, då det hugger i bröstet och jag har svårt för att andas, så fick jag ta en isomningstablett av mamma eftersom hon inte hade några ångesttabletter kvar..så jag var ju hur trött som helst imorse när jag vaknade..
men iaf..till dom goda nyheterna..idag när jag kom hem ifrån jobbet kommer mamma och frågar mig om jag fortfarande ville ha nytt  jobb..vilket jag självklart vill..då har butikschefen nere på ICA frågat pappa om precis mig och om jag fortfarande letade nytt jobb...vilket jag gör..så nu är det dags för mig att fixa till mitt CV och sen gå ner med det till ICA..är så himla lycklig..eller glad iaf...hoppas jag får en intervju och en anställning, skulle må lite bättre då tror jag iaf...
hur har eran dag varit? några roliga nyheter?

För hon tar studenten idag!!


Hanna Håkansson, nybliven student idag!

Idag är det den 13 maj 2009, vilket betyder att idag är dagen då Hanna gräver in sina fotspår för sista gången på Berga Naturbruksgymnasium. För idag är hon en nybliven student..Kl. 14.30 idag så är inte Berga hennes skola längre. Då är hon fri från allt som har med skola att göra..Då kan hon ta itu med sitt nya jobb på allvar..
Jag och alla andra ska vid  lunch bege oss ut emot Berga och vänta på att Hanna och alla andra ska springa ut..Vi har gjort en liten överraskning till Hanna så hon ser exakt vart vi kommer att stå.

Kusinen klarade körkortet!


19 år gammal och har klarat körkortet!

jag vill passa på att passa min underbara kusin till körkortet som hon nu har klarat..
känner mig riktigt stolt över henne må jag säga..så gör precis som jag, gå in på hennes blogg här och gratta henne ni också!

En utmaning



Blev utmanad av söta EMELIE


1) VAD GJORDE DU FÖR 10 ÅR SEDAN?
Jag var nästan 11 år och gick i 5an..gick i skolan och hade det jätte kul. Bäst att passa på innan betygen kommer tänkte jag nog.

2) VAD GJORDE DU FÖR 1 ÅR SEDAN?
För 1 år sedan jobbade jag. Hade då jobbat i ca ett halvår på McDonalds. (vilket jag fortfarande jobbar på tyvärr)

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Lantchips
Saltlakrits
Cheesebolls
Marabou Digestiv
Röda och Svarta döskallar

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Jag har väldigt lätt för att lära mig texter, så jag kan en hel del låtar.
True loves kiss
A drop in the ocean
It's my life
Don't wanna miss a thing
Because of you

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Betala av alla mina vänner och familjens skulder
Köpa föräldrarna ett hus
Köpa min egna lägenhet
Köpa mig en hund eller två, kanske fler
Åka utomlands

6) FEM DÅLIGA VANOR:
Jag röker
Jag festar nog alldeles för mycket
Jag har svårt för att säga nej i vissa lägen
Jag sjunger nog lite för mycket, vissa kanske tar illa upp ibland
Jag kan ta vissa saker på lite för stort allvar ibland

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Umgås med mina vänner
Sjunga
Dansa
Fotografera
Tattuera mig hos patrik

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Lila kläder
Kläder som har djur på sig
Märkeskläder
Harembyxor
T-shirts

9) FEM FAVORITSAKER:
Min mobil
Min dator
Min kamera
Mina hundar
Min säng

10: Fem personer jag vill se göra den här Undersökningen :
Hanna, Emma, Sofie, Petra och Angelica

