Sista dagen 2008




(foto:jag)

idag är det alltså onsdagen den 31 december...det är 2008 sista dag...det är dagen då alla passar på att supa sig fulla, äta sig gott och titta på en massa fyverkerier...
min kväll kommer bestå av en middag hos oscar, det kommer bli jag,oscar,petra,atte och nea..sedan kommer vi bege oss iväg till sköndal där det väntas fest...
vid 12slaget kommer vi gå ut och titta på fyverkerier och skåla med champange...jag tror faktiskt vi kommer ha det hima roligt idag...just nu sitter jag och väntar på atte som ska hämta mig, fast han kommer nog inte förens vid 17 snåret...
så jag får nog försöka hitta på nått medans jag väntar...
hur ser eran kväll ut?

om jag inte hinner skriva mer idag, så önskar jag er alla ett riktigt gott nytt år!

tack sofie!!




jag vill tacka sofie jätte mycket för hjälpen med min header...jag tyckte att det var dags att den skulle uppdateras nu när det är ett nytt år på gång och allt..vad tycker ni om headern, fin va?
detta blir nog det sista inlägget för idag..är så himla trött, ligger i sängen nu och tittar runt på en massa bloggar, är helt beroende av vissa..måste vara pigg och fräsch inför imorn..men jag känner mig riktigt duktig som har bloggat iaf tre inlägg idag, mer än vanligt =)

Nyårets outfit




idag har jag,mamma,hanna och izabella varit i Lidingö Centrum och shoppat lite inför nyår...jag och hanna tyckte att vi behövde lite nya kläder inför det nya året..
det blev en skjort liknande tröja , en kofta samt ett halsband för min del...allt detta kom ifrån h&m..himla fint blev det..till ska jag ha ett par svarta jeans hade jag tänkt..
vad är era planer inför nyår?

Nyårsafton imorgon!!



imorgon är det verkligen nyårsafton..vilket betyder ett nytt år, en ny start och en massa nya problem..kvällen kommer börja hemma hos oscar här på ön...sedan kommer det bära av emot sköndal där det valkas fest med alla vännerna...eller iaf det mest av dom..
just nu sitter jag med hanna hemma hos mig och fortsätter titta på vårat greys-maraton vi hade igår..vi är verkligen inte klara än..såå nu måste jag återgå till tv:n

slapp dag!!

idag har jag faktiskt inte gjort ett enda jota..galet skönt det är ibland!! jag klev upp vid 11 tror jag klockan var, åt mig en skål kräm med mjölk...
sedan la jag mig i soffan med jasmine och tittade på pippi långstrump. vi hade det himla mysigt..så min dag har jag spenderat i soffan..
jag skulle ha ätit middag med hanna idag, men det blev inte så pga att vissa saker dök upp...men vi ska väl ta det imorgon eller efter nyår, vi får se..
hoppas på att jag hittar på något ikväll, jag börjar få riktigt tråkigt nu...börjar bli extremt rastlös..

Nygaddad!!

idag har jag och hanna gjort våran "vänskaps"tattuering..vi fick äntligen arslet ur vagnen och gjorde den. både jag och hanna är riktigt nöjda..sen finns det ju vissa som har en del åsikter om den, men det skiter vi i..den respekterar våran vänskap, den som inte kan respektera det kan dra!!
gå gärna in här för att titta på alla tattueringar som patrik har gjort, han är grym!! =)



jag fick börja..
...och visst kändes det, men det gjorde inte vidare ont..

...sen var det hannas tur...
..hon tyckte att det gjorde lite ont iaf...han köttade ju ännu mer på henne än på mig..
..här har vi hannas...


...och här har vi min...
vad tycker ni om dom?

Helgen i bilder

eftersom jag har varit så dålig på att uppdatera min blogg dom senaste dagarna så tänkte jag att ni får se min helg i bilder ist..som ni kanske ser har jag haft fullt upp i helgen!!








Grattis Alex!





idag fyller våran alldeles underbara raggare, Alex år!! Denna kväll kommer nog bli så att alex,hanna och björne kommer och hämtar upp mig efter kalaset dom har haft med alex familj. sedan bär det av emot sköndal och till petra och erik. där kommer vi spendera våran förfest, sen med storsteg kommer vi rulla in till viper när vi tycker det passar...vi ska nog se till att alex får den bästa 20års dagen i sitt liv!!

