I will love him, until my dying day!

Jag älskar dig, Carl-Michael Erik Angel!
Och det kommer jag aldrig sluta göra!
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att få dig att förstå hur mycket jag älskar dig,
men kanske det här hjälper..

 

Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sing?
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time

Come what may
Come what may
I will love you until my dying day

Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace

Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you

And there's no mountain too high
No river too wide
Sing out this song, and I'll be there by your side
Storm clouds may gather,
And stars may collide

But I love you (I love you)
Until the end of time (until the end of time)

Come what may
Come what may
I will love you until my dying day

Oh, come what may
Come what may
I will love you, oh I will love you
Suddenly the world seems such a perfect place
Come what may
Come what may
I will love you until my dying day

Lördagsmys med en vän


Igår, då var Daisy riktigt full tjej. Usch, ska aldrig mer bli så full. Men jag hade det riktigt kul igår iaf. Tackar mina vänner för kvällen igår, även fast jag var lite depp så lyckades vi få en riktigt lyckad kväll.
  Idag så kommer Nicole över och vi ska mysa med cola och cheeseballs och en bra film. Har städat lite idag, så det ser iaf inte ut som en svinstia här, vilket det gjorde förut. Kanske bombnedslag är ett bättre ord, haha!
Hoppas ni haft en mysig helg än så länge :)
You know you love me, XOXO


Jag känner för att skriva...

...men jag vet inte riktigt vad jag vill skriva.
Vill jag skriva musik? Vill jag skriva en bok? Vill jag bara skriva av mina tankar? Jag har ingen aning, men jag känner ett behov av att skriva. För er som inte vet så har jag ju skrivit en låt faktiskt. Den är inte riktigt klar än. Men texten är 100% klar och melodin är nästan klar. Får göra om lite på den när musiken väl är garanterat klar. Jag är faktiskt riktigt nöjd med hur det har blivit än så länge, och det är många som tycker om den. Vem vet, kanske kommer den spelas på radio om någon månad eller så? Haha, vore ju kul :)
  Men som sagt, mitt skrivande. Jag vill ju skriva om hur jag känner, men vet inte hur jag ska kunna förmedla det. Det blir lättast för mig att skriva det till musik, eftersom jag älskar musik och jag har det extremt mycket lättare att uttrycka mig i musik. Musiken säger sitt liksom, och att då få in några ord som beskriver hur jag känner kanske bara är ett plus?
Har ni några tips på hur jag ska göra?

 


I have waited a lifetime..



A moment like this - Kelly Clarkson


Jag älskar honom!

Jag Älskar Dig!!

Michael Angel <3


Måndag igen...

...och guuud vad jag hatar måndagar!
Denna dagen på veckan, usch alltså. Det är för det första jättelångt kvar till helgen kommer igen. För det andra så finns det nästan ingenting att göra på jobbet och för det tredje så är det nästan alltid kaos på morgonen på jobbet på måndagar. Usch verkligen!!
Men men, denna dag har flytit på bra ändå, trots kaoset imorse. Fick sluta tidigare också, muwsigt värre tycker jag. Nu sitter jag här hemma och väntar på att mitt hjärta ska komma. Ska nog hoppa in i duschen lite snabbt innan han kommer, så man luktar gott :)
Hur har eran dag varit?

Nya inneboende, muwsigt värre


En av mina nya inneboende, Niiiino!!

Ja, det är sant. Jag har fått två nya inneboende. Låter helt galet med tanke på att jag har en lya på 19 kvm. Riktigt trångt och mysigt!
Vi får se hur detta slutar. Orkar egentligen inte blogga alls just nu. Men måste ju berätta att jag lever iaf.
You know you love me, XOXO