Dagens outfit, måndag 11/5




Tröja: H&M
Byxor: Miss Sixty
Huvtröja: Haléns

nu är jag redan hemma..jag skulle från början jobba 12-20 idag..men sen frågade W ifall jag inte kunde stanna till 21, vilket jag gick med på..men sen hände det nånting med mig, jag började må skit illa..ville bara spy, hade sura uppstötningar var 3 minut typ..så då frågade jag Anna ifall inte hon kunde stanna till 21 istället så jag kunde gå hem kl.20..hon gick med på det som tur var..men sen mådde jag bara ännu sämre så då frågade jag Linn ifall hon kunde stanna till 20, och det kunde hon också..så jag fick gå hem vid 19..jätte skönt..nu mår jag inte alls lika illa, men fortfarande lite snurrig i huvudet, får se hur jag mår imorgon, blir det samma sak imorgon så kommer jag nog inte jobba på onsdag eller resten av veckan...bättre att stanna hemma och bli frisk än att vara på jobbet och bli sjukare..
eller vad tycker ni?

Så var det måndag igen..


Foto: Jag

..idag känner jag verkligen att jag inte har nån som helst lust att jobba överhuvudtaget..jag vill verkligen ha ett nytt jobb..jag orkar inte längre, känner varje dag jag är där att jag vill säga upp mig på en gång..men det kan jag ju inte göra nu när jag ska flytta...måste ju kunna betala min hyra och alla andra räkningar..
får se hur det blir idag..slutar kl. 20 ikväll..så jag får se om jag orkar skriva nått senare ikväll...
hoppas ni får en superbra dag!

I veckan kommer en ny mobil




idag har jag ringt 3 kundservice..med tanke på att mitt abonnemang på 3 snart går ut..tror den skulle gå ut i juli nångång..så jag ringde dom och frågade om jag kunde förlänga det och självklart fick jag det, och det positiva är att jag får en telefon på köpet..så denna telefon kommer komma hem till mig nån gång denna vecka..hoppas den kommer om någon dag bara..på tiden att jag får en ny telefon, har haft samma telefon i ca 1½ år..
dags för er också att köpa ny telefon?

Söndag

idag är det söndag, hittils har jag inte gjort så mycket..nästan ingenting faktiskt...jag vaknade vid halv 12 ungefär så gick jag upp och satte mig i soffan...
satte mig och tittade i IKEA katalogen för att se om det fanns någon soffa jag skulle vilja ha...jag tror jag har hittat en soffa som lockar väldigt mycket..måste också köpa ett nytt bord..får se vad jag hittar på ikea när jag åker dit.

denna soffa vill jag ha..vad tycker ni, ska den köpas?

ikväll blir det tv-kväll för full kareta...det är ju Gossip Girl idag !!
vad ska ni göra idag?

mysäventyr med mamma och moster

idag vaknade jag vid kvart i 10 ungefär...då hörde jag mamma prata med moster Ann i telefon och dom pratade om att dom skulle åka iväg och köpa en ny bur åt Zappo (mosters fågel)..då ville jag självklart följa med...
så vi begav oss emot arninge...vi gick in på Zoo Kompaniet, Apoteket, Systembolaget såklart, och även Skopunkten..och jag kan lova er, shit pommes frites vad svårt det är att gå in i en skoaffär utan att vilja köpa nått..men jag höll mig i fingrarna, trots att det var riktigt svårt...vi gick även in på Lindex där Ann köpte en ny bikini till mamma, vilket var på tiden, för den hon har ser ju förjäklig ut...
nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja fixa mig...för sen ska jag bege mig emot Kärrtorp hem till Hanna..för ikväll ska vi på fest i Högdalen..hoppas på dett det kan bli kul...
vad ska ni göra idag?


jag skrev ju häromdagen och frågade vilken bild ni tyckte jag skulle framkalla, detta blev vinnaren..vilket jag är väldigt nöjd med..

äntligen fredag!


