Tänkte bara säga...

Goodnight suckers!

You know you love me, XOXO


Memories...

Hittade gamla goa bilder ute på nätet idag..himla muwsiii.
Goda minnen förlänger livet eller vad säger ni?



Nya datorn är hemma nu!

Tjohoooo!!!!!! Nu har den ääääntligen kommit!! Fick sluta tidigare från jobbet idag, så när jag kom hem så gick jag och Hanna över till mamma och fikade tillsammans med Torgny.
Sen när vi satt i soffan så fick jag ett sms där det stod: "Ditt paket har nu kommit till Sabis och är redo att hämtas"
Jag skrek av glädje. Så jag och Hanna flög upp ur soffan och åkte till Brevik för att hämta min efterlängtade nya dator!!
Och som inte den här dagen kunde bli bättre så satt ju den vackra solstrålen J i kassan på Sabis. Så då förgylldes min dag lite extra mycket, hihi..

Nu sitter jag här hemma med den nya datorn i knäet och tittar på tv tillsammas med världens bästa sambo. Jag ville bara meddela att jag är suuuupernöjd med den nya datorn.
You know you love me, XOXO!


Löningsdag!!

Jahapp, då var det torsdag idag då. Och jag är fortfarande sjuk. Jag skyller på Emma som har smittat mig. Jag sa ju till henne att smitta mig lagom till veckan hade börjat. Men icke, Daisy blir sjuk lagom till helgen kommer. Hur kul är det att ligga hemma och vara sjuk under helgen egentligen? Inte kul alls.
Och idag är det ju löning, jag fick en ganska bra lön iaf. Men inte tillräckligt bra för att klara mig hela månaden. Det svider verkligen att betala räkningar, hatar räkningar!! Och jag har kommit fram till att jag har alldeles för många konton på olika ställen, typ Haléns, Ellos osv..Usch, att man ska vara så himla beroende på att beställa nya kläder. Måste nog lära mig behärska mig tror jag.
  Är iaf glad att Hanna har jobbat både igår och idag. Det löser ju in lite extra pengar till mat osv. Men vi klarar oss, det gör vi alltid :)
Vad ska man hitta på idag då? Jo, inte ett skit! Ska bara ligga och kurera mig, få ner febern och försöka få bort hostan. För imorgon är det ju fredag och då vill man ju vara lite piggare än vad man är just nu.!
Hoppas alla får en bra dag idag.
You know you love me, XOXO

Tankarna snurrar...


...snurrar som vilsna bin i en myrstack!
(låten talar för sig själv..)


Söndag igen...

Jaha, då var det söndag igen då..Suck!! Jag tror jag verkligen hatar söndagar. Eller egentligen så hatar man väl alla dagar? Antingen så är det nära till helg, och det är ju bra. men sen så går ju helgerna så himla fort så man vet inte vad man gör på helgerna som gör att man undrar varför man ens ska behöva vara ledig, man gör ju inget speciellt ändå. Bara tar det lungt liksom..
Men men, that's life liksom..

Vad händer i veckan då? Hmm...Vet inte riktigt. Inte mer än att jag ska jobba. Jo juste, på tisdag ska jag och Emma tydligen hänga med våran babe på hockey. Känns riktigt bra att jag ska gå med på en hockeymatch när inte ens mitt lag spelar :P Det är AIK emot några andra, och jag är ju inte gnagare, jag är ju en apa i djungeln liksom. Men men det blir kul :)

 


Sen får vi se vad som händer i veckan. Kanske åka till Andree och spela in låten klart som vi började med i veckan? Får disktuera det med honom. Jag kan lova er att denna låt kommer bli kung! Den kommer snart spelas ute på den krogen ni går till, jag loooovar! ;)
You know you love me ,XOXO!!

tänk om det är sant..

...för nu snurrar tankarna som galna bin i mitt huvud!
Jag är verkligen jättenervös..Tänker bara att jag måste tänkt fel. Det här kan inte hända mig. Jag skulle iofs vara jätte glad om det var så på ett sätt. Men på ett annat sätt så känns det helt fel..Sitter och kan inte koncentrera mig alls längre.
Försöker spela Bejeweled på facebook, men det går inte det heller. Kan inte koncentrera mig på nånting, knappt på att andas. Shit säger jag bara.!! Vad händer om det är sant? Vad gör jag då? Vem ska jag prata med? Ska jag berätta sanningen då för alla andra? Vad gör man då?!
Daisy är i en stor tankeställare just nu, hon vet inte vad hon ska göra!!
Shit my baby säger jag bara!!

På gång igen..?