Äntligen!!




tjohoo!! äntligen har oscar kommit hem!! vi har saknat honom alldelles för mycket. han har ju nyligen muckat ifrån lumpen, fett nice tänkte vi. då kan han ju ta igen alla helger han har missat. men nej, då åker puckot till landet för att jaga...men idag har han kommit hem och idag ska han med till viper. ska bli himla roligt!!

Lyckat





som sagt. igår kom Emelie och Sandra hem till mig för de var lite partysugna. jag tycker vi hade en mycket trevlig kväll faktiskt. vi började med att äta en smarrig kycklinggryta till middag. efter det så började vi planera vad vi skulle ha på oss och sedan satte vi igång med "förfesten". Där dracks det delikata alkoläsker, det sjöngs singstar och det utbröts många skratt.
När vi kände oss klara med sjungandet så begav vi oss tillsammans med Alex emot kärrtorp där vi skulle hämta upp mina julklappar från hanna. Sedan begav vi oss till viperroom. Där dansades det och det sjöngs till musiken och det dracks en massa cider.
Jag hade superkul iaf och tackar så mycket för att ni kom tjejer. Nästa gång, så fort jag är frisk i benet, så ska jag och mina vänner komma till er och eran ENDA nattklubb =)

Viperroom med kusin och bihang!





tjohoo..idag kommer kusin Emelie och Sandra. Dom var lite festsugna och ville komma hit till Stockholm och festa med mig och mina vänner. Deras val blev såklart Viperroom, varken jag eller mina vänner tackar nej till det. Ingen blir med glad än vi.
Så kl. 15.10 ska jag och mamma stå borta vid tekniska högskolan och ta emot dom och sedan åka hem. Kanske planera in vad dagens middag kommer bestå av. Orkar inte äta julmat idag. det blir så himla uttjatat  med julmat tycker jag.
Kanske slänger in ett inlägg senare idag...

Morgonens julklapp



Morgonen började med att pappa kom in och väckte mig vid 09.00 och sa att det är dags för frukost. Jag släpade mig upp ur sängen och satte mig vid köksbordet.
Efter frukosten fick vi alla öppna en varsin julklapp. när jag öppnade min sken jag som en sol. jag fick verkligen en digital systemkamera. nu är det dags att börja fixa sig inför dagen. Ska hoppa in i duschen så fort lillasyster är klar. Sen ska jag vända upp och ner på garderoben och se vad jag ska ha på mig, inte så lätt att matcha kläder efter en blå skena =P
om jag inte hinner blogga senare idag så vill jag önska er alla en riktigt GOD JUL

Årets julgran 2008!





Här kan ni min och min familjs julgran för året 2008. Himla fin tycker jag. Och se så många julklappar!!

Dan före dopparedan!





idag har jag,pappa,torgny,jasmine och izabella varit i Lidingö Centrum och köpt bla mammas julklapp ifrån pappa. Blev galet avundsjuk på den =P och sen köpte vi även årets julgran. Vi "barn" fick välja julgran. shit vad många granar det finns att välja mellan.
Så du ska vi fika lite. Sen ska vi ta itu med att klä granen. Ikväll ska vi sitta och spela Bingolotto på deras uppesittarkväll. Det är ju våran tradition i familjen, hima muuusigt!!
Visst är granen söt?

tack emma <3


jag vill tacka emma så himla mycket med hjälpen jag fick med bloggen. jag började med att jag ville ändra min header. då fick hannas kompis Amanda hjälpa mig med den. (tackar så mycket för det). jag lade fram några exempel på vad jag ville ha i den. så fixade hon till den.
Sen lilla jag som är mer okunnig än en apa på att fiffla med en massa kodmallar gick jag desperat till Emma och frågade om hon kunde hjälpa mig. och det gjorde hon mer än gärna. så nu har jag fått till mig en jäkla bra julblogg, eller vad tycker ni?
visst har den blivit riktigt julfin?

Önskar mig snö!


vart är snön?! jag vill ha snö till min julafton. då man kan titta ut över den öppna elden man har hemma och se hur de stora mysiga snöflingorna faller ner på marken och täcker marken med en fin vit matta.
om jag skulle få kunna byta ut alla mina julklappar jag ska få till snö så skulle jag göra det!