Foto: Max

ja, äntligen är det fredag..just nu sitter jag nyduschad här hemma...ska sminka mig lite, torka håret, sen är jag fit for fight för att åka till jobbet...vilket jag inte har lust med överhuvudtaget med tanke på att jag jobbar 12-21 idag...usch!!
men jag har bestämt att idag så tänker jag åka hem efter jobbet och umgås med familjen för en gång skull, jag har blivit så himla trött på att gå ut varje helg..visst jag kan gå ut varje helg, men inte bägge dagarna..då sitter jag hellre här ute och umgås med grannar och familj, mycket roligare...
imorgon så har ju Danne och Alex kockat ihop nån fest som vi ska på, måste få tag på danne bara så jag vet om man ska ta med sig egen alkohol och när och exakt var detta skulle ske...
nu har jag inte tid att sitta här längre..kanske skriver ikväll när jag kommít hem ifrån jobbet...

Vilken bild är finast?

ikväll har jag lekt fotograf med hundarna för jag har varit inne på Fuji Direkt och hittat en tavla som kallas "Canvas", jag vill så gärna ha en riktigt fin tavla på hundarna så nu har jag fotat dom med sina priser från deras utställningar..
så nu är min fråga till er, vilken av dessa bilder tycker ni att jag ska ta?

tycker ni bild nr 1?


eller bild nr 2?


nu ska det shoppas!


älskar ni också IKEA lika mycket som jag gör?

jepp, ni läste rätt...som ni vet så ska ju jag flytta tillbaka till min gamla lägenhet är på gården den 1juni...vilket jag börjar se fram emot...så min bror kom ju på att jag kan ansöka om ett kort på IKEA som jag har kredit på..vilket jag självklart har gjort...så nu väntar jag bara på att kortet ska komma hem i brevlådan, och så fort det kommer hem ska jag och mamma åka till IKEA och storhandla..ska handla ny soffa och nytt bord bland annat, sen lite smått och gott...får planera vad jag verkligen behöver..jag älskar ju IKEA så jag hittar säkert något mer..

så har det blivit onsdag

idag har det inte hänt ett endaste dugg tror jag...jobbade 9-18 idag, jag säger bara att jag förstår Jessica varför hon sa upp sig pga att hon inte orkade längre..så mycket som alla assistenterna är på en...
ikväll är det ju Grey's på tv, riktigt spännande det börjar bli tycker jag...som ni kanske märker så har jag inte sån direkt blogglust idag...skriver mer imorgon...
kan ju passa på att hedra Oscar i bloggen idag..så då passar jag på att hedra honom med tanke på att han fyller 21 år idag...stort grattis till honom!


Oscar 21 år idag, grattis grattis!!

skivan på göta källare

 
                                                                         

igår som sagt var det skiva på Göta Källare för Berga Naturbruksgymnasium..dagen/kvällen började med att jag åkte hem till Carro efter jobbet..där åt vi middag, fixa oss och dom drack lite vin och så, snackade strunt helt enkelt..
vi skulle vara inne vid Göta Källare vid 22.00 så då kom Nicole lite innan till Carro så körde hon in oss alla...väl där var det fulla Berga-människor, b la Hanna hon var plakat!!, men sånt hör till..jag var extremt trött efter den långa dagen på jobbet...jag var väl hemma vid 1 eller halv 2 tiden tror jag..då somnade jag gott i sängen efter en stund...
idag har jag jobbat precis som vanligt..har dock varit Swing i 2 dagar nu och ska även vara det imorgon..har saknat att vara Swing har jag känt det senaste dagarna...får hoppas att det vänder..känns kul att jobba lite iaf nu när Emma är tillbaka från sin mammaledighet...
ikväll är det NCIS och antingen Desperate Housewifes eller The Menthalist...nu ska jag fortsätta titta på tv, sen är det sängen som gä

Studentskiva den 4 maj

imorgon är det då skiva...nämligen hannas skiva..eller rättare sagt, Berga Naturbruksgymnasiums skiva..alla 3or på Berga har skiva på Göta Källare i Medborgarplatsen...jag hoppas och tror att detta kan blir riktigt kul...men jag får ju som sagt inte stanna ute allt för länge, med tanke på att jag har ett jobb som förväntar sig att jag ska vara instämplad och ombytt kl.09.00 på tisdag..
har ni några skivor ni ska/har gå på?

dåligt uppdaterande, ber om ursäkt...(varning för riktigt långt inlägg!!)