Handla-dag med mamma

Idag efter jobbet, då hämtade pappa upp mig utanför jobbet och vi begav oss hem. När vi kom hem till mor och fars lya så väntade maten på bordet. Pasta med ost&skink-sås, muumms!!
Efter middagen gick jag ut med vovvisarna och lekte lite i snön, sen hoppade jag och mamma in i bilen och begav oss emot Willys. Vi handlade en massa mat, men mest till mamma och dom. Jag fick lite bröd och sånt, typ frukost.
Och självklart hittade Daisy till filmavdelningen, och självklart fick hon med sig filmer hem. :) så nu är frågan såhär: vem vill komma hem till mig och titta på skräckfilm med mig? För är det något jag älskar så är det skräckfilmer, har dock inte så många vänner som gillar skräckfilmer. Jag menar, jag skrattade igenom hela Extorcisten (eller hur det nu stavas?) Så skräckfilmer är inget som skrämmer mig.
You know you love me, XOXO

Dagen är fredag..


Daisy saknar sommaren, då man bara kan sätta sig ner med en god sommardrink.

...och guuuud vad trött jag är. Eller kanske inte trött, men seg som bara den. Har inte kunnat sova ordentligt på flera nätter, vet inte varför, men jag vaknar minst 2-3 gånger per natt.
Idag har jag iallafall jobbat, 7-16 som vanligt. Har stått mest i pompan idag. Ganska skönt att omväxla sig lite tycker jag och inte bara stå i kassan hela tiden. Gjorde rent väggarna vid pommes stationen idag också, galet vad jag svettades. Men rent blev det och chiefen blev ju nöjd, det är väl ändå huvudsaken?
Nu sitter jag här hemma, alldeles ensam för typ första gången denna vecka. Har haft min babe här hela veckan nästan, riktigt muwsigt! :)
Nu väntar iallafall duschen, sen ska jag byta om till något fint. Sen är det dags att bege sig emot Hässelby Strand och hem till Alex, ska äntligen få se hur han bor. Kommer nog möta upp honom och Nicole där, för jag hittar inte i Hässelby direkt, det är inte riktigt mina hoods. När vi känner oss klara där ska vi bege oss emot vippan. Har tänkt att jag ska kanske hjälpa Nicole att fota lite ikväll. Känner mig så elak som bara sitter och super medans hon springer runt som en tok och fotar. Får ta och skärpa till mig lite tror jag.
Hur ser eran fredagskväll ut?
You know you love me, XOXO


Imorgon är det fredag...

...och vad tusan ska man göra imorgon? Det här är nog första fredagen, eller helgen överhuvudtaget, som jag inte har något planerat överhuvudtaget! Jag är shockad. Hanna och alla andra ska till maya på någon födelsedagsgrej och nicole ska iväg på middag. Vad ska jag göra? Ja ja, det återstå att se.
Idag har jag iallafall jobbat. Blir riktigt matt på mitt jobb. Dom bara ändrar ens tider hela tiden utan att säga till eller fråga en eller nånting. Det får dom inte göra enligt lag, men det verkar dom inte bry sig om eller veta om. Så jag kommer ta itu med det här att hitta ett nytt jobb, så fort som möjligt. Orkar seriöst inte längre.
Men men, det kommer när man minst anar det. Så blev det ju med kärleken iaf, och det är jag glad för, hihi.
Hur mår ni alla bloggare?

WOW at Hannas place!

Ja, ni läste rätt. Jag har spelat WOW (World of Worldcraft) för första gången i mitt liv. Slutade tolv idag. Så då åkte jag hem till Hanna, som vi hade bestämt att jag skulle göra.
När jag kom dit så skulle vi fixa med Hannas mammas dator, men det gick inte som vi ville. Saker gick sönder och i bitar. Så jag rekommenderar inte att låta två blondiner hålla på med tekniska saker, haha!
Men när allt var fixat så satte vi oss vid varsin dator och började spela WOW, haha galet roligt det var. Min gubbe är sjukt söt. Inte för jag vet om man ska ha söta gubbar, dom ska väl vara mer coola kanske? Skit samma, min är galet cool iaf :)
Hur har eran dag varit?
You know you love me, XOXO!

Jag kan inte hjälpa det...

