så blev det tisdag...

...och den här dagen har varit lite av en kaos-dag på jobbet...
dagen började ganska lugn...och lunchrushen var också i stort sett lugn, förutom att jag var så hungrig att jag höll på att dö! men som tur var fick jag ju rast efter rushen..
men vid ca tre tiden så blev allting kaos!! folk var på rast..och vi var fler kassor än vad det var personal i köket!! vilket ledde till total kaos!! ingen fick sin mat i tid, ingenting fanns klart, ingenting var på sin plats..ingenting var som det ska!! jätte jobbigt!!
ikväll är det desperate housewifes som gäller..måste först föra över pengarna som är Hannas studiebidrag som tydligen kommit in på mitt konto pga nått konstigt, va vet jag vad orsaken är. men tur är väl att det var på mitt konto som dom kom in på och ingen annans?
har ni varit med om pengarna kommit in på eran kompis konto?


dagens bild får bestå av mig och Hanna, precis som vanligt! :)

så var det måndag

jahapp, nu var det måndag igen...idag har det inte hänt så mycket alls...började klockan 12 idag..dagen har varit ganska lugn på jobbet idag..inte hänt nått speciellt alls...skit tråkigt jag vet.
nu är jag iaf hemma...har precis slängt i mig maten jag hade med mig hem, riktigt gott, har ju inte ätit sen kvart i två idag..fick en trevligt överraskning när jag kom hem, lilla Oliver va här. riktigt muwsigt..har inte träffat fasters lilla charmtroll på evigheter.
jag lovade ju igår att jag skulle visa en bild på hur jag såg ut i mitt nya hår..och självklart håller jag det jag lovar.


inte världens finaste bild på mig, men vad tycker ni, passar jag i detta hår?

min helg

jag vill börja med att ursäkta för mitt dåliga uppdaterande den här helgen..men jag har haft fullt upp!!
i fredags så började allt när jag slutade jobba kl.16 med att jag,hanna och Jenny från jobbet gick till Thaj Mahal för att titta på hår åt mig...jag hittade hår, och jag köpte det också!! tyvärr var det  bara syntethår och inte vanligt.för dom hade inte min färg i vanligt hår. men det funkade iaf...
efter det begav sig jag och hanna emot skanstull där vi skulle möta upp nicole och alla andra...när vi gjort det sprang vi in på donken för att äta lite...och sen gick vi en jäääkla bit till Orionteatern, där föreställningen "Bounce" skulle vara..jag måste säga att jag lätt kommer gå på nästa föreställning dom har igen..för det var så himla kul...när nicole sa att vi skulle stå upp i en timme och typ 15 min så trodde jag aldrig att jag skulle klara av det. men det funkade, för det var inte direkt som att man stog stilla...
men iaf, den var riktigt rolig föreställning, och jag fick dansa med en av dansarna, riktigt muwsigt!! men det var riktigt pinsamt också när han drog upp mig på scenen för att smeta in honom i grädde, riktigt pinsamt att stå inför typ 300 personer!! jag som har scenskräck liksom, inte okej!!
kvällen fortsatte som vanligt på Viper, riktigt roligt hade vi där...kvällen slutade på Strandvägen i stan där jag,hanna och nicole spenderade natten...


han som har den röda rutan runt sig dansade jag med, riktigt muwsigt!!


igår så vaknade jag och hanna upp vid kvart i 10 av att nicole drog upp gardinerna..inte okej!! men sen begav vi oss hem till mig och nicole till sig...hemma så satte jag och hanna igång att fixa mitt hår, mätte ut längderna, klippte, sydde håret och sydde in clipsen...tog ett tag men blev ett riktigt lyckat resultat...
jag har tyvärr ingen bild på hur det såg ut med håret i...så jag lägger upp den lite senare när jag fått tag på vimmelbilderna...när kvällen närmade sig så begav vi tre oss emot hagsätra och hem till jocke...där dracks det öl och vi spelade även "neger och president", haha länge sen man spelade det spelet, men det var kul, även om jag förlorade hela tiden...sen när killarna skulle börja titta på fotboll begav vi oss emot viper där vi fick se en ny vakt som vi självklart presenterade oss för...vi förklarade hela grejen med max bord och allt...att vi är stammisar och att bordet är våran hörna..

