Helgen var galen!!

Alltså, grejen är ju den, helgen har varit galen!! Helt underbar rent ut sagt.
I fredags så var det ju dags för den efterlängtade Mondaybar Summer kryssningen. Denna kryssning varade i 40 hela och underbara timmar.
Tänker inte gå in på vad som hände och inte hände på båten. För det som händer på båten, stannar på båten. Detta är Mondaybar-regel, haha! Kan iaf berätta att det handlade om en massa skratt, en massa dans, galet mycket alkohol, underbar fylla och en jäkla massa mackor. Dessa mackor var egentligen jätteäckliga, men det var det enda som var billigt som gick att äta..Så kan ju meddela att det var riktigt gott att äta mat igår när vi kom hem. Bjuder iaf på lite vimmelbilder jag hittade på nätet som jag var med på.
Har ni åkt på Mondaybar-kryssning någon gång?




Fy fabian vilken jobbig dag!!

Ja, det enda jag har att säga om den här dagen är usch!! Dagen började med att Lidingöbanan var försenad så jag stämplade in precis kl.7 imorse. Hann knappt tina upp alla kakor och sånt.
   Och inte nog med det så hade vi inget vatten för att vi skulle byta vattenfilter. Så jag hade en stor termos fylld med kaffe som jag fick stå och pumpa ifrån..Inte nog med det så tog kaffet slut!! Och jag hade fortfarande ingen kaffemaskin som fungerade. Stog utan kaffe i ca 25 minuter, inte okej!! Gästerna blev skitsura på mig, men vad fan, det är ju inte mitt fel att vi skulle byta vattenfilter just idag!! Men iaf, sen fick jag iaf använda kaffemaskinen igen..
   Men pga allt jäkla krångel så hann jag inte klart med uppfyllningen heller. Kl.10 gick jag på rast, och då var jag inte ens klar med uppfyllningen, hade bara 2 grejer kvar iofs, men iallafall, jag brukar vara klar vid 8 tiden liksom!! Blev på jätte dåligt humör ska jag berätta för er..
   Fick däremot skjuts av pappa hem, då han också slutade kl.4. Men när vi kom upp på Lidingöbron så är det 2 bilar framför oss. Och gissa vad som händer!! Den bilen som var längst fram, den hade en dålig fälg (eller hur det nu stavas) så hela den vek sig och bilen for rakt in i betongmurarna. Fy fan vilken smäll det var, skojjar inte. Jag blev skitskraj och tänkte "nej, nu jävlar dog dom". Vilket dom inte gjorde som tur var, men den ena tjejen fick jätte ont i nacken. Deras airbagar hade ju smällts ut pga smällen..
   Efter jag och pappa stannat och hjälpt dom så skulle vi till Brevik då mitt paket hade kommit....Trodde jag ja, det var ju dom kläderna Izabella hade beställt. Fy fan vad sur jag blev. Så nu sitter jag här hemma och väntar på att Hanna ska höra av sig. Hon hade mumlat nått om att hennes nya telefon inte kan ta 3, så jag kan inte nå henne..Fattade ingenting. Hoppas bara hon hör av sig snart så jag vet om hon kommer hem snart eller inte...
And now, back to the TV..
I know you love me, XOXO!

Löneshopping !

Idag har jag gått runt på stan mina kära vänner och shoppat!! Jag som hatar att gå på stan, men idag så hittade jag en massa saker jag behövde.
Jobbade ju bara från 7 till 14 idag, riktigt skönt att få sluta tidigare någon dag liksom. Och så när jag kom hem till mamma så såg jag att dom skulle äta kasslerlåda, usch!! vem äter det liksom? Så jag beställde thaimat istället, vilket var oerhört gott, men nu är jag riktigt mätt..
Orkar inte ens fota det jag har shoppat idag, så jag skriver det istället:
- En bh från H&M, 199:- (en sån där bh med tyg som hänger ner, vet inte vad dom heter)
- Ett par skor från Skopunkten, 149:-
- Dream matt mouse fondaution från H&M, 98:-
- Puder från H&M, 49,50:-
- Svarta shorts från H&M, 99:-
- En blå kajal till mamma från H&M, 29,50:-
- Lösögonfransar från H&M, 39,50:-

Daisy diggar månadens lön !


