rätt eller fel? vem blir nästa?

vad tycker ni? igår åkte Victoria Dogan ut ur första idol-kvalet. var det rätt eller fel?enligt mig fanns det en annan som kunde åka ut..någon som tappade rösten helt och hållet.
ikväll är det killarnas tur, vem tror ni åker ikväll?



idolkväll

idag har det varit en myyycket seg dag på jobbet..
nu på kvällskvisten valkas det idol =) det är ju dags för kvalen nu..är vääldigt taggad inför det. ska bli mycket intressant och se om svenska folket har samma idol som juryn..
vem tror ni kommer vinna idol?


skön söndag

idag har de varit en mycket skön söndag..
jag har varit inne i stan med hanna, där jag BARA skulle titta efter ett par jeans..men ja shoppade lite mer..det blev: ett par jeans,ett set lösnaglar,benvärmare,vantar och lite presenter till familjen...
nu på kvällen har ja varit hemma fixat till naglarna, blev ganska lyckat faktiskt, ser ganska äkta ut må ja säga..har precis tittat klart på coyote ugly, så nu ska ja hoppa in i sängen, ska först ut med vovvarna...
haft en bra söndag?



trevlig fredag

igår var den fredagen som kusinen Emelie skulle ha kommit för att gå till viperrroom med mig och mina polare..men det skedde en liten olycka som gjorde att hon inte kunde komma, gå in här för att läsa på hennes blogg om vad som har hänt.
men kvällen blev mycket lyckad iaf. Nicole, Atte, Hanna och Oscar kom hem till mig där vi åt middag och drack och hade det allmänt trevligt.
kvällen slutade på viperroom precis som planerat...det var jäävligt kul vi hade igår..mycket gammla människor man inte träffat på länge..



idag ska ja snart äta middag och sedan fräscha upp mig lite för att sedan bege mig emot kärrtorp där Hanna bor.
vad ska ni göra ikväll?

imorgon smäller det!!

tjohooo imorgon smäller det!! imorgon är det fredag, fredagen då Emelie och Elin kommer, ska bli så roligt tycker jag. kvällen är fullt planerad...jag slutar jobba kl.16. då kommer jag bege mig till tekniska högskolan för att vänta på emelie och elin som kommer med bussen från norrtälje. sedan ska vi bege oss hemåt, där kommer det lagas middag, kommer nog bestå av tacos :) myycket mumsigt!!
sedan är det bara hoppa in i duschen, leta fram kläder och sitta och ha de trevligt med lite smirnoff ice och trevligt sällskap. =)
är helt uppspelt inför imorgon, kommer nog gå runt som en duracellkanin på jobbet imorgon.

ikväll blir det en lugn kväll, har hämtat ut mina skor idag som ääääntligen kommit, dom har blivit myycket försenade. men nu har dom kommit, sjuuukt sköna, dom kommer nog värma mina fossingar myycket i vinter! =)


vem bar den bäst?



MARIAH VS. MELANIA photo | Mariah Carey, Melania Trump
Mariah eller Melania?

vilken pipa!!

jag var inne och klickade runt lite på youtube, där kom jag fram till en hel lista på unga tjejer med vääärldens pipa!! asså jag säger bara, lyssna på dom här flickorna, dom om nån kan verkligen sjunga, snacka om gåshud!!




vimmel från helgen

nu hade jag tänkt att ni skulle få se lite vimmelbilder från helgen kravaller :P titta och garva säger jag bara!! 






vad tycker ni?

längtar redan

det är måndag den dagen som det inte händer nånting alls..
men det är helt gaaalet, jag längtar redan fram till helgen =P men det kanske beror på en sak, att kusinen Emelie  och hennes kompis elin kommer på fredag..dom ville gå ut så varför inte komma ner till stockholm och partajja lite med kusinen.
jag ser verkligen fram emot fredagen :) har saknat kusinen så mycket.