idag vaknade jag vid halv 12 eller vad klockan var...då ville mamma att jag skulle gå upp och gå ut och sopa upp allt hår som jag och hanna hade lämnat kvar av klippningen igår...så det är nu avklarat...
idag kommer jag nog inte göra så mycket, mer förbereda mig på att jag ska jobba imorgon...jag känner nu att det är dags att hitta ett nytt jobb...i sommar blir det 2 år på Donken, och jag vill inte starta det tredje året...
hur har eran helg varit?


Bounce på Orionteatern imorn!


Bounce på Orionteatern kommer nog bli riktigt kul!

imorgon smäller det! imorgon ska jag,Hanna och Nicole gå och titta på Bounce på Orionteatern. Jag och Hanna fick nämligen detta i "Alla hjärtans dag"-present av Nicole, himla gulligt av henne tyckte jag.
Vi tre är extremt taggade..man ser på alla reklamskyltar som finns lite runt om i stan att det står: "...blod,sand,lera.." shit tänker jag. ska dom stå och dansa i blod? scary!!
efter vi har varit där så ska vi bege oss till viper precis som vanligt och efterfesta lite...får se hur denna kväll slutar...ska gå in i garderoben nu och se efter vad jag ska ha på mig. kommer ta tid!
har ni sett Bounce någon gång?


hatar mitt jobb!!


I don't wanna work at all!!

jag hatar verkligen mitt jobb!! jag hatar mina såkallade kollegor och allt annat som har med jobbet att göra!! idag har nog varit den värsta dagen i hela mitt "Donken-liv"...
dagen började som vanligt..lugn och sansad...men efter rushen vet jag inte vad som gick snett...äcklet började hacka ner på allt och alla...vad man än gjorde så var det fel, oavsett om man gjorde rätt på sånt han brukar klaga om...nej då var det också fel...att denna person ska gå över som resturangchef när anna försvinner vet jag inte hur det kommer sluta...
jag kommer iaf inte att vara kvar där länge nog!! jag ska ha mitt medarbetarsamtal imorn med Anna, då kommer jag säga ALLT!! och då menar jag allt, exakt allt vad jag tycker och tänker om varenda person på jobbet...sen om Anna säger att hon ingenting kan göra, då kommer jag nog säga upp mig. på en gång...jag tänker inte vara någon undersåtare till honom, never ever in my life! så lågt tänker inte jag sjunka!!
har ni varit med om att ni hatar nån/några personer så här mycket?

tidig hemgång idag..


en bild från i höstas när jag och Hanna var på promenad med hundarna, riktigt mysig promenad med en kraftig baksmälla..

idag har det varit en ganska lugn dag på jobbet...ringde mamma på rasten och hon berättade att hon hade mailat Janita, våran husläkare...och då hade hon skrivit och berättat om mina attacker jag har haft, då jag har så himla ont i bröstet..jag åkte ju in för nån månad sen akut till danderyd för att vi trodde det var hjärtat..men mamma tror ju att jag lider av ångest..så då tog jag ju en halv ångesttablett som hjälpte lite...men Janita tycker inte jag ska ta dessa tabletter, utan hon vill att jag kommer in till henne så hon får undersöka mig istället...blev lite orolig där, tänk om det är något allvarligt?
fick även veta idag av Hanna att hennes lilla katt, Greta, inte mår så bra..hon har ju varit lite hängig dom senaste veckorna, så hennes mamma åkte in till vetrinären med henne och fick reda på att hon lider utav juvertumör..inte roligt alls, så vi får se vad som händer, jag hoppas på det bästa iaf...
annars har det inte hänt så mycket idag, fick gå hem vid kvart över 5 idag istället för 7..kändes skönt att jag för en gång skull fick gå hem tidigare...
så nu funderar jag på om jag ska gå in i köket och titta om det finns något att äta, för pappa och dom andra har ätit korv, och vilken frisk människa äter det liksom?
ikväll är det desperate housewifes på tv, det får man ju inte missa!!
har det hänt något kul/tråkigt för er idag?

måndag igen..


