Jag har en sak att berätta...

Kan ni gissa vad det är? Egentligen så är det typ tre saker som jag har att berätta. Men kommer inte berätta allt. Två saker kan ni få reda på, bara för att jag är snäll idag.
För det första så funderar jag starkt på att blond igen. Satt i helgen tillsammans med Emma och tittade på gamla bilder då jag var blond. Så jag kommer nog ta tag i detta och göra mig blond igen. Jag kommer få kämpa mycket för att få håret tillbaks till det vita jag hade innan.
Vad tycker ni? Ska jag göra det?

För det andra så fick jag reda på av mamma idag när jag pratade med henne på rasten att vi kommer para Dixie en gång till. Då ska Sussi (en bekant till familjen) ta kullen och som tack får vi en valp "i pengar", så vi kan kastrera både Dixie och Kajsa. För vi vill inte att dom ska få livmodersinflammation, vilket Kajsa snart kommer få. Roligt va?

Och för det tredje...Detta tänker jag inte berätta så mycket om. Men jag kan ge en ledtråd. Snart så kommer jag inte bo själv längre iallafall.
Nu blev ni allt nyfikna va?

 


Så fick man sluta tidigare idag då...

Och vad ska man göra då rå? Fick sluta kl.12 idag pga att vi hade alldeles för många kassor. Jaha, skönt tänkte jag. Fick en rush mellan elva och tolv, sen fyllde jag upp lite och gick sedan hem.
Nu sitter jag hemma hos mamma, vi har precis varit ute med alla hundar. Stötte på Adde med alla hennes hundar också. Så vi var tre personer som var ute och gick med tio hundar, helt sjukt!! Men alla lyssnade på oss, galet!! Jag vill verkligen jobba med hundar, jag vill jag vill jag vill!!! Vet inte hur jag ska lösa det då jag vill starta mitt eget hundföretag. Hur börjar man? Hur gör man? Vilka ska man ringa?
Någon som vet hur man gör?

Jaha...

...då var denna helg över då. Suck, tycker att helgerna går alldeles för fort. Förstå hur skönt det skulle vara ifall man jobbade helger och vardagarna var man ledig. Att allt var tvärtom liksom. Galet skönt det skulle vara.
Denna helg har jag haft med Emma, riktigt kul har vi haft. Blev tjafs i fredags, men orka bry sig liksom? Jag har inte gjort något fel denna gång. Om folk inte kan sluta älta saker är det inte mitt fel. Jag har mitt liv nu, kanske dags att ni börja leva erat nu också?
Igår var vi ute också. Jag var ju ledig från fotojobbet denna helg. Ganska skönt att gå ut och slippa känna att jag måste ta en massa bilder. Men nu har jag tittat på ena dagen av helgens bilder. Tycker att Pelle har gjort ett bra jobb att anställa mig och Nicole som fotografer. Men vi är tillbaka nästa helg, så då kommer det fler bilder, I promise!
Idag har jag varit nere hos familjen och firat fars-dag. Åt middag och pratade liksom. Var lite dålig stämning där nere så jag gick hem. Alla har väl sin söndagsångest som ger dåliga vibbar. Men men, imorgon börjar en ny vecka med nya problem och nya händelser.
 Juste en rolig sak jag har att berättta. Jag har fått en visning på en lägenhet på måndagen den 16 november. Så snart kanske jag och Hanna blir sambosar igen, tjoooohoo!!! Mer berättar jag inte.
Nu ska jag återgå till min tv och mina doftljus som nu äntligen har kommit. Doftar riktigt gott här hemma! Muwsigt muwsigt!!
You know you love me, XOXO!

Ikväll är det FEEEEST!!!

Ja ikväll är det FEEEST som gäller. För det säger Danne, och vi lyssnar på Danne. Hahah.
Just nu sitter jag,Hanna och Danne hos mig och vi flickor har precis duschat. Vi ska sjunga singstar och dricka vin och öl nu. Kommer tvinga på Danne att han ska sjunga! Kommer bli kung!!
Idag har dagen på jobbet varit bra. Gick ganska fort faktiskt. Jätte skönt. Snart kommer Emma också!! Tjoohoo. Nej nu ska jag återgå till mitt vin.
Hur ser eran kväll ut?

Skit dag på hög nivå!

