första advent



idag är det första advent och jag har legat i soffan hela dagen, galet tråkigt.
jag vaknade vid halv 10 imorse med vääärldens smärta i knäet. så vid 11 åkte jag och pappa till vårdcentralen för att be läkaren skriva ut starkare tabletter. och det fick jag.
idag har mamma sprungit runt och julpyntat hela förmiddan men hon är fortfarande inte klar. jag kommer lägga upp bilder sen när allt är klart och när jag har orken att ta itu med att fotografera allt.

jag kommer nog inte blogga så mycket nu, iaf inte nu när jag har såhär ont som jag har just nu. hoppas ni har överseende med detta. =)

hemmakväll

igår var en mycket trevlig kväll.
jag,stephan,hanna,oscar,alex,sara och några till åkte över till nicole för att hon hade en avslutningsfest igår, eftersom hon åkte till Åre imorse.
sedan åkte vi alla till viper och dom som jobbar där förstod inte vad jag höll på med. dom tyckte jag skulle vända och åka hem och vila.
men eftersom jag hade legat i 3 dagar tyckte jag att det räckte.

men ikväll kommer jag vara hemma iaf. ska be familjen köpa hem lite smått och gott så man kan ligga och goffa här i soffan framför tv:n.
vad ska ni göra ikväll?


hemma igen

nu är jag äntligen hemma.
eller jag kom hem vid ett ungefär. stephan och alex kom och hämtade mig på sjukhuset. dom kom in redan vid 8 imorse och sa att jag skulle få åka hem idag, med tanke på hur bra jag har blivit under natten.
jag fick i mig frukosten idag, jag fick ju inte behålla den halva mackan och näringstillskottet jag åt igår. det kom upp lika snabbt.

ikväll ska vi tita förbi hemma hos nicole. hon åker till Åre imorn. så hon har en avslutningsfest ikväll. ska bli roligt tycker jag. sen får vi se hur mycket jag och mitt ben pallar.
men jag kommer nog inte blogga så mycket idag, ni får ursäkta.


nu är jag här

nu är jag här. har varit här i ca 2 timmar. har galet tråkigt. när läkarna skulle ta blodproverna så fick dom bara 2 rör blod ist för 4 rör. jag ville helt enkelt inte ge mera blod =P
som tur är får jag ha mobilen här på mitt rum som jag delar med nån ybergammal kärring. jag sitter bara nu i min säng och väntar på att få ta den där jävla duschen som jag måste göra innan jag får lägga mig under täcket i sängen. eftersom det inte får komma in några bakterier.
sen tänkte jag antingen försöka förstå mig på hur man tittar på web-tv. vill inte missa greys anatomy =P eller så ska jag slänga på någon bra film som jag har på datorn.
imorgon vet jag inte om jag kommer ha någon ork till att blogga.
men det här är iaf sista inlägget för idag.

karolinska idag!



idag gäller det. idag från och med kl.16.00 kommer jag ligga på Karolinska Sjukhuset i Solna på avd.S-Ort A22a. (kanske inte säger er så mycket)
jag sitter just nu här hemma och tänker på vad jag ska ha med mig för att fördriva tiden under dessa 3 dagar jag kommer ligga på detta sjukhus.
jag hoppas bara på att mina vänner och familjer kommer och hälsar på så mycket dom kan, för jag tycker inte om sjukhus, speciellt inte att ligga där själv.
min nervositet börjar stiga väldigt mycket nu, känns väldigt dumt att inte vara på jobbet nu. och veta att jag aldrig mer kommer att komma dit heller. eller jag ska dit nästa vecka och lämna in mina sjukintyg från läkaren.
men sen är det bye bye. jag kommer nog sakna det jobbet på ett sätt, alla de människor som jag blev så bra vän med.
men nu tänker jag mest på operationen imorgon. jag hoppas verkligen att den kommer gå bra. och att det inte blir några problem vid sövningen som det blev sist, då min puls gick upp till 200 nånting.
jag kommer att ha med mig datorn till sjukhuset, men jag vet däremot inte hur mycket tid jag kommer att ha för att kunna blogga, så klaga inte på om det blir en glappa under dessa 3 dagar jag spenderar på Karolinska.
önska mig lycka till!!!