I don't feel like myself anymore


måndag igen då...usch vad jag hatar måndagar, dagen som startar en ny vecka..varför kan inte helgen bara finnas...att det inte finns några veckodagar? skulle ju vara hur skönt som helst..eller om man jobbar onsdag-fredag..men ändå får likadan lön som om man jobbade måndag-fredag, hur skönt vore inte det?
den här veckan kommer det inte hända så mycket tror jag...det är mest jobb å jobb och så lite mer jobb..sen på fredag ska ju jag,hanna och nicole på Bounce på Orionteatern, det ska bli riktigt kul iaf...nått att se fram emot iaf..
sen nu till helgen så funderar jag på att ha en vit helg...eller iaf sätta en gräns, att jag får dricka för typ 100kr eller nått..jag har liksom tappat suget på att dricka..skulle lika gärna kunna gå ut och bara dricka Cola...jag går ju inte ut för drickandet skull, utan för umgänget, och att jag inte klarar av att sitta hemma och sega en fredag eller lördagskväll...det är inte min grej, jag vill ut och träffa vänner, dansa...allt sånt liksom..jag känner att jag inte riktigt är mig själv just nu..jag känner att jag vill hitta ett nytt jobb, nya arbetskollegor, jag kanske också behöver hitta "kärleken", kanske är dags för mig att börja planera vad jag verkligen vill med mitt liv, för just nu vet jag varken ut eller in..


konstigt fågelbesök


en sån här krabat har hittat hit till Lidingö, konstigt va?
(bilden är lånad ifrån Google)

idag när jag vaknade så berättade mamma en ganska komisk och konstig sak för mig...hon berättade att det går runt en påfågel här på ön...här i käppala dessutom..
den har varit borta på merkuriusvägen och även här på jupitervägen också...både mamma och Izabella har sett denna fågel..jag funderar bara på vart den kommer ifrån..
enligt mig så borde den ju komma ifrån Skansen, men förstår inte då hur den kan ha kommit hit då...med tanke på att påfåglarna på Skansen är ju vingklippta...iaf vad jag kommer ihåg från när jag praktiserade där...får hoppas på att nån viltvårdare kommer hit och letar reda på den och fångar in den...annars kommer den ju inte klara sig..finns ju ingen mat här ute i naturen just nu...
har ni haft några konstiga eller annorlunda djur som sprungit omkring där ni bor?

min fredag

igår var det en mkt speciell kväll...jag slutade ju som sagt kl.21...då gick jag ner till omklädningsrummet för att fixa mig inför kvällen...
vid halv 10 ungefär var jag klar och gick upp och mötte hanna och nicole...där stod dom med den gula faran..så då begav vi oss till viper där vi skulle möta upp en massa människor...
just nu sitter jag hemma och väntar på att nicole ska komma så vi kan åka till Hanna där det väntas middag och en massa sånt mysigt..ikväll blir det viper igen...
vad ska ni göra ikväll?


dagens bild består av mig och Jasmine, helt nyduschade bägge 2.
(beklagar den dåliga bilden, mobilfoto ni vet)

tordag idag, nytt jobb på gång?