bra lön den här månaden, jag bara älskar semesterersättning!!
   Idag blev jag riktigt glad när jag kom hem till mamma och öppnade min lönesspecifikation. Jag skojjar inte, jag tror jag aldrig har fått så här mycket pengar. Jag bara sken upp som en sol när jag läste vad det stod på "nettolön". Gissa vad jag får ut, ni kan aldrig gissa, så jag säger det: 15 000:- !!! wohoo!! Och jag som oroade mig för att jag inte skulle ha råd att supa på kryssningen på fredag.
    Juste det är ju återigen dags för den underbara Mondaybarkryssningen på fredag, tjohoo!! Fy fan vad jag längtar. Jag menar, 40 timmar med enbart techno/trance, kan det bli bättre eller? Nej, jag tror inte det.
   Idag har jag jobbat, 7-16. Det gick relativt bra, bara att jag var själv i kassan fram till 10, eftersom Susanne satt fast på tunnelbanan i nästan 2 timmar. Inte kul det där, när ens morgon börjar på hel fel sida, då brukar ju hela dagen gå åt helvete. Men det var faktiskt inte så mycket folk, gjorde en 12-timma under lunchen..Inte så farligt liksom.
  Men det bästa med lönen (återigen tillbaka till den), efter alla räkningar är betalda så har jag typ 9 000 spänn att leva på den här månaden, tjohoo!!! Brukar ha typ 3 000 annars. Jag älskar bara semesterersättning, gör inte ni?
I know you love me,XOXO!!

Bad update, I know


Full tjej från i fredags!
Jag är verkligen värdelös på att uppdatera under helgerna. Ber om ursäkt för det. Kanske dags att börja med bloggfria helger kanske? Det får vi se hur vi gör. Men här kommer iaf helgens äventyr.
I fredags så öppnade ett mycket efterlängtat hem igen, Viperroom. Guud vad vi har saknat alla människor där och hela stället. Alla var jätteglada att se oss och vi var lika glada vi. Och en del personer fick sig en riktig chock när dom såg mig i det bruna håret. Jag var ju trots allt vithårig när jag lämnade stället i våras.
Under kvällen hände det mycket saker. Pratade bland annat ut med Maria, så allt är nu frid och fröjd vad det verkar som. Känns faktiskt skönt att rett ut ett problem. Sen hitta man ju en muwskamrat, haha riktigt muwsigt! Och full var man, hade tydligen gett Leo en örfil så han började blöda näsblod, haha har inget minne av det..
Igår åkte jag, Nicole och Hanna till Lillebrors gata där det väntade gatufest. Efter det var vi på språng igen till Viper. Riktigt lyckad helg där faktiskt. Länge sen jag gick ut utan att få vara med i ett drama. När vi kände oss klara där fick jag, Hanna och Carro skjuts hem av Erik och Danne, tack ännu en gång för skjutsen grabbar..Vi hade rallyfart hem kan jag säga..Efterfesten var i bilen, riktigt kul!
Idag har jag varit hos moster ute på Fogdö utanför Grisselhamn. Hon fyllde år idag och hade bjudning med smörgåstårta och kycklingsallad. Riktigt gott. Gjorde min egna vitlöksdressing till salladen, den blev riktigt stark kan jag säga. Tur att man inte ska hångla med någon idag, haha!!
Nu orkar jag inte skriva längre för jag har så jävla ont i ryggen. Ha det så bra så hörs vi mina vänner.
I know you love me, XOXO

Är hösten på gång må tro?


Är hösten redan här, vad tror ni?
(bilden är lånad från google)

Ja, idag är det riktigt kallt ute. Nästan så man vill sätta på sig jackan, men det är något jag inte tänker göra. Hösten får inte komma, inte än iaf. Den kan få komma i slutet av september tycker jag.
Idag ska jag hjälpa mamma och städa Elliots bur, då vi kanske ska åka till marsvinsakuten för att se om det finns någon kompis till honom, med tanke på att vi har varit tvugna att avliva Kalle, och Elliot känner sig ensam. Han har liksom börjat skrika efter han vill ha sällskap.
Hur ser eran dag ut?

Vart är solen?


Igår var jag, Nicole och Hanna ute på Gärdet och promenerade. Fin bild man fick va?

Ja, vart fan har solen tagit vägen? Jag menar, jag har semester just nu och jag skulle gärna uppskatta lite sol så man kan bli lite extra brun. Känner mig rätt så blek..
Idag så var det ju planerat att jag och mamma skulle åka och storhandla, men mamma ska ju på möte kl. 18 ikväll så jag tror det inte går att vi handlar idag..Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag.

Snart är det dags igen..