Ja, jag sitter bara och väntar på att något nytt skit ska hända mig idag. Vad kommer hända härnäst? Kommer knäet hoppa ur led kanske? Eller kanske någon skickar ett bombhot?
Idag har jag verkligen inte haft någon bra dag alls, inte nånting med denna dag har varit bra överhuvudtaget!! Dagen började med att jag och Emma inte hade sovit nånting alls inatt typ, för Nino ville inte sova, han bara grät hela tiden. Så vi gick upp 10 minuter innan vi skulle åka till jobbet. Trötta tjejer åker till jobbet. När vi kommer dit möts vi av en myyycket bakfull Simon och en myyycket bakfull Selle. Alla skiftledare hade ju varit ute på middag och sedan krogen igår. Dom får skylla sig själva som super så mycket tänkte vi. Men det gick ju självklart ut över deras arbete. Tror det aldrig har gått så långsamt för att få upp skåpet med hamburgare som det gjorde idag. Hade liksom en tjej som väntade på en McFeast-grillorder i typ 10-11 minuter. (för er som inte vet så tar det egentligen 3 minuter att göra en McFeast).
Och inte nog med detta kaos så gav min mobiltelefon upp totalt idag. Den har som dom flesta vet haft lite problem med miniräknare och bilder osv. Men idag så slutade den fungera helt. Så jag har varit utan telefon från 10 tiden imorse till 6tiden nu ikväll.
Men iaf....nog pratat om mig, hur har eran dag varit?

Strömavbrott på Vasagatan

Ja idag har varit en mycket rolig och händelsefull dag på jobbet må jag säga. Dagen började med att jag och Emma tog 2 varsina koffeintabletter. Så vi har varit mycket speedade idag, hur kul som helst.!
 Vid tvåtiden sa Simon till mig att jag skulle ringa Evelina så hon kunde komma in tidigare så jag kunde gå hem. Riktigt skönt var det. Men så hände det!!
Jag är nere i omklädningsrummet tillsammas med Klara, då slocknade alla lampor och det blev kolsvart överallt. Hade några kollegor som satt i personalrummet och åt. Jag var tvungen att springa upp till resturangen för att säga till. Men kodlåsen fungerade ju inte, för vi hade ingen ström.
Så jag sprang ut genom en nödutgång och ser att heeeela resturangen var kolsvart den med. Ingenting fungerade i resturangen och gästerna var påväg ut. Helt sjukt att det hände. Så jag och Simon sprang ner och hämtade upp alla som var där nere eftersom dom inte kom någonstans, allt var ju låst. Och dom uppe i resturangen hade ju glömt bort oss där nere.
Så iaf, våran resturang var stängd och utan ström i ca 30 minuter. Sjukt kul att något sånt här hände tyckte jag.
Har ni också varit med om strömavbrott på jobbet?

Känslan just nu...

Over your head,
Trying not to drown.
Reaching for a breath,
Before it drags you down.
Caught in between,
All the pain you feel,
You lost control,
Your letting go,
But I never will.

I'm holding on for you,
I'm fighting for your life.
And when your blinded by this jaded world,
I'll be your eyes.
Even if you fall,
I won't let you break.
When all the noise is telling you
To run away,
Run to me.

Day after day,
After all you seen,
Its alright if you feel like unraveling.
I'll be right here.
I'm pushing out the walls,
To find the place,
Where you can say,
Brave through it all.

When I was lost,
Hanging on by a thread.
I knew I could run to you,
To find myself again.


Lugn dag på jobbet..

...idag igen!! Vad är det här? Vart har alla människor tagit vägen? Jag förstår verkligen inte!!
Både igår och idag har det ju varit gaaaalet lite folk under rusherna. Jag menar, det är ju iofs lättare att vara extra trevlig om vi nu skulle få en GAP då det är så lite folk. Då ler vi ju inte hela tiden. Så då är det lättare att koppla på ett leende när det kommer en gäst..
Slutade trots allt klockan två idag. Sköönt. Saknade det förra veckan då det var höstlovsschema. Men nu är det vanlig vecka igen. Hoppas på att det kommer vara så hela veckan. Vilket jag tvivlar på.
Hur har eran dag varit?

Beklagar så mycket..

....att jag inte har uppdaterat nått överhuvudtaget typ denna helg. Men jag har verkligen inte tid, lust eller ork till att göra det på helgerna. Det hinns inte med liksom, hajjar ni?...Men ni älskar ju mig iaf !
Ja ja, iaf...ni skulle ha varit med i lördags, sjuuuukkt lite folk på vippan alltså. Jag har aldrig varit med om saken! Vi har först hemma hos Tilda i hennes nya lägenhet i skärmabrink. Hon har ju utsikt på hela Globen och Hovet, fett coolerss!! Vi alla blev fulla tjejer, kanske itne jag, inte så mycket iaf..Jag fick ju en jävla smärta i bröstkorgen. Gjorde sjukt ont, ville bara gråta. Men idag mår jag bättre...har varit på jobbet liksom.
Och på tal om jobb. Jiiiiisses!! Vilken lugn dag vi har haft idag. Vi sålde för knappt 10 000 under rushen, vilken rush det var liksom. Det var verkligen helt dött från kl.10 till halv fyra typ. Gaaalllet!! Vi hopppas på samma visa igen imorgon.
Idag kom mina nya singstar-skivor också. Har redan prövat dom tillsammans med lillasyster. Riktigt bra låtar jag har lyckats hitta alltså! Har bara prövat 2 av dom, så Hanna får ta oskulden på den sista med mig, hiih!! Så håll i hatten, i helgen ska det sjungas singstar tills vi dör!!
Älskar ni också singstar?

RSS 2.0