idag är det tordag, har jobbat 9 timmar idag också...7-16..när jag slutade så ringde jag upp Hanna eftersom jag skulle göra det när jag slutade...hon,maya och carro var på väg in till stan för att leta reda på en present till "Lillebror"..så jag mötte upp dom och så begav vi oss till Derbyaffären på sergelgatan...där köpte hanna ett halsband med Hammarby-märke på...skulle varit ännu finare om det var ett D.I.F märke tycker jag, hihi!!
sedan begav vi oss till Teknik magasinet...där skulle maya försöka hitta något, hon hittade nån Simpsons-öl-mugg, himla rolig va den...Hanna tog sig även friheten att fråga om dom söker personal, med tanke på att jag vill ha ett nytt jobb, och det är nu!!
och det behövde dom också, han sa, jag citerar "jo det söker vi alltid, och en jämnställdhet skulle ju inte sitta fel, bara killar som jobbar här nämligen, så det vore roligt med lite kvinnligt blod här", haha det var ganska kul tycker jag...så han tyckte att jag skulle skicka in mitt CV och ansöka iaf...jag funderar på att göra det, hellre det än att jobba kvar på Donken, känner liksom, vad som helst kan jag ta just nu, t om telefonförsäljare...
just nu sitter jag här hemma, har precis ätit middag som bestod av kycklingsallad....jag och nicole ska snart titta på "High School Musical 3" och goffa lite...himla muwsigt..
hur har eran dag varit?


ikväll ska vi goffa tillsammans med en film!

halva veckan har nu gått...

...och jag känner bara att det enda jag gör på dagarna är att jobba, jobba och åter jobba!! detta är inte okej!!
jag är så himla trött på mitt jobb...men idag var det ganska skönt att jobba, hade inga besserwisser på jobbet idag, alltså ingen Persson och ingen W...himla muwsigt!
det roligaste idag var nog när Jessica fick för sig att jag och Dan borde gå på en dejt eftersom vi båda är kinky...hur tänkte hon då liksom? jag gillar däremot inte kinky-stil...beror ju på situationen...men hon tror att jag gillar smärta bara för att jag tattuerar mig hela tiden..vadå 4 tattueringar under 1 år är väl ingenting?
just nu sitter jag och tittar på greys, sen är det sängen som kallar, för imorgon ska jag jobba frukost, 7-16, eftersom Linn har rest hem pga hon ska på begravning..känns skönt...
på fredag ska vi ju fira hannas "lillebror", eftersom han fyller 20 idag tror jag det är ? men jag jobbar ju till 21 på fredag, inte okej. så då blir det att fixa sig på jobbet, himla kul eller inte!!
vad har ni gjort idag?


bjuder på en till bild ifrån Mondaybar kryssningen :)
Foto: Max

Tisdag, snart har halva veckan gått


igår så satt jag och pillade lite i Photoshop, pga att jag hade absolut ingenting att göra...så jag pillade och pillade och pillade...
tillslut fick jag ett slutresultat...försökte från första början att få in texten i bilden så att texten såg ut att tillhöra bilden..men så mycket geni är jag inte...
så detta blev slutreslutatet...


texten i denna bild är ord ifrån låten "Cheetah Love" med The Cheetah Girls..texten refklekterar min och hannas kärlek och hur stark den är emellan oss...att ingen eller inget kan skilja oss åt.!

så var det ny vecka..

jaha då var det en ny arbetsvecka som har startat...började kl.8 imorse...blev en mycket lång dag på jobbet idag...en mycket klagande Daniel, vilket var och är extremt irriterande!!
fick jobba över dessutom..slutade kvart i sex istället för fem..inte så lång tid, men ändå, var extremt jobbigt, eftersom jag var så himla förbannad på jobbiga och tjatiga människor..
när jag kom hem så bad jag pappa att åka till Brevik med mig så jag kunde hämta ut 2 av mina 3 klänningar jag har beställt...dom passade perfekt..
ikväll blir det tv:n som gäller som vanligt...
hur har eran dag varit?


bjuder på en till bild från kryssningen :)

Bara för att jag har varit värdelös på att blogga

OM JUST MIG

FULLSTÄNDIGT NAMN: Daisy Benita Mikaela Nau
FÖDD: 16 augusto 1988
BOR: På en ö
SMEKNAMN: hjärtat,gumman, fyllo, blondie..beror helt på situationen
INTRESSEN: Hundar
SKOLA: vadå skola? donken för i helvete!!