och så var det söndag

helgerna går verkligen för fort eller vad säger ni?
igår var en mycket trevlig kväll...kvällen började med  att jag,hanna och atte åkte över till nicole där det bjöds på middag och dricka, mycket trevligt hade vi det.
när klockan rullade in emot nio snåret begav vi oss först hem till mig för att bränna en cd som vi skulle ge till djn på viperroom..
när vi kom till viper så var det gaalet mycket folk..men vi hade det jäävligt kul, det dansades mycket från alla oss...tack alla för en mycket trevlig kväll.
idag är det däremot söndag, veckan tråkigaste dag...det är den här dagen man bara ligger hemma och tar det cool lugnt, har redan kollat på två filmer =P ikväll ska det nog oxå gosas framför tv med en massa goffa och en bra film..
vad ska ni ha för er idag?


galen fredag!!

helt gaalen fredag jag hade igår..
kvällen började med att jag åkte hem till nea där vi drack drinkar som smakade smaskens!! =D när klockan började rulla mot 21 snåret började vi bege oss till viper. väl där var det många glada ansikten som vi träffa, vi drack, vi dansa, vi hade det jätte trevligt..
sen kommer samtalet jag inte väntat mig.. från HAN!!
vad är hans problem? allt det som "hände" mellan oss hände för ca 4 år sedan..jag har lagt allt det bakom mig för lääänge sedan, och nu ringer han och verkligen terrar mig...jag sa klart och tydligen, LÅT MIG VA?! jag har inget mer jag vill säga eller vill höra så låt mig va!!!
jag blev mycket irriterad och alla mina vänner ställde upp för mig och bad även dom att han skulle dra åt helvete!! men han verkar inte ha mycket innanför pannbenen...
säger bara jisses!!

viperroom idag :)

idag är det fredag...
jag är just nu hemma och håller på och fixar mig inför kvällen...ska åka snart till nea, där ska vi förkröka med massa goa drinkar och ha det lite mysigt :)
tror nog detta kommer bli en mycket trevlig kväll..

kvällens outfit:

vad ska ni ha för er ikväll?

imorgon är det fredag

tjohoooo!!! imorgon är det fredag =D vilket betyder helg, vilket betyder att jag ska träffa hanna =) (har saknat dig gumman), vilket betyder att vi ska ut och dansa ruset av oss =)
kommer antagligen bli så att vi drar till viper...vilket jag tycker är riiktigt kul, viperroom har blivit som vårat andra hem känns det lite som..vi kommer dit, känner alla som jobbar där, alla blir glada när vi kommer och vi blir glada när vi får träffa dom..
nu ska det fortsättas att titta på Idol 2008...ha de så gött så hörs vi imorgon


Perelli, hit eller diss?

Charlotte Perelli med låten Hero, den som hon sjöng på Melodifestivalen 2008...när jag först hörde den så hatade jag den..idag är det hannas och min låt, så fort hon jag hör den om vi är ute och partajjar på krogen då flyger vi upp på dansgolvet som två geparder =P
lite tråkigt bara att Hanna nu har börjat skolan, saknar henne så mycket, hon blir ju så himlans dålig på att höra av sig på vardagarna eftersom hon bor på skolan..


vad tycker ni om den här låten? Hit eller Diss?

vem bar den bäst?




Kathrine eller Paris?

tisdagen den 16 september

idag är det tisdag...en mycket vanlig tisdag...gick till jobbet idag, började kl.07.00 som vanligt..tråkigt nog var Julia som jag skulle jobba med sjuk, eller hon ramlade igår på jobbet och slog i huvet i vårat klinkergolv så hon kanske har hjärnskakning =S lite läskigt de där..
så jag var iaf själv från 07.00 till ungefär 8.30..funkade rätt okej...var inte så mycket männniskor ändå, så jag hann göra både uppfyllning och renligheten..
men idag hade vi en rush som vi inte har haft på hela sommaren, det var riktigt kul tyckte jag, man kom upp i väärldens tempo =)
på torsdag händer det något ganska roligt, då kommer en liten dvärgschnauzer-valp från polen som min bror och hans tjej ska få..han är nu 3 månader gammal och ska troligtvis heta Oliver.



här är den lilla krabaten som min bror ska få, fin han är va?

