Grey's Anatomy-kväll med min vän

Ja, idag har jag umgåtts med min vän, min bästaste vän, Hanna. Himla muwsigt. Vi har idag varit inne på C.U.M och köpt en varsin biljett till Connys premiär på fredag. Det är ju så att han öppnar sin egna krog, muwsigt muwsigt!!
Sen efter det åkte vi hem, gick över till mamma och väntade in maten. Dom åt korvstroganoff, men jag tycker inte om korv, så jag köpte en pizza som jag och Jasmine delade på. Riktigt gott.
Efter middagen så slingade jag mammas hår. Hann dock inte se resultatet, men det hinner jag ju se imorgon.
Så just nu sitter jag och Hanna tittar på en massa Grey's-avsnitt från säsong 1. Vid 21.00 ska ju den nya säsongen av Grey's Anatomy börja, och det får man ju inte missa.
Ska ni se Grey's Anatomy premiären ikväll?

Syrrans möte med Fuglesang


här står syrran och väntar ivrigt på Christer Fuglesang tillsammans med hela Käppala Skola.

Haha, va inne på nätet och läste om Christer Fuglesangs besök på Käppala Skola här på Lidingö idag. Det var tydligen någon tävling om vilken skola på Lidingö som skulle få äran att ha honom på besök. Och det blev ju såklart min syrras skola.
Så jag hittade en bild på henne (eller en bild som hon var med på iaf, tihi)..
Ville bara visa den. Nu ska jag hoppa i bingen.
You know you love me, XOXO!


Det blir inte alltid som man har tänkt sig...

Ja gott folk..Det blir inte riktigt som man har tänkt sig ibland...
Från och med i tisdags förra veckan så sjukskrev min husläkare mig..Pga svinis, och hon sa då att jag inte ska jobba överhuvudtaget ifall jag har några symptom. Och imorgon skulle vara min första dag på jobbet efter denna sjukskrivning, men jag kommer inte jobba imorgon..
Jag känner inte mig riktigt redo för att gå och börja jobba..Jag har ju min äckliga hosta och lite feber kvar. Så det är nog inte så värst bra om jag står och hostar över gästernas mat på jobbet liksom.. Eller vad tycker ni?
Borde jag gå till jobbet iaf, vad hade ni gjort?

Time to sleep..

Ville bara säga god natt till alla er bloggare. Ni är underbara, glöm inte det!
Nightie night!!
You know you love me, XOXO..

En riktigt mysig Mor&Dotter-dag!

Ja, idag har jag och min mamma haft en underbar dag. En riktig mor&dotter dag må jag säga..Har umgåtts med bara min mamma från kl.11 i förmiddags till kl.16 nu i eftermiddags. Riktigt mysigt.
Vi har spenderat dagen på IKEA, iaf största delen av den. Jag fick med mig en massa saker därifrån. Ska visa er snart, håll ut bara.
Efter vi kommit hem satte vi oss nästan i bilen på en gång igen för att åka till apoteket och till Willys för att handla lite mat..Så jag tackar dig mamma för en underbar dag, det här måste vi verkligen göra om. Älskar dig!!

Här får ni se vad jag fick med mig hem från IKEA, och även från Willys:

vad allt detta lilla kalas gick på kommer jag inte ihåg, men det var inte så mycket iaf.

3 set örngott
2 set drag-på-lakan
2 set påslakan
1 set gardiner
2 st skrapor
2 st diskborstar
2 paket lampor
1 st vinöppnare
1 set med pastaredskap
1 set slickepotter
1 rivjärn
1 bordslampa
1 gratängfat
2 st sockerkaksformar
1 paket tamponger
1 paket trosskydd
1 film (Hur man blir av med en kille på 10dagar)
1 paket plåster


En mycket ensam söndag...

    Ja usch..Den här söndagen har nog varit den värsta av alla söndagar i mitt liv. Förra söndagen hade jag en sambo liksom..Och idag när jag vaknade så fanns det ingen alls här..Inte ens en fluga..Jag saknar min sambo, jag saknar henne massor.
    Och igår/inatt när jag åkte hem själv, alldeles själv ifrån krogen så kändes det som ett stort hål i hjärtat..En stor saknad liksom..Att inte veta att jag kommer ha min sambo där hemma, eller att hon kommer vara där hemma när jag vaknar nästa morgon..
    Men som vi sa i fredags när jag fick tillbaka nyckeln. Det här är inte slutet, det här är början. Så fort du får ett jobb så kommer vi bo ihop igen..Det här är bara tillfälligt, vi kommer bo tillsammans igen, och det kommer bli snart..Du får bara skynda dig att hitta ett jobb.
    Det jag vill säga med det här inlägget är jag älskar min vän, min syster, min andra hälft, hon som jag går genom eld och vatten för!
Jag älskar och saknar dig massor Hanna Maria Josefina Håkanson!! <3

Och så hände det...


no longer sambos..