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD

SAKNAT NÅGON: ja och det är inte okej! för har saknat helt fel person
ÅNGRAT NÅGOT: ooja, kan man lungt säga
LJUGIT: njaa det tror jag inte..
SVIKIT NÅGON: nej, det hoppas jag inte iaf
KÄNNT DIG SÄMST: aa verkligen..
GRÅTIT: för mycket
SKRATTAT: haha, jag skrattar typ varje dag, men hälften är fejk typ
VARIT SJUK: nja, inte direkt
VARIT UTOMLANDS: räknas finland?
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: självklart!

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA: alldeles för ofta
SKRATTAR DU OFTA: njea, vettefan alltså, inte på riktigt direkt..
HUR KÄNNER DU DIG JUST NU: seg,deppig och jättearg för att jag måste jobba imorgon
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: inte så värst bra..
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: nej gud nej...
HAR DU NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: haha oo ja, vem har inte?

KÄRLEK

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: kärlek vadå?
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: jag vet inte riktigt, faller gör jag lätt. men att bli kär är de mycket svårare med..
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: som sagt, vadå kärlek? finns det?
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: beror på, tror säkert jag kommer gifta mig, typ när jag är i himlen
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: förälskad?, nej snarare besviken
OM JA, VEM: jag säger bara att jag faller alltid för fel killar..
HUR MÅNGA GGR HAR DU HÅNGLAT DENNA MÅNAD: ordet hångla använder man när man är liten
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: aa verkligen, mer sårad än lycklig
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: nja inte direkt, med tanke på att jag är singel nu..
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: fel killar
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: inget av dom, en fin personlighet kanske?
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: Längre än mig gärna...
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: jisses vilka frågor, huvudsaken är väl om han är en bra kille?
FÅR DU MÅNGA KILLAR: Öhh? njea..inte direkt så att jag samlar på mig dom, men får många komplimanger 


UTSEENDET PÅ MIG

BRUNETT ELLER BLONDIN:
Blondin
ÖGON FÄRG: blåa
LÅNGT ELLER KORT HÅR: lång
SNYGG ELLER FUL: nånstans mitt emellan
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: inte ett dugg..!!
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: aa minst 1 gång i veckan
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: jag och jag har typ varit det också...
HAR DU LÅNGA NAGLAR: nej tyvärr inte..
SMINKAR DU DIG: aa mest till helgen
VARFÖR, ÄR DU INTE VACKER UTAN ?: mitt självförtroende är lika långt som glocalnet, så jag gör det som jag känner för..!!


en helt galen helg..

nu mina kära vänner...denna helg har varit heeelt galen...total urspååårning från min sida iaf...
i torsdag så va vi ju på kryssning, det var helt galet...jag tror jag aldrig har haft såhär kul någonsin...jag blev kalasfull...precis som alla andra...
alltså jag kan tyvärr inte sitta här och berätta i detalj vad som hände och inte hände, för då skulle detta inlägg vara ca 200 meter långt...det skulle ta er kanske en halvtimme-timme att läsa detta inlägg om jag skulle gå in i detalj vad som hände på kryssningen...men jag kan berätta iaf att man fick reda på saker om människor man känner, och att man inte ska ha så höga förväntningar om dom...för dom kan rätt som det är visa sitt rätta ja...
men när vi kom hem i fredags så fortsatte vi festa på viper såklart...jag var riktigt kalas må jag säga, jag stog på dansgolvet non-stop i va 5 timmar...det var gaaalet!! men det var kul...sen igår fortsatte vi festa ännu mer, och här sitter man idag efter 4 dagars festande...helt mör i kroppen....men sånt får man räkna med...denna vecka väntar en fullspäckad vecka med jobb och jobb och åter jobb...
men jag bjuder på lite bilder ifrån kryssningen här på bloggen...vill ni ser mer så får ni gå in på Facebook och se alla bilder där...
nu ska jag slappa framför tv:n, för ikväll väntas det "Wipe-out" och det kommer inte jag och min familj missa...