Förlåt mig



jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag har varit så dålig på att uppdatera under helgen. jag har helt enkelt haft för mycket att tänka på och göra dom senaste dagarna. men min helg har iaf varit ganska lyckad. var på viperroom igår, fick dock väldigt ont i knäet av nån konstig anledning. men men idag mår jag lite bättre iaf.
hur har eran helg varit?

Rösta på min kusin!



mina kära bloggare. min kusin har blivit nominerad av en tjej som veckans blogg. därför tänker jag hjälpa henne lite på traven så hon kanske vinner. det vore ju superroligt.
ni kan klicka här för att komma till hennes blogg.
och ni kan klicka här för att kunna rösta på hennes blogg. vore jätte gulligt!

shopping med mor



idag ska jag och mamma åka till Villan i Lidingö Centrum. Där har dom en massa småsaker som är superroligt att titta på. får se ifall jag hittar några sista julklappar.
ikväll ska jag till viper, som vanligt, får se hur de går ikväll med skenan. hoppas det går bra. ska äntligen få träffa min favvoblatte =) har saknat honom.
vad ska ni göra idag?

Julspel 2008



nu har jag,mamma,izabella,robin och sanna varit och tittat på jasmine och alla hennes kompisar på lekis i kyrkan. Dom hade nämligen avslutning och visade upp sig i ett julspel. Det var riktigt gulligt må jag säga. Fröken (eller präst eller vad hon var) berättade sagan, så fick barnen berätta de dom kunde och även agera. Vi i publiken fick sjunga med till 3 låtar. Efter julspelet bjöds det på paj och sallad. Himla mysigt!!
har ni varit på något julspel iår?
  

vetrinär + julspel



idag ska jag,mamma och izabella till Roslagstulls Djurklinik med vårat ena marsvin Kalle. Jag har en misstanke på att han har förstoppning. Men vi får se vad dom säger därborta.
Om det är så att vi måste operera honom så kommer vi ta bort honom istället, och troligtvis köpa en ny kompis till Elliot. Det vore nog bäst så, så slipper han lida.
Senare idag, vid halv 5 ska vi bege oss till Breviks Kyrka för att titta på lilla jasmine när hon uppträder på ett julspel. ska bli mycket intressant och se på, hon blir väldigt koncentrerad när hon gör något sånt här. Extremt gulligt.
jag kommer lägga upp bilder senare från julspelet.

nu är det borta!




nu är gipset äntligen borta. var på Karolinska kl. 10.20 och fick efter ca 20 min komma in i "gipsrummet". där tog de bort gipset. åååh fy satan va ont de gjorde när dom skulle lyfta ut benet ur gipset. har glömt bort hur ont det gör.
men det var som en lättnad kan jag säga.
efter ca 2 timmar så sa dom att jag var tvungen att åka till Danderyds sjukhus eftersom dom inte hade någon skena där på Karolinska.
Så då fick jag ett nytt gips, som iofs bara var på baksidan av benet. sen efter en halvtimme så begav sig mamma och jag till Danderyd. När vi kom dit så var det en supertrevlig tjej som tog hand om mig.
jag skulle egentligen pröva på 2 olika ortoser (som det heter). men eftersom mitt knä är så pass svullet så väntar vi 3 veckor. det är då jag ska byta skena och även få börja röra på knäet.
nu är jag helt slut. det tar på krafterna när dom håller på och pillar när man har ont må jag säga.
 (ovan ser ni mitt knä efter gipset är borta, och även nu när skenan är på)

Bodygaurd



idag har det varit en ganska lugn och skön dag. vid ungefär klockan fyra idag kom nea över. väldigt trevligt faktiskt. det var alldeles för länge sen hon och jag umgick bara hon och jag. vi lagade våfflor och soppa till middag, hima gott det är!!
ikväll kommer jag slappa framför tv:n och titta på Bodygaurd som går på Kanal5 kl.21.00. jag älskar den filmen, gråter varje gång jag ser den. jag har ju iofs alltid gillat Whitney Houston både som skådespelerska och som sångerska. och när jag såg den här filmen för första gången grät jag som om de vore någon som hade dött!! helt galet!!
vad har ni gjort idag?

imorgon ska det bort!



imorgon smäller det!! imorgon har jag haft mitt gips i nästan 3 veckor. (skulle egentligen bara vara 2 veckor) så imorgon ska jag vara kl.10 på Karolinska och ta bort det. då kommer jag få någon slags skena istället som jag kommer ha i ca 4 veckor (har det sagts iaf, men vi får se hur länge det blir)
jag längtar så himla mycket tills dess. för jag vill verkligen tvätta mitt ben, det kan inte lukta gott där under tror jag.
(på bilden ovan ser ni mig, helt nyvaken efter operationen. mådde inte bra då kan jag säga.)