...så blev man ensamstående igen. Eller alltså inte för att jag har varit ihop med någon, nu menar jag med boende..Min älskade och bästaste vän har lämnat mig, eller iallafall lägenheten. Så nu bor jag alldeles ensam, igen. Tror jag kommer sakna henne grymt mycket. Jag menar, vi har varit tillsammans i princip varje dag i ca 4 månader, och nu helt plötsligt kommer vi inte ses varje dag. Kommer ta mig ett bra tag att vänja mig vid det..
Men hon hade ju inte råd och jag förstår att hon vill spara in dom pengarna hon får nu på att leva istället för att tänka på att hon måste klara sig på annat sätt.. Jag har precis samma problem..Men jag klarar mig alltid..Ekonomiskt iaf, socialt får vi lösa på annat sätt..
Kommer sakna dig min vän, hoppas vi kan försöka ses nästan varje dag iaf. Love you babe<3

Det vill inte ge sig..

Jag börjar tröttna på att vara sjuk...Det är ganska tråkigt..Plus att jag tror att min "vecka" är på ingång, inte så värst kul det heller...
Idag är väl första dagen sen i söndags som jag är uppe på benen ordentligt. Har varit med mamma ute på promenad med alla hundar..Dino & Maja är ju hos mamma idag, så hon behövde lite hjälp på promenaderna, då våra flickor löper..
Men men, jag ville bara meddela att jag lever iaf, trots svinis!
Hör av mig när jag mår bättre och är på bättre blogghumör, XOXO!

En mycket sjuk Daisy!

Usch ja, ni får ursäkta mitt dåliga uppdaterande. Men jag är faktiskt sjuk, så jag orkar inte sätta på datorn bara för att blogga. Visst det kanske låter egoistiskt, men jag tycker det är okej.
 Det började förra veckan, då började jag hosta som jag vet inte vad. Det höll mig vaken om nätterna, och jag började känna mig sämre och sämre, men klarade mig igenom helgen iaf. Tills igår, då small det till som en blixt från det blå när vi satt och åt middag hemma hos mamma.
Fick problem att andas och svettades som bara den. Så jag tror att svinis har anlänt till min kropp, tråkigt nog. Så idag pratade mamma med våran husläkare och hon rekommenderade mig att vara hemma hela veckan så länge jag har symptomen för svininfluensan. Så det kommer inte bli något arbete för mig den här veckan vad det verkar som..Får bara hoppas jag mår bättre längre fram i veckan, ska försöka att inte göra något annat än att bara vila och ta det lugnt..
Har ni också råkat ut för svininfluensan?

Lördag och trötta tjejer...

Helt galet vad jag och Hanna har sovit länge idag..Vaknade med nästan världens panik..Sov hur skönt som helst, vaknade till och tyckte sängen var jätte skön, sen kom paniken när jag tittade på klockan. Den visade 14.45, OH MY GOD tänkte jag och gick genast upp ur sängen..
  Igår iallfall, då var vi ju på Viper. Jag,Nicole och Hanna var vimmelfotografer...Trodde inte det skulle gå så bra i början, med tanke på att nästan ingen ville vara med på bild..Men efter ett tag då alla började bli lite runda om fötterna, då började det släppa för oss alla..Folk kom hela tiden och knackade en på axeln och ville vara med på kort..
Så vi hade en ganska lyckad kväll...Ikväll blir det ju viper igen, för en massa mer bilder att ta..
Hur ser eran kväll ut?

Fredag...och Daisy goes another look!