bilder

tjooolahopp...idag är den söndagen den 14 september, veckan tråkigaste dag...det är den här dagen man bara ligger i soffan och har vääärldens ångest för att man ska upp och jobba imorgon...inte kul alltså..eftersom man hatar sitt jobb så blir det ju ingen vidare längtan att det ska bli måndag igen..
jag läängtar så till julen för då e man ju ledig..men jag kommer ju troligtvis bli ledig snart...för min operation ska ju komma snart..tjohoo...men när vet jag ju inte riktigt..vilket är väldigt jobbigt...
men men, nu ska ni få se några bilder från helgen =)...vissa är ganska knäppa =P








myspys helg :)

idag är det fredag..och jag är hemma från jobbet...jag känner mig lite småkrasslig och har feber, men är ändå rätt så pigg..men känner mig inte tillräckligt pigg för att stå och servera hamburgare till människor, jag skulle iaf inte vilja ha mat från en tjej som har både ögon och näsa som rinner och hostar som ett as..
men idag vid typ halv 5 slutar nicole jobba så då ska vi åka in till stan eller så och leta upp en present till linda som ska ha ett litet "kalas" imorgon eftersom hon blev 21 ynka år i måndags..
asså denna helg är verkligen helt fullspikad, detta ska göras..

fredag: - åka in till stan med nicole och leta upp en present till linda.
              - fira att jocke köpt en lägenhet i hagsätra tillsammans med jocke,hanna,nicole,atte(tror jag), carro och kanske
                 några till

lördag:  - åka tillsammans med atte,nicole och hanna till livgardet och hälsa på oscar som har besöksdag :) ska bli
                  riktigt skojigt att se honom och alla hans lumpenkompisar.
               - på kvällen åka till linda och fira hennes 21års dag.

söndag: - eventuellt åka till patrik och göra klart min tattuering :) 
                - bara slappa framför tv:n

vad ska ni göra i helgen?

hit eller diss?



Är eva hit eller diss?

glömt att berätta

jag har ju helt glömt bort att berätta...för 2 veckor sen gick jag ju till läkaren för att kolla upp min hosta som jag har haft i snart 1 å ½ år, lite till och från..den har kommit och gått liksom..
då tog jag även allergiprover för att kolla om det kanske är nått jag är allergisk emot som kan orsaka min hosta...och det kanske det är..
för jag fick mina allergi prover förra veckan...och nu detta är det jag är allergisk emot..ganska mycket om ni frågar mig :P

- hundmjäll (var 0.48positivt)
- timotej (var 61positivt)
-gråbo (var 0.53positivt)
- kvalster (var 0.75positivt)


och på ett annat papper förklaras det mer på mer exakt vad jag inte tål där dom menar gråbo och timotej, och det var:

- råa sädeslag
- gryner
- müsli
- selleri
- persilja
- koriander
- korgblommiga växter
- kamomill

är det bara jag eller låter det som att jag inte kan äta nånting med fullkorn i typ eller vadå :P och måste jag göra mig av med mina hundar nu för de eller? ALLDRIG I LIVET!!
är ni allergiska emot något?

grattis lillasyster

igår hände det inte så mycket under dagen...men när jobbtimmarna äääntligen var slut vid 16.00, så träffade jag oscar och hans gamla klasskompis sofia...vi begav oss till soft kök och bar för att ta nån öl...vilket ledde till flera öl, iaf för oscar, hans mål den kvällen blev att vara full innan 20.00 och så blidde det :P

 en nykter oscar          en något lunda lullig oscar         en myyycket full oscar

idag fyller lillasyster jasmine 5 ynka år...kan inte fatta att hon faktiskt är 15 år yngre än mig...det är helt galet...men idag är det hennes dag, så vid 18 snåret kommer morbror och moster för att ha ett litet minikalas, med fika och massa gott :)

lillasyster Jasmine

längtan bara växer..