   
 
 
  

imorgon smäller det!


tjohoooo!!! imorgon smäller det!! imorgon är det äntligen dags för den efterlängtade Mondaybar kryssningen vi alla har väntat på...
imorgon kommer petra och carro hit vid 2 tiden...då ska vi ställa oss och laga mat och sedan börja dricka...efter middan är det dags att packa det sista för att sen bege sig till siljaterminalen...
pga denna kryssning så kommer jag ha bloggpaus från och med imorgon tills typ söndag...då kommer ni få höra allt om hur det var och hur kul vi hade osv...
ikväll ska hanna sova här, vi ska snart börja packa min väska och sedan färga mitt hår...
har ni varit på någon specialkryssning förut?

present på jobbet igen

idag har det varit ännu en lång dag på jobbet...inte så mycket folk dock, vilket gör att dagen känns att gå hundra ggr långsamare än vanligt...
fick en trevligt present idag igen av Christer..han som gav mig delfinfilmen ifrån National Geographic...han kom in idag igen och ville ha sin milkshake som han alltid köper...
så idag berättade han att han hade varit på kryssning, och då hittade han en grej i taxfreen som hette "Daisy", vilket han tyckte va jätte kul...jag själv visste redan att denna sak redan fanns...och att den är svindyr att köpa...men som sagt, denna hade han köpt till mig, bara för att det stod "Daisy", jag fick parfymen "Daisy" från Marc Jacobs. tackar ännu en gång för denna goa parfym...
har ni luktat på denna parfym?


jag tyckte denna parfym luktar gudomligt gott..tycker ni?

lång dag på jobbet


jag och hanna för nån helg sen

idag har det varit en alldeles för lång dag på jobbet...började kl.11 idag...åkte in så jag va där halv 11 så jag kunde gå på apoteket å köpa helosan till min tattoo...
när jag stämplade in så får jag gå till centralen för att hämta kaffe då våran kaffemaskin inte ville funka..den ville bara göra latte å cappucino och sånt..
har inte hänt något kul idag...men nu är jag iaf hemma...tittar på "Spårlöst" tillsammans med mamma...imorgon och på onsdag jobbar jag 10-19..världens sämsta tid om ni frågar mig..men jag får hålla ut..
hur har eran dag sett ut?

min vecka ser ut så här:
måndag:
jobba 11-20
tisdag: jobba 10-19
onsdag: jobba 10-19
torsdag: kryssning
fredag: kommer hem från kryssningen, fortsätter festa på viper
lördag: antagligen sovit några timmar, men fortsätter festa på kvällen
söndag: tar igen efter helgens bravader..

snart är det dags.!!




för på torsdag ska vi på kryssning!! tjohoo!!! och jag längtar som aldrig förr...
detta kommer leda till en sak, spåååra ut!!

helgens äventyr

jag ursäktar mig själv tusen ggr om att jag inte har uppdaterat något alls under helgen..men jag har haft en hel del att göra denna helg också...

fredagen: jag slutade jobbet kl. 19 och då var Hanna där och väntade på mig..jag bytte om och sen åkte vi hem till Carro..där dracks det vin, och en massa annat...när vi kände att midnatten började närma sig lite väl för fort så begav vi oss till viper..där fick vi nog alla en liten släng av karatefylla..men det var kul..