Ja gott folk. Idag är det fredag, äääntligen!!
Idag fick jag gå hem vid 12, fett nice. Varför förståd jag inte riktigt, men antagligen för att vi var så många kassor och inga gäster typ...Jävla lågkonjunkutr!!
Sen åkte iaf jag,mamma och Hanna till Willys och storhandlade åt mamma. Vi fick även med oss lite grejer hem..Muswigt muwsigt!
  Ikväll så blir det ju viper, precis som vanligt..Fast egentligen är det inte så vanlig kväll...Varken för oss eller någon annan där...Det är nämligen jag (och Hanna när jag inte orkar) som är vimmelfotograf ikväll..Eller snarare hela helgen då Max har fått till lite beskymmer med ägaren...Inte okej..men men, tiden visar sig, så vem vet, kanske Max kommer tillbaka..
Just nu sitter och Hanna här hemma, färdigfixade med en varsin grogg i glasen och väntar in Nicole...Hoppas hon kommer snart..
Vill bara önska er en trevlig kväll!

I know you love me, XOXO!!


Arbetande hemmafru?

Idag har jag jobbat. Precis som vanligt, från kl.7 imorse till kl.16...Inget mer med det liksom...Fick dock hjälpa Simon på jobbet att komma ur sitt förkläde då dom i köket hade knytit ihop det jättekonstigt, så jag var tvungen att använda tänder och hela köret. Såg ganska roligt ut. Dom i köket skrattade så himla mycket när jag sprang där med tänderna i förklädet efter Simon medans han sprang runt i köket, haha!!
  När jag kom hem, då fick jag någon jävla städmani och började städa...Diskade, slängde alla kläder på golvet i tvättkorgen och dammsög, riktigt duktigt känner jag mig...Såg även att vi behöver verkligen panta, har en hel garderob full av pant, inte okej, får ju knappt plats med mina kläder..
Så vad tror ni, har man gått och blivit en arbetande hemmafru kanske?

I know you love me, XOXO


Onsdag, halva veckan är nu förbi..


Dagens bild: Dixie

Idag har det inte hänt så mycket alls faktiskt...Jobbade 7-16 idag. Gick hur bra som helst. Lyckades äntligen få min chefs arsle ur vagnen idag.
Han har nämligen sagt sedan i måndags att jag ska få mitt egna kort så jag kan logga in kassor osv. Jättebra tyckte jag. Så idag har jag varit på honom som en hök och lyckades tillslut få mitt kort. Så nu känner man sig lite speciell, med kort och allt, tihi!!
  Idag har även jag och Hanna ätit våran typ 3 middag i denna lägenhet, då bara hon och jag äter. Riktigt duktiga vi börjar bli, eller hur? Gott var det iallafall, jag lagade spagetti och köttfärssås. Och ni som har smakat den vet ju att min är den bästa..Det tycker iaf jag..Dock var det för lite vitlök i, hade bara 3 klyftor kvar här hemma..
Ikväll ska jag och Hanna nog titta på "Baksmällan" som hon har fått hem..Hoppas den är bra.  Har ni sett "Baksmällan"?

I know you love me, XOXO!


Woho, äntligen!!


Ja men verkligen!!! WOOOOHOOOO!!!!
Blev så himla glad när jag pratade med mamma idag och hon berättade att mina filmer från CDON.com hade kommit idag...Och vet ni vad det betyder? Jo, att jag fick mina Grey's boxar idag!!! är så himla glad.
Så nu gott folk har jag säsong 1-4 i min bokhylla, tjohooo!!!!
Idag har man jobbat...usch, vill verkligen ha ett nytt jobb!! Någon som vet om det är någon som söker personal?
I know you love me, XOXO


Känner igen känslorna...

Satt och lyssnade på låtar på YouTube, hittade denna vackra låt. Och med tanke på att jag älskar Grey's Anatomy.
Gör er själva en tjänst och titta och lyssna på låten. Säger bara att jag vet exakt hur Allison känner sig.
Gör inte ni?


Nick Lachey-I can´t hate you anymore

An empty room can be so deafening,
The silence makes you wanna scream,
It drives you crazy.
I chased away the shadows of your name,
And burned the picture in a frame,
But it couldn't save me.

And how could we quit something we never even tried,
Well you still can't tell me why.

We built it up,
To watch it fall.
Like we meant nothing at all.
I gave and gave the best of me,
But couldn't give you what you need.
You walked away,
You stole my life,
Just to find what your looking for.
But no matter how I try,
I can't hate you anymore.

I can't hate you anymore.

Your not the person that you used to be,
The one I want who wanted me,
And that's a shame but,
There's only so many tears that you can cry.
Before it drains the light right from your eyes,
And I can't go on that way.
And so I'm letting go of everything we were,
It doesn't mean it doesn't hurt.