storhandlat med familjen

nu ikväll har jag varit och storhandlat med familjen. jag,mamma,pappa,lillasyster jasmine och storebror. här kommer lite bilder.


här ser ni mamma och pappa, brorsan i bakgrunden



här har vi syster jasmine och brorsan robin



här har vi pappa, med sitt sår han fick på jobbet idag, mycket klumpig



här har vi min kära mamma, hon har svårt att välja filmer



här har vi pappa igen, han har också svårt att välja

julpyntet har börjat



mamma började igår med julpyntet. visst det var bara tre små ljusstakar. men det blev ändå mysigt. imorgon är jag ju ledig, så då tänkte vi att jag skullle hjälpa mamma med att ta fram allt pynt vi har i källaren och förrådet. sen ska vi ta itu med pyntandet.
har ni börjat julpynta?

top trio



jag tänkte bara presentera alla er bloggare för världens bästa top trio!! här har ni angelica,micha och emelie.
emelie och angelica är mina kusiner ifrån edsbro uppe i norrtälje, och micha är angelicas pojkvän som spenderar sina dagar genom sång och dans. (han är nämligen en sångare, mer avslöjar jag inte)
dessa tre personer är dom bästa som finns, speciellt när vi är tillsammans. jag var uppe hos emelie och angelica flera gånger i somras och vi hade så himla roligt vi fyra. vi kunde inte bara sitta stilla och göra ingenting.
det roligaste var nog när JAG vann över micha, jag menar, han har ju rösten och inte jag, ganska kul var det iaf.
kommer även ihåg när vi tog deras rodbåt och rodde ut på fansjön och solade och badade bland massa broms och massa vattensnäckor. det var riktigt äckligt!! men jävligt kul.
det vämer ganska mycket när man sitter och tänker på alla roliga saker som hände i somras när man nu tittar ut på denna snöstorm som vi har här i sverige, eller vad tycker ni?

misslyckad snölykta

jag va ju ute i kylan och lekte i snön med båda lillasystrarna. det var mysigt. men det var också ett jäkla jobb. vi försökte att göra våran lykta på bordet som står på våran uteplats. men icke alls gick det. det blåste för mycket så ljusen slocknade hela tiden.
så jag bestämde mig för att sätta lycktan i vårat portvalv. det blev mycket bättre..men en mycket misslyckad lyckta.
eller vad tycker ni, blev det fint?


sista dagen imorn!

happ idag fick jag gå hem tidigare från jobbet. fett skönt. vi hade inga gäster pga det dåliga vädret. alla människor bara sprang förbi våran resturang, de ville inte vara ute i det otäcka vädret. var vääärldens storm idag vid lunch.
jag tycker det är mysigt med snö. jag ÄLSKAR snön!!
men nu räcker det tycker jag. det är tillräckligt med snö ute för att åka pulka och bygga snögubbar.
tänkte ifall jag skulle gå ut och bygga en snögubbe med jasmine sen. kanske en snölykta också. får se hur det blir. jasmine verkar väldigt trött nu, hon kanske inte orkar.
jag lägger upp bilder sen ifall det blir av =)
imorgon är ju som sagt sista dagen på jobbet. på ett sätt känns det skönt. men tråkigt på ett annat. både jessica och cissi höll på att börja gråta idag. vill inte veta hur dom kommer se ut imorn när jag går från jobbet.
usch. och jag som är så blödig!!!
ja ja vi får hoppas att det går bra.
vad ska ni göra ikväll?

nu är det slut...