vilken är din favoritreklam?



nu när julen börjar närma sig, då sätter ju alla företag igång med alla deras julreklamer på tv-apparaterna. min favorit av alla dessa är den gamla hedliga Coca-Cola reklamen. (den som är här ovan). en är så himla mysig, med alla lampor som tänds och alla långtradare som man får se som lyser upp julmörkret, och alla glada miner på alla barnen som man får se i reklamen. den gör faktiskt så man längtar extra mycket till julen.
vilken är eran favorit bland alla julreklamer?

shopping!



nu sitter jag och väntar på hanna och alex. vi ska åka och shoppa i något mysigt shoppingcentrum. hanna hade nämligen kalas igår och fick en massa pengar hon vill spendera =)
sen blir det hem och bara slappa framför tv:n tror jag. skriver väl ett inlägg senare om jag hittar nått jag med.
vad ska ni göra idag?

utmaning!!



jag utmanar alla er som läser min blogg. vore himla roligt att veta vad alla andra tycker om alla bloggar som finns runt om i världen.

3:e advent



idag är det  tredje advent. vilket betyder att snart är det verkligen jul. helt galet vad jag längtar, mamma och pappa går runt och suktar en med att ge ledtrådar på vad man kommer få.
igår fick jasmine 2 st marsvin av killen som tattuerar oss. galet generöst tyckte jag. så nu har vi 2 hundar och 2 marsvin, vad blir nästa djur ?

Kevin Borg, vinnare av Idol 2008!




tjohoo!! kevin vann. jag var dock inte hemma igår så jag hann aldrig se finalen. lite tråkigt, men blev helt överlycklig när jag läste att kevin vann.
jag hade listat ut för länge sen att kevin skulle vinna, men man vet ju aldrig, det kan ju alltid ändras. så nu får vi hoppas det går bra för kevin. jag kommer iaf köpa hans skiva.
kommer ni?

ja må hon leva!!



ja må hon leva!! hipp hipp hurra!!! idag fyller min "syster" hanna år, hon blir 19 vintrar och är från och med idag halvvägs till 38!
sitter just nu hemma hos henne och har precis ätit tacos och nu ska det krökas. dock får inte jag dricka allt för mycket pga det jävla gipset. men på onsdag försvinner det,tack och lov!!
grattis gumman än en gång och hoppas du njuter riktigt mycket av denna kväll!!

ska även säga hej till alla er bloggare från marika! =)

grattis syster!

Happy Birthday!!


ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år!!
grattis syster,idag blir lillasyster Izabella 13 år. nu börjar tonåren, usch!! detta kommer inte bli roligt. kommer ihåg när jag kom in i tonåren, då hade man inte en glad mamma vill jag lova.
vid 6 ikväll kommer alla gäster, då blir det dags för bullar,chokladmuffins och tårta, men också en massa sång för izabella.
imorgon är det fredag och hannas födelsedag, då ska vi hem till hanna och äta middag, supa lite och sedan vidare till viper!!
ska bli himla muusigt!!

rimbobullar!



idag har jag och jasmine bakat rimbobullar. ett par mycket goda bullar vill jag lova!! det blev lite fel i början, smälte smör som inte skulle smältas, osv.
men sedan gick det bra. hade lite problem med att få till degen också, men det fixade mamma galant! jag ändrade formen lite också. ganska roligt att mixa till lite när man bakar.
vad älskar ni att baka?

fullspäckad helg på gång!

asså jisses! denna helg kommer bli en mycket fullspäckad helg.
här kommer schemat.

torsdag - kl. 16.30 ska jag,mamma,robin,izabella och sanna till jasmines lekis och titta på deras julspel.
                - efter det ska vi hem och fira izabella, eftersom hon fyller 13 år. då kommer stephan,hanna och alex också.

fredag - dags att fira hanna, hon fyller 19 vintrar. då blir det middag hemma hos henne och sen utgång, självklart till viper =) himla mysigt.

lördag - dags för lucia crusing. massa fina bilar!!!

söndag - då bär det av mot tungelsta och dags för min 3:e gaddning. då ska jag och hanna göra våran "vänskapstattuering". tror den kommer bli supersnygg!!!

fullspäckad eller vad?