..men jag är ledsen. Jag är ledsen för mitt dåliga uppdaterande. Men jag kan inte hjälpa det, jag är så himla kär just nu. Och det känns som att det är det enda som går runt i mitt huvud just nu.
Micke, mannen som är min just nu. Det känns fortfarande helt sjukt för min del att säga att jag har en pojkvän. Jag kan knappt tro det. Att jag har lyckats hitta någon sån underbar person som jag vill spendera mitt liv med. Jag tror jag aldrig någonsin har varit såhär kär som jag är just nu. Så fort jag är tillsammans med honom så vill jag aldrig släppa hans hand. Jag skulle kunna ligga en heldag och bara titta på hans underbart blåa ögon och ta i hans guldblonda lockiga hår.
Det jag försöker få fram är att jag älskar dig, Michael Angel! Och det är oerhört svårt för min del att säga dom tre orden till någon. Men jag känner det, jag älskar verkligen honom, jätte mycket!! And that's that! :)
You know you love me, XOXO!

I'm in love with a fairytale!

Ja, mina kära vänner. Daisy har gått och blivit kär. Kan ni tänka er?
Jag är så himla glad just nu. Jag är så himla kär. Jag är bara allmänt lycklig just nu. Och det tackar jag Lillebror för. Hade det inte varit för honom hade jag aldrig träffat min nya kärlek. Stort tack till dig lillebror!!
Jag mår bara superbra just nu! Ville bara meddela er det!

  Idag ska vi ut. Ut och fira att vi alla mår bra. Ja, iallafall jag och Emma. Dom andra vet jag inte. Vi kommer säkert ha jättekul. Och fia kommer idag också, det blir kul. Tre donkenflickor ute på äventyr, haha, det kan sluta hur som helst.
Hur mår ni mina underbara läsare?
You know you love me, XOXO

Trevligt besök idag

Idag har jag jobbat. Och skojja inte vad lite folk det har varit idag. Vi klarade oss på tre kassor t om. Hur awesome är inte det liksom? :)
Under arbetsdagen bestämde jag och Emma att hon skulle följa med mig hem och mysa. Och så blev det. Nu sitter vi här hemma och äter god mat, dricker god dryck och ska nu sjunga singstar. Hur mysigt som helst. Emma den jäveln ska ju inte jobba imorgon, men det ska jag, tillsammans med tre puckon som bara bryr sig om dom har matchat sitt nagellack med sina skor.
Men vi får hoppas på det bästa imorgon, wish me luck!
Hur har eran dag varit?
You know you love me, XOXO!!


Nu får jag skärpa mig..

Alltså jag skäms verkligen. Nu måste jag verkligen ta och skärpa till mig ordentligt. Men jag har inte riktigt haft tid att sitta framför datorn och sätta mig ner och skriva..
  På nyårsafton var ju jag, tillsammans med min familj och Hanna, hemma hos mina kusiner i Edsbro. Riktigt kul hade jag iaf. Vi åt god mat, drack gott, lekte lekar och sjöng en massa singstar.
  I fredags var jag med hanna och alla andra på 360, något jag aldrig mer kommer göra om. Iallafall inte på nyårsdagen. Jag och Hanna var riktigt taggade på att gå ut och dansa, men nehe då. Alla dj:s sög, det var inga människor och alla var typ bakfulla.
  Men i lördags var det riktigt kul! Då var jag ute med Sofia. Bara en kväll med henne, det var alldeles för länge sen. Detta kommer vi göra om.Snacka om att Daisy blev lite rund om fötterna. Men hon var tvungen att åka sen, för hon mådde inge bra. Men som sagt. Jag hade jääätte kul!
  För övrigt så mår jag superbra faktiskt. Det var riktigt länge sen jag kände mig såhär glad. Och det är ju tack vare en speciell person. Tack vare dig mår jag mycket bättre nu. Och tack vare dig så är jag ganska säker på att år 2010 kommer bli ett väldans bra år.
Vad tror ni?
You know you love me, XOXO


Glad.Inspirerad.Lycklig.


RSS 2.0