 




happ. nu är det söndag. den dagen på hela veckan som jag verkligen hatar. men just den här söndagen gillar jag inte alls. för det första så kommer jag bara jobba imorgon och på tisdag, vilket känns skönt på ett sätt men ändå väldigt tragiskt på ett annat.
jag kommer sakna mina arbetskamrater, speciellt jessica och cissi. det är ju dom som gör att man orkar gå till jobbet. och jessica är så söt som säger att hon vill inte att jag ska opereras. hon kommer inte palla jobbet på egen hand. så jävla söt!!
sen igår var ju min sista kväll på viperroom. jag har haft en toppenhelg på viper denna helg, det har inte hänt nått tråkigt överhuvudtaget.
det var lite tragiskt igår faktiskt när jag skulle säga hejdå till alla som jobba där. speciellt pelle (han som äger stället), han gav mig världens kram och jag kände verkligen vilken värme han gav mig och så viska han "lycka till nu gumman, hoppas vi ses snart igen"
det kändes som att jag aldrig mer skulle få se dom igen. men vi får ju se hur jag mår nästa helg. kommer nog inte palla gå dit nästa helg. men ska försöka vara tillräckligt pigg till helgen efter.
jag tänker inte svika dom pga nått jävla gips!!!!
sen nu känner jag verkligen hur mina nerver börjar att koka ihop sig. magen känns som att den ska spricka när som helst.
jag tror säkert att operationen kommer gå bra, men det är ju klart man är nervös..känns skönt att mina vänner kommer att hälsa på mig på sjukhuset på torsdag efter operationen.
ne nu måste jag sluta skriva, måste tänka på annat =P  ska nog lägga mig i ett bad. eller kanske ringa hanna!
slänger kanske in ett inlägg senare, kanske med lite vimmelbilder från helgen =)


nu är det vinter

idag vaknade jag med ett leende på läpparna när jag tittade ut och såg hur mycket snö det låg på marken.
nu har snön äntligen kommit!! jag har längtat så mycket. jag tycker det är så himla mysigt att ligga hemma med tända ljus och sen se hur de stora snöflingorna faller ner på marken.
tycker ni det är mysigt med snö?

sista helgen

ja ni kära bloggare. ikväll är min sista helg som jag kan festa och ha kul. för nästa helg kommer jag ligga hemma med mitt gips på benet och kryckorna vid min sida.
jag längtar ju som tusan till min operation, men det känns även lite trist att jag inte kommer att få gå ut med mina vänner som vanligt.
självklart kommer jag gå ut nån helg eller två, men inte nästa helg iaf, jag kommer ha så himla ont i mitt knä.

just nu sitter jag,hanna,nicole,stephan och oscar hemma hos mig och dricker bacardi med fanta. muumsigt.
ikväll ska vi till viper. som vanligt. och jag ska se till att ha så roligt som jag bara kan.
ne nu ska jag fortsätta vara social med mina vänner.
ha en trevlig kväll allesammans!

mina tattueringar

fick en kommentar av en tjej som heter sara. hon tyckte att jag skulle ta kort på mina tattueringar som jag redan har och lägga upp dom. så det tänkte jag göra nu. =)


här är min delfin som jag har på höger arm.



här är min blomma (en daisyblomma) som har har på vänster vad.

tattoo update!

nu kommer lite update på mina tattueringar jag ska göra.


såhär kommer mitt lejon se ut. bara att det kommer vara skuggningar i hela lejonet.


och såhär kommer min och hannas tattuering se ut. nu är den äntligen färdigskissad.
visst är dom coola?

dagens outfit

happ idag är det onsdag. då börjar jag ju kl.11.00 och slutar 19.00. det är en gaaalet seg tid att jobba, speciellt för mig, för jag kommer stå i pommesfrites stationen idag, fett surt..
dagarna går så oändligt långsamt på onsdagar. men idag är ju min sista onsdag =) sen nästa vecka på onsdag kommer jag ligga på karolinska vid kl.16.00.
tjohoo..längtar så himla mycket till min operation!!!


linnet är från scala, skärpet från haléns och jeansen från gina tricot.

jävla skitdag!!