Snacka om troget fan!


här kan ni se min lillasyster Jasmine på 5 år. hon framträdde för mig idag, då sjöng hon "om bara du", som är en av låtarna som hennes största idol, Micha, sjunger. hon är så himla söt!!
snacka om troget fan!

önskelista 2008



här är en del av min önskelista 2008. vi får se vad tomten kommer med, mycket spännande!

tomtekaka



här är min tomtekaka, som jag kallar den. det är en kladdkaka som jag har lagt i en tomteform. den blev riktigt lyckad, precis så kladdig som den ska vara.
just nu har stephan,alex och hanna precis åkt ifrån mig. dom kom och hälsade på, fika lite,snacka en massa skit, riktigt trevligt.
nu ska jag sätta mig och titta på filmen "Mamma mia" tillsammans med pappa och mamma. detta blir nog sista inlägget för idag, får se om jag skriver något mer sen.
ha de bäst <3

2:a advent


idag är det 2:a advent, vilket betyder att julen närmar sig med stormsteg.!! jag längtar så himla mycket till julen. igår var jag iaf på viper tillsammans med en massa människor. väldigt roligt hade jag, blev lite halvdeppig när andree (dj:n) började spela trance, och jag inte kan dansa pga gipset, då blir man inte så värst glad.
nu hade jag tänkt mig att ställa mig och baka lite =) kanske en kladdkaka med julmotiv? jag lägger in bilder senare om jag har tid.

idag blir det utgång !

jag har verkligen tröttnat på att gå hemma på dagarna nu, börjar förstå mamma nu vad hon menar med att bara gå runt och inte göra nånting på dagarna.
jag kan förstå henne att det är tråkigt. så idag ska jag dra till viper med alex. han måste ju köra eftersom jag inte kan sätta mig och åka kommunalt. det skulle jag aldrig klara av. ska bli himla kul att få komma ut och träffa alla andra vänner.
ska även få träffa hanna idag, ska bli himla möösigt =)
vad ska ni göra ikväll?


julklappar




jag får börja med att ursäkta att jag inte skrivit på ett par dagar, men jag har inte haft tid helt enkelt. igår var jag,mamma och stephan iväg till kungens kurva och handlade julklappar, och satan i gatan vad mycket klappar det blev.
här får ni se en liten bild på alla julklappar jag och mamma har slagit in idag. och detta är bara inom familjen. guuud vad jag längtar till julen nu :)
gör inte ni?

ingen shopping idag

idag blev det ingen shopping för min och mammas del. och det är pga lilla oliver, min brors hund.
robin och hans tjej skulle till SÖS och göra nånting,har ingen aning om vad det gällde. så då måste ju Oliver vara här, för han klarar inte av att vara ensam hemma än, han är ju bara en liten skit.
så jag och mamma ska försöka ta det imorn, jag måste ju köpa alla julklappar nu och även izabellas present. och kanske en present till hanna. =)


här har vi lilla Oliver

2 veckor kvar!!


tjohoo, kom och tänka på det nu!! det är ju bara 2 ynka veckor kvar tills min lilla bebis kommer hem!! helt galet!! jag saknat henne så himla mycket! känns som hon har varit borta i evigheter. men det har ju bara varit 10 veckor, eller bara och bara är det väl inte.

smärta är INTE vackert!

jag tror jag kommer gå i taket snart. mitt knä blir fan aldrig bra känns det som. om jag ligger ner i en ställning känns det bra, men så fort jag rör på mig så värker det till.
och jag vågar ju inte ta för många tabletter, jag vill inte bli beroende liksom. 
däremot känns det helt sjukt. jag har inte rökt sen i fredags, och jag känner inte ens nått behov av cigaretter!! helt galet!! visst jag kan känna ibland, gud vad jag vill ut och röka nu.
men då tänker jag efter vilken smärta jag kommer få om jag börjar gå upp och röra mig. för jag blir så himla yr i huvet och börjar må illa. det är väldigt läskigt!
och imorgon tänkte jag och mamma att vi ska åka iväg och köpa min vinterjacka, och sen även köpa julklappar som jag inte köpt än, har typ hela familjen kvar. plus att jag måste köpa izabellas födelsedagspresent också =P
shiit, hur ska jag hinna?!?!
har ni handlat klart era julklappar?


RSS 2.0