Bara för att jag älskar att sjunga karaoke...
Ja på fredag, då är det dags igen...Då börjar jag jobba igen. Då tar min semester slut..
Visst jag känner mig lite rastlös, men det är ändå skönt att slippa jobba. Vem tackar nej till att vara hemma liksom?
Idag ska jag nog inte göra så mycket. Bara vara hemma och göra absolut ingenting. Känns lite tråkigt, men vad ska man göra liksom? Finns inte så mycket att göra då alla andra jobbar..
Vad ska ni göra idag?

Tankarna i mitt huvud gör mig sömnlös...

"Du är här, jag är frusen. Du är en av flera tusen. Kan vi glömma? Kan du svära på att du alltid ska va nära? Jag vill bara explodera, lite till och lite mera.." Jag kan helt enkelt inte sova,för jag har för mycket tankar i mitt huvud. Det är väldigt jobbigt ska ni veta.. Jag citerar Martin från melodifestivalen för många år sedan. Men detta gör jag för den låten har och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta..oavsett vad som händer!

Hurra för mig!!

Idag fyller jag 21 år. Grattis till mig!!

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men idag har jag verkligen inte tid att blogga, får skriva senare ikväll eller imorgon. Ha en bra dag!
I know you love me! XOXO

God natt på er

Ja,nu vill jag passa på att önska er alla underbara och coola bloggare en riktigt god natt. Jag har precis kommit hem ifrån heron city där jag har varit tillsammans med mina vänner och tittat på bio. Vi beslutade oss att titta på The proposal, ännu en riktig gråtfilm..Jag hatar att man ska vara så himla blödig, men livet kan inte alltid vara lätt. Nu ska jag sova. Hoppas ni drömmer söta drömmar. I know you love me, XOXO

Onsdag den 12 augusti

Idag är det onsdag..Och jag har varit på skolan med Jasmine som började idag. Jag gick dit tillsammans med mamma, för jag hade ju lovat Jasmine att jag skulle följa med.
  Idag har jag även tvättstugan tillsammans med mamma, så det blir inte att göra så mycket annat idag..
Igår var jag,Nicole, Hanna,Max,Fia och Lillebror ute på Vitabergsparken och tittade på en föreställning på Parkteatern. Det var någon slags dansföreställning. Riktigt bra var det faktiskt. Den är även ikväll kl.19.00, så om ni vill se den så rekommenderar jag den verkligen...
Hur ser eran dag ut?

Jag orkar inte längre...

Nej allvarligt talat. Jag orkar inte längre. Jag känner att allt bara skiter sig, med allt och alla...
    Jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller göra för att alla ska bli nöjda. Den här helgen har iaf varit en totalt jävla skithelg! Jag önskar den aldrig hände, eller att jag fick börja om från början...Så nu känner jag såhär, nu kommer jag i detta inlägg säga exakt vad jag tycker och tänker, sen får vi se vilka som verkligen är en av mina s k vänner..Och vilka som står kvar...Jag kan ju börja med att säga att i fredags när vi var på 360 så blev allt kaos. Jag hamnade ju i tårar och ville bara försvinna från jordens yta.. Och i lördags skulle det vara fest hos Sandra, men det sket ju sig också såklart...Allt bara skiter sig. Jag orkar inte!! Så nu tänker jag ta itu med detta...
    Jag tänker börja med Jocke och Maria , jag ber om ursäkt för hur det blev i fredags. Det menar jag allvarligt talat. Men jag är ledsen, jag vet inte riktigt vad som har hänt. Jag tror att jag inte riktigt kan släppa taget om Jocke, vilket är oerhört jobbigt för min del, säkert för eran också. Och Maria, jag kan inte göra mer än annat än att be om ursäkt för hur jag har betett mig, men jag gillar inte dig helt enkelt, varför kan jag inte förklara, men man kan helt enkelt inte "klicka" med alla..
    Nea, du kan inte ana hur glad jag är att vi ääääntligen har pratat ut..Jag har verkligen saknat dig. Det kändes som en lättnad när vi satt i stan och pratade ut om allt som har hänt. Dock blev jag lite besviken på dig i fredags då jag kände att jag ville bara ha din tröst. Men tack ändå, uppskattades verkligen! =)
    Sandra, jag ber om ursäkt för det som hände i lördags. Men som jag sa till Hanna, egentligen tycker inte jag att jag gjorde nått fel, för alla förtjänar att ha kul, eller hur? Och att sitta på en trästol med träsmak i arslet och att ingen pratar med en förutom när nån vill att man byter låt eller så, då tycker jag att jag kunde fått åka iväg. Sen att vi inte väntade på att ni kom tillbaka är kanske fel. Men som jag sa till Hanna, jag och alla andra trodde ni gick för att möta tjejerna vid bussen. Så då tyckte vi att vi kunde prata med er på vägen..Men det sket ju sig i vilket fall som helst. Jag gillar dig jätte mycket ska du veta, och det är klart jag vill lära känna dig på samma sätt som Hanna gör..Och det kommer ske, förr eller senare..
    Och så slutligen Hanna, vi har redan bett om ursäkt till varandra. Men jag vill att du ska veta att det sårade mig när du fick allt att låta som att det bara var jag som gjorde fel, inte dom andra. Det gjorde oerhört ont i mitt hjärta, för det var inte bara jag som åkte. Och det var ju faktiskt inte min ide att åka överhuvudtaget, men när dom frågar om jag vill sjunga karaoke istället för att sitta där, där ingen pratade med mig, det är väl klart jag åker. Och det borde väl du om någon förstå, du vet ju hur mycket jag älskar att sjunga.