Ja det är verkligen frågan. Är det dags igen? Dags att besöka Danderyd igen då eller?
För idag, fyyy saaatan i gatan vad ont jag har haft!!! Jag tror har flera olika teorier. Antingen så har jag fått en ny cysta på vänster äggstock, eller så har jag ägglossning och känner av den lite extra pga cystan eller så är det nått annat jävla skit!!
Jag orkar inte längre, kan inte bara allt funka som det ska på min jävla kropp? Som mina knän till exempel, mitt nyopererade knä, det har börjat fucka sig totalt. Det låser sig hela jävla tiden och gör skit ont!!
Blir matt på det här, riktigt matt!!
Och jag behöver verkligen ett nytt jobb. NU nu nu!!!!! Det är verkligen kaos varje jävla dag på jobbet, hur ska man kunna orka med sånt här? Ta skit från allt och alla på jobbet varendaste dag. "Daisy gör de, Daisy gör så, Daisy varför har du inte gjort så för?" KAN NI INTE BARA SLUTA KLAGA HELA JÄVLA TIDEN!!!

Ursäkta mitt multibreakdown, men jag pallar inte ta mer skit nu!! Orkar inte alls!!!

Just because...

....I'm the best!!


Ke$ha - Your love is my drug

I suck!

..på att uppdatera min blogg.!!
Jag kommer nog lägga ner den här bloggen snart. För jag känner inte att jag har något behov av den längre. Jag skapade denna blogg för att jag mådde dåligt, och jag behövde någonstans att kunna skriva av mig. Men nu så har jag fått mer inspiration till att skriva musik. Så jag får se vad som kommer hända med denna blogg.

Men jag mår iaf bra. Vad har hänt dom senaste dagarna kan ni tro? Jo, min kollega Emma har flyttat hem till mina föräldrar. Känns bra för mig iaf :P Hon verkar trivas hon med, samma sak gäller nog hennes son Nino :)
Jag har även byggt ut min delfin, ääääntligen! Nu satan i gatan är den cool ;)

Jag kan även meddela att jag och Hanna har kommit fram till att det är inte många människor vi tycker om längre. Det är faktiskt inte så himla bra, vi måste nog sluta med att störa oss på småsaker hos männsikor. Men vissa är okej att inte tycka om, speciellt inte dom man inte tyckt om från början. Men vi klarar oss, vi har ju varandra till och börja med, det räcker gott och väl för mig :) Men vi har sagt att vi ska skärpa oss, vi tänker dock inte be om ursäkt för nånting vi inte gjort, så det så!!

You know you love me bitches, XOXO!!


I'm a bad girl I know ...

...men jag känner inte för att blogga längre. Känner inget behov av sitta och säga vad jag tycker och tänker. Det är ju ändå alltid någon som tar illa vid eller nått sånt. Så vem bryr sig?
Men men, whaatever!!!
Vad har då hänt under dom senaste dagarna? Hmm, vart ska jag börja? Kommer inte ens ihåg när jag bloggade sist, haha!! Jag har iallafall färgat håret tre dagar i rad, mitt hår vill typ dö nu. Och det känner jag med. Jag har även haft multiaggressioner (eller hur det nu stavas) på jobbet. Totaldampar ut på typ varenda människa där, förutom Emma och Marcus. Denna Marcus är jag tydligen gift med också, hmm...tur att man kommer ihåg att man har gift sig :P hahaha!!


Imorgon blir det iallafall jobb som vanligt, men det är ju friiday!! Vilket betyder att efter jobbet måste jag och Emma örna hem och byta om, duscha osv. äta middag måste man ju göra också, shit my baby, hur ska vi hinna? Vi ska ju möta Danne i stan vid typ halv åtta för att lämna bebis till sin daddy. Wish us luck duudes!
Nej, dags att lämna denna dag och titta klart på Criminal Minds sen sussa. För man måste ju vara duktig flicka och gå upp och vara pigg och alert till jobbet imorgon. Funderar starkt på att vara sur och grini imorgon också, för då säljer jag som tuuusan! Men nej, det kommer jag inte vara. För min såkallade "man" jobbar ju imorgon, då kan man inte vara sur :P
Sussa gott mina vänner.
You know you love me, XOXO!!

två babes på en och samma dag

ja usch, idag är det måndag igen. Blääää!!! hatar måndagar!
fast jag har ju kommit fram till att jag hatar alla dagar förutom fredag-söndag :P för det är sånna dagar man måste jobba. Usch usch usch!!
men det har ändå varit en bra måndag tycker jag. har ju fått träffa på två babes idag. så Daisy har fått sin dagliga dos av babes idag. :)
ikväll blir det myskväll med hännys och emma, vi kommer titta på greys. vilket vi har gjort typ varje dag i snart 2 veckor tror jag, om inte mer :P
men vad ska man göra när man älskar greys?
you know you love me, XOXO

RSS 2.0