We built it up,
To watch it fall.
Like we meant nothing at all.
I gave and gave the best of me,
But couldn't give you what you need.
You walked away,
You stole my life,
Just to find what your looking for.
But no matter how I try,
I can't hate you anymore.

Sometimes you hold so tight,
It slips right through your hands.
Will I ever understand?

We built it up,
To watch it fall.
Like we meant nothing at all.
I gave and gave the best of me,
But couldn't give you what you need.
You walked away,
You stole my life,
Just to find what your looking for.
But no matter how I try,
I can't hate you anymore


Dagens outfit, 14 september


Mysoutfit idag.
Allt kommer ifrån Halens

Idag har jag jobbat för fullt från kl.7-16, precis som vanligt på måndagar..
Jag och Hanna hade planerat att vi skulle titta på "Walk the line" ikväll, då Jonte har sagt till mig att jag borde se den, för att det är en sådan vacker film..
Men nu är det ju så att Hanna inte är hemma. Utan hon har åkt till Sandra och ut till berga för att hälsa på..Så jag tror vi får ta filmen imorgon eller så..
Har ni sett "Walk the line", vad tyckte ni om den?


Helgen i all ära

Ja, denna helg alltså..Shit man kan inte förstå riktigt hur allt kunde hända på en helg. Kommer inte gå in på detaljer med tanke på att det kanske finns folk som tar illa vid eller så..
  Men dom som var där vet ju vad som hände och inte hände...
I fredags iaf så överraskade alla stammisar våran underbara DJ som fyllde år..Han fick tårta och blommor..Blev riktigt överraskad tror jag..
Så nu sitter jag här hemma, alldeles själv och väntar på att Hanna ska komma hem, vilket hon gör närsomhelst. Känns som att vi inte har setts på hela helgen..Jätte jobbigt faktiskt. Så vi ska nog slänga på en film och bara mysa ikväll, för imorgon väntar ju jobbet liksom..
Så här ser min vecka ut:
Måndag: jobba 7-16
Tisdag: jobba 7-14
Onsdag: jobba 7-16
Torsdag: jobba 7-16
Fredag: jobba 7-14, festa kanske? viper? :)
Lördag: ingen aning, festa? :)
Söndag: ingen aning, slappa, bli till människa..

här bjuder jag på en del av helgens vimmel iaf..


Jag skäms!


Jag föredrar karaokekvällar på Paddys istället!


Igår, alltså, jag tror jag aldrig har skämts så mycket av mig själv..
Jag,Hanna,Pettsson, Max och Fia var igår i Märsta och skulle sjunga karaoke..När vi kom dit var det inte så mycket folk. Så jag sa till Jonte att han och jag skulle sjunga. Men jisses vilken tid det tog för att det skulle bli våran tur.. Så efter ett par timmar så hade det fyllts på med folk. Inte okej, för då började jag bli riktigt nervös..Och när det väl var våran tur så gick allt åt helvete. Jag kunde inte sjunga ut ordentligt, fick världens scenskräck..Kändes som alla bara tittade på mig och tyckte det lät förjävligt..Sen efter vi hade sjungit iaf så åkte vi hem..
Och jag sa till max att jag skulle tanka hans bil så han kunde köra hem oss. Då började alla gapskratta åt mig, förstår fortfarande inte varför..Men vadå, man ska ju bjuda på sig själv, eller hur?
Ikväll vet vi ju alla vad jag och vännerna ska göra...Så det är ingen ideé att berätta.
I know you love me, XOXO


Svinifluensan på ingång?


Har man gått och fått svinis?

Ja gott folk. Fick reda på igår att pappa ligger hemma med svininfluensan, och att både mamma och Izabella har haft den eller har den. Vet inte om dom har blivit friska än..
Men då täntke jag, med tanke på att jag också har några av dessa symptom, har jag då också fått svinis? Så efter min rast idag på jobbet tog jag tag i Malin och berättade för henne hur det låg till. Och hon sa, om jag nu antar att jag har det så skulle jag gå hem. Så jag gick hem kl. kvart i tolv. Får väl ringa till vårdcentralen och höra vad dom tror..Så får se om jag kommer jobba imorgon. Får hoppas att jobbet ringer sen och hör om jag ska jobba imorgon eller inte. Jag hoppas iallafall inte att jag har svinis!!
Har ni fått svininfluensan eller har ni några symptom för den?