Men nu har jag iaf sagt mitt..Kanske inte det bästa sättet att göra det, men det skiter jag allvarligt talat i..Jag känner att jag kan inte riktigt prata med någon face to face utan att nån av oss "flyr iväg"...För man vill inte inse problemet, så har även jag varit. Jag flyr jätte gärna ifrån problemen, istället för att ta itu med dom, men från och med nu tänker jag sluta med det. Och den som inte gillar det, det är ditt problem, inte mitt!!

Kaoskväll, igen...

Jag förstår mig inte riktigt på mig och mina vänner...Varför lyckas det alltid hända nånting när vi är ute och festar tillsammans? Visst vi kanske inte har den bästa sammanhållningen just nu. Men det beror ju på en massa saker, och dom flesta vet vad jag menar tror jag...
  Igår iaf så började dagen med att jag slapp åka till jobbet pga att Nina hade kommit in även fast hon inte skulle jobba, så jag fick stanna hemma. Riktigt skönt att ta ut sin semester en dag tidigare..Så jag gick ner till beachen där mamma,Lena och systrarna var...
Sen åkte vi hem, grillade och hade det supermysigt...Jag fick även ärva Fias gamla löshår..Tack så mycket återigen!! Efter en hel del drickandes tillsammans med hela gården typ och pappas gitarr så åkte jag,Hanna,Nicole,Max och Fia till 360 där kaoset väntade...
   Jag vet inte riktigt hur det började..Men det slutade i tårar, en massa prat, men ingenting blev riktigt utrett kände jag, total kaos med andra ord!! Men som vanligt när det börjar bli för jobbigt för mig så ville jag bara fly, så jag och Hanna åkte hem efter en stund.
   Idag väntas det fest hemma hos Sandra, får se hur mycket kaos det blir idag då..Hoppas bara det inte blir nånting alls..
Hur har eran helg varit än så länge?

Imorgon smäller det

Ja gott folk, imorgon smäller det!! Tjohoo, äääntligen kommer Nicole hem. Guud vad jag längtar!!
Jag har ju varit på morgonakuten idag. Fick reda på att min arm är en typ av arbetsskada/överbelastning. Så läkaren ville inte att jag jobbade idag eller imorgon, men på mitt jobb går det ju inte att bara sjukanmäla sig bara sådär..Ni Donkenpersoner vet väl hur det är?
Men pratade med Malin idag och fick istället för att vara "sjuk" imorgon så fick jag jobba kortare pass istället. Bättre det än jobba 9 timmar. Så då kommer jag jobba 12-16 imorgon istället. Riktigt skönt. Hoppas bara på att Malin skickar hem mig lite tidigare iaf. Hon skulle ju iallafall försöka..
Men iaf, efter jobbet imorgon ska jag åka hem och duscha osv, sen sitta och vänta ivrigt på att Nicole kommer över...Ni kan inte fatta hur mycket jag saknar henne...Hon har varit borta alldeles för länge!! Får inte åka iväg igen på ett år minst...
Får se om jag hinner blogga något imorgon, kanske skriver en rad innan jag drar iväg till jobbet..
I know you love me, XOXO

Man blir ju bara matt...