usch. idag har inte varit min dag, inte nånstans!!!
dagen började med en stor besvikelse när jag såg den nya tjejen, att det var hon som skulle jobba frukost med mig och inte jenny. gaaalet besviken!!
så jag frågade henne ifall hon har jobbat frukost förut och hon svara ja och att hon kunde frukosten, att den var inga problem. bra då tänkte jag eftersom jag skulle springa runt som en dåre och göra uppfyllning.
men nehe då, jag tror jag aldrig någonsin har träffat en sån seg brud!! jag lovar, skulle hon tävla mot en snigel i ett maratonlopp så skulle snigeln vinna!!!
jag blev så jäkla arg och frustrerad för att hon inte lärt sig saker och ting än. så jag fick inte börja med uppfyllningen förens kvart i 8 typ.
sen när jag är klar med uppfyllningen så ska jag ju göra nedre, men jag vågade inte lämna henne där vid kassan själv. hon klarade ju ingenting själv. blev så himla matt!!!
sen var rushen idag både lång och jobbig. från klockan 11 till 13 var det typ kö enda ut.!! huuuur mycket folk som helst. blev så himla arg.
så min dag har bara gått totalt åt skogen idag!!!
hur har eran dag varit?

nyplanerade tatueringar!!

idag efter middan åkte jag och pappa till patrik (han som tatuerar oss) för han skulle hjälpa oss med våran bil.
då passade jag även på och disskutera min och hannas tatuering som hon och jag ska göra. så jag förklarade för honom hur vi ville ha det. och nu har han skickat en bild redan på hur den kommer att bli. både jag och hanna är galet nöjda med resultatet.
jag tittade även runt i lite tidningar han hade där hemma och hittade mitt lejon, som jag kommer sätta på magen!! kommer dock göra lite ändringar på den så den liknar mer ett lejon.
tycker ni om tatueringar?


här är mitt s k lejon. vill ändra svansen, göra så den har en liten "tofs" längst ut på svanstippen som lejon har. sen även kanske lägga till en man (inte en karl, utan håret som hanarna har)



här är tatueringen som jag och hanna kommer göra på vänster underarm. det ska fixas lite till på den, fixa elden lite. sen är den toppen. vi är supernöjda med den här. (den ska representera våran vänskap, om ni inte förstod det)

dåligt uppdaterande!

jag ursäktar mitt dåliga uppdaterande denna helg. men det har hänt för mycket saker på en och samma gång denna helg.
men igår iaf fyllde ju moster år, så då gick vi upp till henne på kalas. där bjöds det på snittar,god middag och smarrig efterrätt.
efter kalaset åkte jag hem till hanna, där var både hon och jag extremt trötta och slitna efter fredagskvällen, så hon satte igång filmen madagaskar som hon och jag låg och tittade på. men det dröjde inte länge förens både hon och jag höll på att somna. så vi beslutade oss för att göra ett besök på viperroom.
vi kände att vi måste ut och röra på oss och inte bara ligga hemma och sova typ. det kan man göra en annan dag =)
väl på viper hade vi jäävligt kul. till skillnad från det som hände i fredags, då nästan alla satt och deppade pga nånting som hade hänt.
men gårdagen var en mycket trevlig kväll. nästa helg ska ju stephan skaffa en bag in box, fast med sprit och inte vin. så den helgen ser man ju fram emot =D

idag ska jag faktiskt åka till jobbet. lilla Dan från jobbet ringde idag och frågade om inte ja kunde komma in och räkna middan. och varför inte. ska ändå bara åka dit, byta kassor och sen räkna dom för att sen åka hem igen. sen ska jag ju iofs upp ganska tidigt eftersom jag börjar kl.07.00 imorgonbitti. men jag får väl försöka åka med pappa imorgon.
hur har eran helg varit?