...men jag har helt enkelt inte haft tid att sätta mig ner och blogga..har inte ens haft igång datorn sen i onsdags..men lugn bara lugn, jag ska berätta allt för er vad som har hänt och vilka nya roliga nyheter jag har..så vi börjar från torsdag tycker jag..
   torsdag: jag jobbade precis som vanligt..11-20...det gick bra..var inte så mycket folk som jag trodde att det skulle vara med tanke på att det var valborg och allt...
när jag väl hade slutat jobba så begav jag mig emot sollentuna för att åka hem till max och fia..då jag ivrig som jag var skulle få reda på deras lilla hemlis som dom tisslat och tasslat med i snart en månad... men det var inte det jag trodde det skulle vara men blev glad för deras skull iaf...när jag kom dit var alla fulla och glada och in kommer en mycket nykter och trött daisy...till slut så begav vi oss emot viper..tog en jäkla omväg för att nicole är ju handikappad så hon skulle slippa gå från stationen i karlberg...tog oss typ 1 timme att komma dit istället för en kvart typ..men det var kul. en färd i sig...men eftersom nicole inte fick komma in så ringde vi hennes far så kom han och hämtade oss..tur var väl det så trött som jag var..
   fredag: då jobbade jag 9-18...ja jag vet..det var 1 maj och alla andra var lediga..men inte jag, jag jobbade...men det var lugnt, fick ju dubbelt betalt...så jag klagade inte...
men kors i taket var det var jobbigt..det var folk hela tiden...vi var iofs bara 4 kassor istället för typ 8-9..så det är klart det blir kö...men till slut när jag hade räknat klart och så...då åkte jag till ropsten där min skjuts väntade...vi åkte till Nicole då det var middag för hennes mamma som fyllde 50 år..efter middagen åkte vi över till mig då jag fick byta om osv, sen begav vi oss till 360 där man inte har varit sen augusti förra året..det var väl sisådär kul...hade jag varit mer taggad hade jag nog levt livet med den musiken som var där...blev en tidig hemgång iaf...
   lördag: hör och häpna!! jag och mina vänner gick inte ut på krogen denna lördag!! kors i taket...men ingen av oss kände direkt lusten till att gå ut heller...min dag bestod av en dag ute i solen med familj,grannar och lillebror och Hanna...efter en stund kom nicole och då var det dags att beställa thai-mat...då hade även oscar kommit..muwsigt muwsigt!!
när vi var mätta och belåtna tog jag, Hanna och Oscar en powernap i min säng som är 90 bred..det var trångt men muwisgt...efter det när vi hade piggnat till gick vi till ica för att inhandla all goffa vi skulle ha...när vi var klara kom max och fia...och vi började blanda dipp och hällde upp all chips och ostbågar och godis...sen var det grey's maraton i ca 5-6 timmar tror jag vi låg och tittade på greys...riktigt muwsigt...

såhär muwsigt hade vi 3 i min säng...

söndag: idag har jag inte gjort så mycket alls...plockat undan min tvätt som låg i rummet...diskat upp all disk som stog i hela köket nästan...och sen har jag och mamma varit ute på gården med grannarna och snackat skit...även varit på hundjakt...nu ska jag se till att det blir middag för jag inte har ätit nått idag och börjar bli hungrig..

har även en ganska rolig nyhet att berätta för er...den 1 juni då flyttar jag tillbaka till min lägenhet som jag hade innan min operation då min bror har fått erbjudande om en större lägenhet...så om 28 dagar ungefär flyttar jag hemifrån..och den här gången tänker jag stanna där!!

RSS 2.0