Ja, jag blir iallafall bara matt...Och jätte trött på mig själv och min kropp..Varför kan inte allt bara fungera precis som det ska. Nej allt ska bara skita sig för mig.
Jag har, som ni flesta vet, haft jätte ont i min handled sedan i söndags. Jag trodde att det var pga jag har ju brutit den för 9 år sedan och trodde den var lite överbelastad, lite öm sådär..
En annan sak är att jag har rasat i vikt. Ställde mig på vågen igår, vägde 54kg, inte okej!!! Min normalvikt ligger på ungefär 67-68 kg. Så jag ligger ju inte ens i närheten..Och så blir jag ju extremt snurrig ibland..
Så imorse ställde jag klockan på "mycket tidigt" och hoppade på lidingöbanan för att åka till Lidingö Sjukhus på morgonakuten...Där träffade jag Gunnar Darin, och han kollade igenom mig.
Armen sa han var troligtvis en arbetsskada och rekommenderade att jag inte ska bära tunga saker. Inte ens ett lass brickor. Egentligen tyckte han att jag skulle sjukanmäla mig både idag och imorgon, så armen får vila. Det är det enda som han kunde hjälpa mig med på armen. Han sa, ät Ipren eller Ibumetin och vila armen, blir det inte bättre borde du byta jobb och börja hos en sjukgymnast.
Det andra tog jag blodprover för, 3 rör blod blev det...Så nu måste jag bara sitta hemma och vänta på provsvaren, hoppas det visar något bra iaf..
Nu ska jag nog göra mig klar för att åka till jobbet. Tar nog ett tidigare tåg så jag kan diskutera lite med bossen idag om att inte få göra tunga lyft och eventuellt sjukanmäla mig imorgon.
Hur ser eran dag ut?

Halva veckan har nu gått..

Idag är det då onsdag, och halva veckan har nu gått. Känns skönt på ett sätt och jätte skönt på ett annat.
Imorgon börjar jag ju 12 och jobbar till 20. Får se hur mycket min arm pallar, får hoppas den orkar med hela dagen. Jag ska iallafall åka till morgonakuten imorgonbitti och kolla upp armen, kanske få den röntgad..Och så ska jag även se till att få en hälsoundersökning med tanke på vad jag väger just nu. Min vikt vill inte riktigt samarbeta med min kropp just nu.
Från och med fredag har ju jag semester. Jag tror faktiskt jag kommer låta min blogg ta lite semester då också. Känns bara som att bloggen är en börda för mig just nu...
Hur mår ni då?

Inte långt kvar nu...

Nej ni, nu är det inte långt kvar till fredag. Jag vet det är bara måndag idag. Men ändå...För på fredag, guud vad jag längtar till fredag. Tror jag aldrig har längtat så här mycket till en fredag.
Ni kanske vill veta varför jag längtar så mycket till fredag?
Jo, för det första kommer Nicole hem, guuud vad jag har saknat henne. Hon har varit 5 veckor i New York. Då får vi även se om hon har köpt något fint eller så till mig, hihi!
För det andra så ska jag få träffa J, som har befunnit sig i Turkiet i 2 veckor, hihi...Så vi har bestämt att vi ska ses på fredag. Blir säkert party då.
Och för det tredje, så från och med fredag kl.16.00 har jag 2 veckors semester, igen...
Jag menar, skulle inte ni också längta till fredag då?

Sverige längsta söndag!!

Idag har det nog varit Sveriges, om inte världens längsta söndag för mig!!
Jobbade först 7-14 vilket iofs gick riktigt fort. Var själv från tio i sju till tjugo över sju på resturangen, vilket var riktigt läskigt..Vill aldrig göra om det.
Efter jobbet väntade jag in Max och Fia som skulle plocka upp mig. Vi åkte hem till ön för att plocka upp Hanna och Tim då vi skulle skjutsa Tim till Arlanda för han skulle åka hem efter helgens besök i Stockholm. Vi stannade först till på Sabis för att Hanna skulle hämta ut sitt paket hon hade beställt på Ellos.
Sen åkte vi till Elgiganten för att jag skulle byta min DVD jag köpte vid löning då den inte längre vill läsa USB-minnet. Så vi fick en ny. Riktigt bra. Håller på att installera den nu för att se om den lirar.
Efter vi lämnat av Tim på Arlanda åkte vi först till Vallentuna för att hämta några kartonger som i sin tur skulle lämnas på Strömma hos Max pappa. På vägen stannade vi till vid Tekniska där vi skulle plocka upp mina kusiner som ska sova över hos mamma för att dom ska till Eastman (eller hur det nu stavas) i Odenplan..
Men nu efter många timmar i en och samma bil så är jag äntligen hemma. Jag har riktigt ont i min handled också. Bröt ju den för 9 år sedan och nu har den börjat spöka igen. Tror jag har någon typ av inflammation. Kanske dags att gå till läkaren? Men men, snart är det ju semester, jobbar bara denna vecka ut sen väntar 2 veckor semester, can't wait!!
Hur har eran söndag varit?

RSS 2.0