(ps: idag har den allra första snön kommit till sthlm idag. jublade som bara den när jag såg dom stora snöflingorna falla ner från skyn)

anti kärlek!

nu är det fan nog!! jag kommer från och med nu lägga allt som har att göra med kärlek åt helvete! jag är så jäääkla less på att alltid bli sårad på ett eller annat sätt.
det hände igår. jag fick reda på en sak av en kompis om killen jag "dejtar", och jag blev faktiskt glad att det kom fram. fatta om det hade gått en massa månader och så skulle detta komma fram senare.
men från och med nu kommer jag sluta leta efter kärlek, verkligen lägga allt som har något som helst att göra med kärlek åt sidan!
jag orkar inte längre!! nu är det nog!!!

vilken skönhet!!

jag var ju ute på värmdö med mamma, moster och monica för nån vecka sen. där gick vi in på Lindex och jag hittade en klänning som gjorde att det klia i fingrarna att jag ville köpa den. men jag gjorde inte det. men nu har jag tänkt efter och jag vill verkligen ha den klänningen!! vill ha den till nyår, även om jag kommer sitta med gips på nyår. vill ha den iaf!! får hoppas att den finns kvar vid löning! =D
visst är den fin?

fredag imorn!

tjohoo. imorgon är det äääntligen fredag. tycker den här veckan har gått så oootroooligt långsamt.tycker inte ni det? men som sagt, om precis 13 dagar ligger jag på karolinska sjukhuset och väntar på operation.
   jag längtar så hiimla mycket. känns som att dom här sista dagarna kommer gå otroligt långsamt bara för det. det är alltid så när man längtar till något. nu har familjen precis ätit och jag blev precis klar med disken.
   nu tänkte jag vara lite duktigt och träna mitt knä, som jag måste börja göra varje dag innan operationen.
sen efter det tänkte jag lyxa till det med ett bad. sen ska jag nog hoppa in i säng.
kanske slänger i ett inlägg innan läggdags.
vad ska  ni göra ikväll?

2 veckor till operation!

goda vänner mina kära bloggare!!idag ringde dom från karolinska och sa att den 27 november kommer min operation bli av =) då skickade mamma sms till mig och sa det eftersom jag redan var på väg till jobbet då. så jag ringde upp henne och fråga om hon skämtade med mig, men inte alls! den 26:e läggs jag in och dagen efter blir det operation!!
jag är så hiiiimla glad nu, så nu måste jag börja träna den muskeln som läkaren sa att jag skulle träna upp. så om exakt 14 dagar kommer jag ligga på Karolinska sjukhuset i solna! önska mig lycka till!
har ni opererat er någon gång?

mobilen paj!!

happ. idag så råkade jag tappa min mobil i golvet då den råkade glida ur handen, den är ju så liten. sen märkte jag när jag skulle skriva sms att det inte gick att skriva, den haka upp sig, gick inte att trycka på "mellanslag", gick inte att radera texten osv. galet irriterande!!
så nu är jag tvungen att ta tillbaka min gamla telefon, en telefon som jag betalar för fortfarande faktiskt. men men, otur är jag ju född med!
har ni varit med om något sådant?


onödigt skit!

1. Skulle du vilja vara längre? - ne men gärna nån centimeter kortare.
2. Skulle du vilja väga mer? - Nej tack, snarare mindre!
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? - eh ja!!
4. Skulle du dricka dig full nu? - skulle jag säkert kunna, men inge roligt att dricka med familjen

1. Kan du vifta på öronen? - japp, med hjälp av händerna
2. Kan du slicka dig på näsan? - nästan
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - jajjamen
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - det är klart jag kan
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? - de tror jag inte. har inte lyckats hitills iaf
6. Kan dina vänner lita på dig? - javisst, annars är man väl ingen vän? =S
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? - been there done that!
8. Kan du suga? - suga vad?

1. Tycker du om någon just nu? - gör jag väl =P
2. Sol eller måne? - sol
3. Vinter eller höst? - vintern såklart
4. Soligt eller regnigt? - Sol!
5. Pierca tungan elr näsan? - tungan
6. Vara seriös eller rolig? - hmm...rolig?
7. Brinna upp eller drunkna? - hmm...drunkna tror jag.
8. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Föräldrar såklart 

1. Fullständigt namn? - Daisy Benita Mikaela Nau
2. Vart vill du bo? - nära stan 
3. Hur många barn vill du ha? - hmm..kanske 2 eller 3
4. Vill du gifta dig? - aa skulle kunna gifta mig flera ggr, bara jag får nya klänningar hela tiden =)
5. Är du kär? - Har jag inte svarat på den frågan redan?
6. Favorit årstid? - Sommaren!