okej..min ena hund, Dixie, hon löper ju nu..och i torsdags kom en av hennes uppfödare för att hämta henne eftersom hon ska paras..hon ska nämligen göra sin första och sista kull..väldigt skönt att det äntligen blir av, för sen är hon våran hund. :)
men längtan efter henne blir bara starkare och starkare...hon har liksom varit borta i 4 ynka dagar men det känns som evigheter..fattar inte hur jag ska kunna klara av ca 12 veckor utan henne sen när hon ska flyga till london, där hennes uppfödare bor, då hon ska föda sina valpar och sedan vara hos dom i ca 8-10 veckor :( jag kommer nog dö av längtan..men som tur så ska jag själv sätta mig på ett flyg för första gången i mitt liv och flyga över till london och hälsa på henne när hon har fött sina valpar..annars kommer jag inte klara av att hon är borta så länge..


jag och min älskling på smedsudden-07

och så var det söndag

jahopp..nu var det söndag..jag tycker att helgerna går alldelles för fort och vardagarna för långsamt..
men iaf, igår var jag med hanna,nea å stephan på viper igen...det var väldigt roligt faktiskt..tråkigt bara att nea och hanna gick väldigt tidigt..men då hade atte kommit så jag stannade med stephan, atte och attes kompis..
här får ni några bilder från igår.

  

lördagen den 6 september (tråkigt jag vet)

tjena hoppsan alla bloggare..
igår va en ganska trevlig dag får jag lov och säga..dagen började som vanligt att jag steg upp vid 05.00 för att fixa mig inför jobbet..väl på jobbet gjordes det gamla vanliga...lika tråkigt som vanligt..
och eftersom jag är typ sjuk, har halsont och konstant huvudvärk, så skickade anna, min chef, hem mig...hon sa att jag gjorde mer skada än nytta att vara kvar..
så då åkte jag hem, tog en powernap och sen var det bara att stiga upp för att fixa sig inför kvällen...skulle ju va på jobbet och möta upp jessica vid 18.00 då hon slutade.
när hon hade slutat så gick jag in på systembolaget innan vi åkte hem till jessica för att förkröka..väl hos jessica dracks det, sjöngs singstar och hade det allmänt trevligt...
sedan skulle jag och hanna åka in till viperroom dit vi alla skulle, men de blev bara jag och hanna som åkte :P men när vi var där var det lika kul som det alltid är..
nea,stephan, jocke och några till kom så då blev det ännu mer party..=)

idag kommer pappas föräldrar för att fira jasmine (min lillasyster) som fyller 5 år på tisdag..dom har ju aldrig tid att komma på självaste födelsedagen..så då ska det fikas och pratas..men dom stannar inte så länge..
ikväll får vi se vad som händer...är ju typ sjuk, så jag funderar på att stanna hemma ikväll...
 vad ska ni ha för er idag?

Vem bar den bäst?



Christina eller Fergie?

idol 2008

idag börjar Idol 2008, med en ny jury och en massa nya talanger.
jag börjat tycka att idol börjar gå lite överstyr...det är ju mer dåliga talanger som ansöker än vad det är bra talanger.
jag tycker att idol verkar inte vara någon bra hjälp för den som vill ha ett skivkontrakt..jag menar kolla på alla som vunnit Idol, hur har det gått för dom? inte så bra, dom har släppt typ en eller två skivor.
det har ju gått bättre för dom som kommit tvåa eller åkt ut först av alla..kolla bara på E.M.D, dom är 3 idol killar från olika år som har slagits sig samman. dom är nog dom enda från idol som jag kan säga verkligen har lyckats...


blombud

idag var det gamla vanliga tråkiga skitjobb som kallade imorse..väl där gör man det man ska..väldigt enformigt om ni frågar mig.
men efter lunch ringde jag min mor och då hade hon pratat med en dam från karolinska om min operation. hon sa tidigast i oktober kommer den bli..men om hon får något återbud under tiden jag väntar så ringer hon mig på en gång, så vem vet dom kan ringa om typ en vecka och säga: "hej du ska opereras idag kl.17" eller nått sånt =) jag är fett lycklig!!
senare idag när jag kom hem från jobbet väntade en trevlig överraskning till mig, nämligen ett blombud som hade kommit under tiden jag jobbade :) väääldigt trevligt tyckte jag.
fina blommor va?



bilder från helgen

tänkte att ni skulle få se lite bilder på mig och mina vänner från helgen rabalder! :)

  
 
 

RSS 2.0