lördagen: jag vaknade vid 12 tiden och messade Hanna och bad henne stiga upp så vi kunde bege oss in till stan..jag var tvungen att inskaffa lite småsaker till kryssningen som är nu på torsdag!! längtar som tusan!! från stan fick jag med mig hårspray,hårfärg,foundation,puder,lösögonfransar och lysfärg..
när jag kom hem var det bara att byta om snabbt och sen bege sig till Carro igen...där var jag kanske i en halvtimme sen åkte vi till gullmarsplan där det väntades "fest" på nån krog som nån polare till dom andra hade hyrt..det var ganska segt där...så jag,hanna,petra och tilda begav oss till viper istället...på vägen dit taggade vi till riktigt ordentligt, trots att vi va spiknyktra...vi höll oss faktiskt nyktra hela kvällen...eller ganska nyktra iaf...


dessa lösögonfransar köpte jag igår, coola va?

söndagen: idag vaknade jag vid halv 12 att pappa kommer in och frågar ifall jag vill åka och tattuera mig idag...jag vaknade till som om det brann i hemmet...så det var bara att stiga upp, hoppa in i duschen, klä på mig och sen begav sig jag,pappa,izabella och jasmine emot tungelsta...
nu har jag äääntligen gjort mitt lejon , och pappa har även gjort klart sin tattuering på armen...den blev riktigt cool..min också för den delen.


 såhär ser min nya tattuering ut, cool va?

Shopping via nätet


ikväll har jag suttit och tittat på Haléns hemsida för att leta reda på lite nya klänningar...jag hatar ju att gå runt i stor staden och springa ut och in i affärer...det är för mycket folk osv, plus att jag blir himla trött i benen...det blir så långtråkigt efter ett viss tag..
så jag har hittat 3 klänningar som jag fastnade för...

 
  
dessa 3 skönheter gick på ca 800 kr, lagom pris för fina kläder

dagens vårtecken



idag körde jag på skinnjacka och solglasögon, riktigt vårig kände jag mig!

idag har jag varit ledig eftersom jag skulle till Karolinska sjukhuset idag..jag träffade min kirurg och han sa att allt ser precis ut som det ska, nu sitter knäet i fåran och inte utanför den...kändes bra att han sa det...
fick även reda på vad han hade gjort för nånting...han hade lagat mitt ena ledband och muskel som hade slitits sönder..sen hade han även flyttat muskler och lite sånt där...det lät bra iaf...
så idag ska jag laga middag tänkte jag, är lite sugen på  pastasallad med kyckling i...himla muwsigt..nu ska jag återgå till mitt filmtittande med Jasmine..
skriver kanske senare..
har ni sett några vårtecken idag?

Dagens outfit....lång dag på jobbet

usch ja...idag har jag varit alldeles för länge på jobbet...jag började kl.07.00 idag...sen så skulle jag egentligen slutat kl.16.00...men anna kom till mig vid lunchtiden och frågade ifall jag inte kunde stanna kvar och räkna...självklart kunde jag det...men det ångrar jag nu kan jag säga...är helt slut idag...har jag iofs varit hela veckan, haha!!
idag fick jag även besök av Andree, som sprang förbi och skulle ha kaffe...så jag kirrade den så han fick den gratis, gratis är ju alltid gott, eller vad säger ni?
ikväll är det Greys Anatomy som gäller, missade förra veckan, så jag måste verkligen titta idag...imorgon är jag ledig pga att jag ska till Karolinska på återbesök till min kirurg...då kanske jag får reda på vad han egentligen gjorde med knäet...
kommer berätta imorgon vad jag fått reda på...nu ska jag återgå till min godisskål och mumsa framför tv:n...
hur har eran dag varit?


jeans ifrån Miss Sixty och skjortan ifrån H&M

premiär ikväll!