Ja må hon leva!!!


Jasmine 6 år idag!!

 Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Jasmine födelsedag, hurra hurra hurra!!!
Ja gott folk, idag fyller lillsyster Jasmine 6 stora år. Hipp hurra för henne!!
Idag blir det kalas, sen hem och sova typ. Vaknade idag 10 minuter innan tåget skulle gå, så det blev lite stressigt imorse. Men så kan det gå när man inte kan sova ordentligt..Tror jag gått och blivit nattuggla eller nått..


Hannah kom i brevlådan idag..

Hej igen..Hoppas alla har haft en trevlig helg. Det har iaf jag..Jag är verkligen värdelös på att blogga på helgerna, jag vet. Men jag ska försöka bli bättre.
Denna helg har vi såklart spenderat på Viper, såklart..Har varit riktigt kul. Dom som var med i fredags vet ju hur det gick för mig och min fylla, haha!!
Idag har jag jobbat. 7-14, en riktig helvetesdag må jag säga!! USCH!!!
Just nu sitter jag här hemma tillsammans med Nicole och tittar på idol. Hoppas att det finns någon bra att lyssna på idag.
Tittar ni på Idol idag?


Titta vad som kom i brevlådan idag! :)


Jag och hanna = hyperaktiva?

Ja,alltså, grejen är ju den att jag och hanna har varit helt flummiga både igår och idag. Vet inte riktigt vad problemet med oss är. Kanske fortfarande har lite kryssningsadrenalin kvar i kroppen? Vad vet jag liksom..idag har jag iaf jobbat. Gick bra,fett med lite folk kan jag säga iaf. Och 7 i kassa och 4 i kök,det var ganska kul vill jag lova. Jag fick iaf hjälpa till lite i köket. Fick packa hamburgarna :) efter jobbet mötte jag upp hanna och vi begav oss emot lillebror. Tittade på filmer ifrån deras bal..haha,fan vad små dom var! Efter det gick vi till nån pizzeria för dom ville äta. Sen mötte vi upp max och nicole,åkte runt i volvon och gjorde ingenting. Jag och hanna fick återigen ett skrattanfall,som vanligt. Nu sitter vi på skrammelbanan på väg hem,båda är yberkissnödiga och vi har bara kommit halvvägs. Wish us luck, XOXO!

Dags att planera helgen?

Jahapp, då var det Onsdag igen då..Nu har halva veckan gått, och jag är helt utmattad. Jag har verkligen ingen som helst lust till någonting utan att åka hem till soffan efter jobbet på dagarna..
Jag förstår inte riktigt. Jag börjar ju kl.07.00 varje dag, Måndag-Fredag. Och slutar antingen 14.00 eller 16.00.Då borde man ju inte vara så trött. Men det är jag, heelt utmattad.
Men idag var det nog värre. Tror jag sov lite för länge inatt tror jag. Somnade ju vid niotiden igårkväll. Så trött var jag. La mig i sängen och somnade efter typ 10 minuter. Om ni inte tror mig, fråga Hanna..
  Vad är planerna för helgen nu då? Hmm, vet inte riktigt vad jag vill. Visst jag vill gå till Viper, har ju saknat dom där så mycket. Plus så skulle väl Pelle ringa mig och fråga vart fan man höll hus om man inte kom liksom..Är man stammis så är man, finns inte så mycket annat att göra åt saken direkt. Så det blir nog Viper till helgen iaf. Måste försöka få dit en viss person, med tanke på vad man har lovat, eller vad säger du Hanna? ;)
Har ni börjat planera era helgbestyr än?

Dagens shopping

Idag jobbade jag ju bara till kl.14. Gör ju alltid det på tisdagar, även fredagar, fett nice! Så efter jobbet så åkte jag hem, mamma ringde när jag var i ropsten och sa att jag skulle åka till centrum så vi skulle mötas där. Mamma skulle till apoteket och hämta ut medicin. Vi passade även på att titta efter present till Jasmine som fyller år den 9:e. Hittade en massa söta saker till henne. Det bästa var ju att jag även hittade en parfym till mig. Det roliga var ju att det inte var parfym, utan bodylotion. Inte tänkte jag på att titta om det stog bodylotion eller inte. Men men, det håller ju bättre än vad en spray gör.
Hur har eran dag varit?


RSS 2.0