Har du under dom senaste 24 TIMMARNA.
1. Kysst någon? - Nä
2. Blivit kramad? - Japp!
3. Känt dig fånig? - hahaha aaa
4. Saknat någon? - njea inte direkt
5. Haft sex? - Nopp

FAVORITER
Färg: svart, brunt, rosa!
Mat: thaimat!!
Band: hmm..nickelback!
Film: Armagedon och Den lilla sjöjungfrun
Bok: Princess Daisy (boken jag är döpt efter)
Serie: desperate housewifes och greys anatomy
Sport: hmm..ingen?
Veckodag: Fredag
Glassmak: Vanlij
Tid på dygnet: då man har slutat jobba!

FÖR TILLFÄLLET:
Humör: glad, men fett trött!
Smak i munnen: choklad =)
I dina öron: tv-surret
Kläder: mjukisbyxor,svart linne.
Bakgrund på datorn: bild på mig själv
Nagellack: Inget.
Tid: 20.20(haha önska dig nått)
Omgivning: vardagsrummet, (mamma och kajsa)
Irritationsobjekt: brorsans hund som inte kan koppla av!!
 
HAR DU NÅGONSIN?
Dejtat någon av dina bästa vänner: beror på hur man ser det.
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Japp
Sovit naken: eeh ja, fett äckligt!!
Sovit med sällskap: jaha då
Varit med på TV: hmm..aa, men typ som publik i nått program tror jag
Kysst någon du inte känner: haha vem har inte det? =P

måndag

dagen har varit som den alltid är på måndagar, seg och tråkigt. steg upp vid halv 6 och åt frukost,bytte om osv, sen begav mig till jobbet. som vanligt var det lunchrush mellan 12-13 och sen dog det, nästan inte en enda kotte var i resturangen. fett tråkigt.
men nu är jag hemma och tittar på One Three Hill och väntar på mina föräldrar ska komma hem och laga middag. Ikväll ska jag färga och slinga mammas hår och hon ska klippa mitt hår, det behövs verkligen, har inte klippt mig sen i somras. Och mitt hår har ju börjat gå av pga all färgning av mitt hår. det är illa!!
vad ska ni göra ikväll?


vimmelbilder


Helgens vimmel!




vem bar den bäst?




Hayden Panettiere eller Eva Longoria?

ryggont

igår på jobbet så hade jag så himla ont i ryggen, verkligen hela dagen. sen när jag kom hem och verkligen satt ner då blev det bättre.
men senare mot kvällen så åkte vi ju till viper, jag och alla polare. och där hände en liten olycka. stephan skulle bära upp mig på dansgolvet, och så råkade han tappa balansen och tappar mig så jag landar på golvet med ryggen före och sen får stephan över mig. det kändes verkligen som att ryggraden gick av när det hände och jag tappade andan för en kort stund så jag var tvungen att ta min astmaspray.
väärldens olycksfågel man är alltså. men idag känns ryggen lite bättre iaf, tänkte prova med ett varmt bad och sen smörja in ryggen med tigerbalsam.
är ni också en olycksfågel?

älskling och valparna!

här är min underbara älskling med sina 3 valpar. den fjärde klarade sig inte tyvärr =(
visst e dom söta!!


kvällens outfit, viperkväll

idag är det fredag, vilket = viper =D som vanligt..
vad ska ni ha för er ikväll?


detta är kvällens outfit (beklagar den dåliga bilden)

valpupdate!

nu har det gått några timmar sen dixie började klämma ut hennes första valp. och än så länge har hon fått ut 4 st, dock en som inte klarade sig, men alla är hanar, och det misstänks att det ska ligga en valp till i magen.
så vi får hoppas på det bästa. har inte fått några bilder än på valparna, men jag lägger upp dom så fort dom kommer =)
är så hiiimla exalterad!!!