ikväll gäller det!! ikväll kommer jag sitta fastklistrad framför tv..för kl.21.00 ikväll kommer första avsnittet av denna säsongs Desperate Housewifes!! jag bara ääälskar denna serie...den är lite som sex and the city tycker jag, om man tittar på tjejernas relationer...jag gillar mest Gaby i denna serie...hon framstår som en tjej som är extremt självsäker, men efter hennes mans olycka som gjorde honom blind insåg hon snabbt vad som egentligen betyder mest, kärleken eller utseendet?
gillar ni Desperate Housewifes? Vem gillar ni bäst och varför?

händelserik måndag


ja som sagt..min dag har varit galet händelserik må jag säga...dagen började med att jag började jobba kl.08.00 idag...det är faktiskt skönt att jobba tidigt på morgonen, inte så mycket folk då och man får gå hem i lagom tid...
    det hände en jätte rolig sak på jobbet idag..våran milkshake maskin är trasig...eller iaf själva shaken...den vill inte blanda själv shakemixen...så Dan skulle titta på det...han röck ut eller in nånting som gjorde att det blev världens tryck i själva blandaren...så då explodera det ut en massa shakemix ööverallt...det var jätte kul!! tror jag aldrig har skrattat så mycket i hela mitt liv!! det var shakemix på hela golvet, på pommesstationen, på taket, på transportskåpet, på kaffemaskinen, på Dan och på Linn...hahahahha det var jätte kul!!!
  idag kom även Christer som jobbar på Lidingöbanan som konduktör och gav mig en film om delfiner..han vet ju hur mycket jag tycker om delfiner...jag är nästan besatt...kan en hel del om dom må jag säga...tyckte det var jättegulligt av honom...


denna film fick jag på jobbet idag av Christer

    efter jobbet satte jag mig på gröna linjen och åkte hem till Carro, hon fyller nämligen 20 år idag...grattis igen gumman..där bjöds det på middag och dricka...självklart blev det efterrätt också...glass,maränger och chokladsås...flickorna hade bestämt sig att dom skulle dra ut också...men det pallade inte jag...med tanke på att jag är stendöd i kroppen och börjar kl.8 imorgon också...så det blev att åka hem istället...det var även en tjejkompis där till Carro som hetter Nathalie och hon hade med sig sin 7 månaders gamla bebis Natasha...jag föll på en gång för det lilla charmtrollet...blev helt kär..jag vill ha barn !! och man blir ju bara mer sugen när man ser sånna där små söta saker...


vem fastnar inte för en sån här skönhet?

Utmaning..


Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Daisy
2. Ett ord på fyra bokstäver: Diva
3. Flicknamn: Daniella
4. Pojknamn: Daniel
5. Yrke: Doktor
6. Färg: Darkblue (finns ingen färg på D i svenskan)
7. Klädesplagg: Dojja (kom inte på något annat)
8. Mat: Daddlar (kan man ju ha i mat iaf)
9. Sak i badrummet: Duschdraperi
10. Plats/stad: Domikanska republiken
11. En orsak att vara sen: Död
12. Något man skriker: Dumhuve!!
13. Film: Dukes of Hazzard
14. Något man dricker: Dumleoboy
15. Band: DIO
16. Djur: Daggmask
17. Gatunamn: Dannemansvägen
18. Bil: Dodge
19. Sång: Dreamlover

Jag utmanar: Hanna, Tilda, Petra, Emelie, Sandra

söndag

min gårkväll var en bra kväll...fick en släng av tankeställare ett litet tag...men jag hade kul ändå..kanske inte såg ut som det, men så var det...
hanna va nära på att bli slagen av en brud igår...men hon lyckades inte med det...jag tror den bruden åkte ut, hon var alldeles för kaxig tycker jag...men mitt och hannas adrenalin pumpade som aldrig förr...
idag ska jag försöka göra så lite som möjligt...försöker komma på vad jag vill ha till middag idag...det lutar åt kött och typ potatisgratäng, eller kanske kycklingsallad? jag har ingen ide alls...
har ni några förslag kanske?


jag och petra från i onsdags

RSS 2.0