nu har det börjat!!

imorse när jag var på jobbet så ringde mamma vid halv 9 ungefär, och berättade att Dixie hade börjat få sina första värkar..vääldigt spännande tyckte jag! =)
och när jag var på rast vid 10 ungefär så ringde jag mamma för att bli uppdaterad om Dixie, och då hade hon redan klämt ut sin allra första valp, det blev en hane..
så nu sitter vi här hemma extremt spända på hur många valpar som kommer komma ut...
jag kommer lägga upp bilder senare på valparna när uppfödaren har skickat dom =)


besviken..

idag var jag ju på Karolinska Sjukhuset..där var det ingen narkosläkare som jag träffa, utan en helt vanligt ortopedläkare. han skulle ju pilla och titta på mina knän, vilket jag tycker är eeextremt obehagligt, så jag började drabbas av panik och utbrast i gråt, vilket var lite pinsamt.
Tyvärr blev jag mycket besviken på honom, för han sa att jag skulle kunna bli bra bara jag tränar en muskel som sitter på låret, vilket jag inte tror på. Men jag fick välja antingen tränar jag upp knäet eller så opererar dom mig, självklart valde jag operationen. Så tyvärr så vet jag fortfarande inte när min operation kommer att ske =(
vad skulle ni ha valt, träning eller operation?


kort arbetsdag

idag började jag kl 07.00 som jag alltid gör på tisdagar. det va ganska mycket folk idag under frukosten, men vid lunchrushen som är mellan 12.00-13.00 så var det helt dött. Så vid kl.12.45 frågade Anna (min chef) ifall jag ville sluta tidigare, självklart sa jag JA! men jag trodde jag skulle gå hem vid 14.00 ungefär, men icke, jag fick gå hem då. fett skönt att få sluta tidigare faktiskt, jag var/är vääldigt trött!
så nu är jag hemma och ska slänga i en tvätt i maskinen och sen ska jag nog ta en powernap :P
imorgon ska jag ju till karolinska och prata med narkosläkaren, fett nervös på vad han kommer säga!


så här ser man ut när man jobbar!

fy va äckligt!!

idag var jag ju på Karolinska sjukhuset för att ta röntgen på mina knän, eller snarare så gjorde jag en datortomografi av mina knän, om man nu ska prata sjukhusspråk.
det var riiiktigt läskigt, fick åka in i en tunnelliknande maskin, visst jag åkte bara in med knäna, men den lät jätte mycket och jag har ju klaostrofobi så för mig var det jätteläskigt!!
har ni någon gång röntgas, för vad isånnafall?


sån här maskin åkte jag in i idag (det är inte jag på bilden)

godmorgon!

nu är klockan kvart i 7 på morgonen och jag sitter här och bloggar. just nu vid denna tid brukar jag vara på jobbet eftersom jag börjar 7. men idag ska jag till karolinska och röntga mitt knä, ska vara där kl.08.20, så jag ska åka när som helst.
önska mig lycka till!


seg dag!

idag har jag inte gjort så mycket! jag har ju laddat ner några filmer både till mig själv och till resten av familjen. så idag har jag, izabella och jasmine tittat på "Barbie och tiggarflickan" och "Skönheten och Odjuret".
Barbie är ju inte direkt min typ av film, men jag ääääälskar Disney filmer =) dock är "Den lilla sjöjungfrun" min absoluta disneyfavorit!!
Vilken är eran disneyfavorit?


vintern närmar sig

är det bara jag eller känner ni också på er att vintern närmar sig? jag längtar sååå mycket tills första snön har fallit ner på marken. jag älskar verkligen julen och vintern, det är så mysigt! att sitta inne när det snöar stora snöflingor utanför, det är supermysigt.
just det här året längtar jag extra mycket till vintern, eftersom veckan innan jul så kommer ju dixie hem :)
vad tycker ni om vintern?


RSS 2.0