Kom på ljusparty!


På söndag kl.15.00 kommer jag vara värdinna för ett ljusparty.
För er som inte vet vad ett ljusparty är så kan jag förklara lite smått för er vad det går ut på. Man samlas en massa människor hemma hos någon som är då "värdinna" för själva partyt. Denna värdinna har en konsult som berättar lite om ljusen, ex. hur länge de brinner, vad som gör att dom är så bra osv.
Hon tar även fram några doftexemplar och visar även en massa olika ljustillbehör. Jag rekommenderar starkt dessa ljus, för dom luktar så otrooooligt gott och är bara skitbra. Dom har en harmoniskt och lugnande effekt på alla männsikor. Och det bästa är att man inte får ont i huvudet som man får av alla äckliga IKEA-doftljus, och det är ju alltid ett plus eller hur?
Så gott folk. Klockan 15.00 hemma hos mig är det ljusparty, kom vettja! :)

vill ni läsa mer noggrant om Partylite som anlitar dessa ljuspartyn? Klicka då här


Daisy söker nytt jobb!!


Och det är nu!! Jag verkligen hatar mitt jobb. Det är inte ens kul att gå till jobbet längre. Varje morgon och lunch är det alltid kaos. Man får alltid räkna med att det kommer sluta i kaos när man går upp ur sängen på morgonen.
Och så ska det väl inte vara? Det ska väl ändå vara kul och gå upp till jobbet? Och känna att idag är det en bra dag, det kommer gå jättebra idag. Men nej, inte på Vasagatan inte, nej där är det alltid kaos. Och vi har alltid en grini jävla chef. Kan inte bara Anna komma tillbaka som chef? Vi saknar dig!!!
Ja ja, idag har jag iaf slutat vid två, så det är ju positivt.
Just nu sitter jag hos mami och ska gå och hämta Jasse (Jasmines smeknamn för er som inte hajjar:P). Hon slutar tydligen tidigare idag, eller nått sånt. Hajjade ingenting vad mamma sa.
Men vi hörs sen duudes!
You know you love me, XOXO


I want YOU to burn!


trött på dig nu...kan du inte bara låta mig vara och låta mig få leva mitt liv nu?


Fredagmys eller utgång, det är frågan


Nu räcker det med snö, eller hur?

Jag vet verkligen inte vad jag ska göra idag. Det är ju fredag liksom, ska man gå ut och dansa lite då kanske? Eller ska man sitta hemma och mysa framför en film med lite cola och chirre? I don't know.
Jag känner att jag faktiskt är sugen på att gå ut, men har ju fett med lite cash. Fast man kan ju ha kul iaf. Har ju faktiskt varit hemma och inte gjort nånting hela veckan. Det var ju iofs vad läkaren sa åt mig att göra, vila. Men nu tycker jag att jag har vilat färdigt. Nu vill jag ut och röra på mig.
Jag får nog ta och messa min sambo och höra hur vi ska göra. Hur ser era fredagsplaner ut?

  
Jo juste, kan ni gissa vem jag träffade igår? J såklart! Jisses, han är ju verkligen en vacker varelse! Men att man ska vara så himla blyg och inte ta itu med saken gör mig matt på mig själv. Och så ska man ju ha en pinsamm mamma som ska skämma ut en hela tiden. Det är ju iofs lite kul, men lite jobbigt också. Men men, sånt får man väl leva med då antar jag...


Barnvakt idag

jaha, då var det torsdag då. Och jag sitter barnvakt idag åt lilla söta Nino. Fast han ville ju självklart gå upp kl.06.00 då mamma skulle åka till jobbet. Så det var ju bara att kliva upp och börja röjja.
Och nu, äntligen, har han somnat för att sova middag. Han är verkligen en underbar liten krabat, han är alltid glad och gnäller nästan aldrig. Kan hända då mamma är med att han kan vara lite gnällig, men vem är inte det liksom när mamma är i närheten?
Hur har eran dag varit än så länge?

Muwskväll med bästa vänner!

Idag har jag varit på mitt återbesök på Danderyd Sjukhus. Det gick bra, men jag blev faktiskt lite besviken på resultatet, eller provsvaret, eller vad man nu ska kalla det.
Efter jag suttit i gynstolen så får jag reda på att cystan hade gått ner. Kul tänkte jag, men inte alls. Den har ju bara gått ner 4 mm, vad fan är grejen med det liksom? Skulle inte medicinen hjälpa mig att få bort den helt eller? Har ändå ätit den i sju dagar ungefär, men men, får stå ut ett tag till då.
  Nu ska jag äta thaimat tillsammans med mina bästa vänner, Hanna och Oscar. Riktigt muwsiiigt!! :)
Ha en trevlig kväll :)


Greys Anatomy-maraton

Ja, eftersom det är säsongpremiär av Grey's Anatomy säsong 7 tror jag det är, eller 8. Ja ja, sak samma. Huvudsaken är den att jag och Hanna sitter och tittar igenom säsong 1-5 just nu. Vi kan aldrig få nog av greys. Just nu är vi snart klara med säsong två. Riktigt spännande är det iaf.
Är ni lika galna i Greys som jag och hanna är?


Jo jag lever...

...men känner mer död än levande. Jag vet att jag är dålig på att uppdatera bloggen, jag vet att jag inte har uppdaterat den på elva dagar. Men jag gör ju det nu, och det är ju huvudsaken eller hur?
Så....vad har då hänt under dessa elva dagar som jag inte har uppdaterat er alls? En himla mycket saker har hänt kan jag berätta för er..Men jag kommer inte köra några långa historier, kommer köra sammanfattningar eller vad man ska säga.
Det som har hänt är att jag har varit inne tre dagar i rad på akuten på Danderyd, jag har gjort slut med Micke och jag har fått tillbaka Hanna som sambo i den "stora lägenheten".
På nått konstigt sätt så känns det jävligt bra faktiskt, jag mår inte dåligt nånting förutom smärtan i magen. Jag tror jag inte har mått såhär bra på länge.
Så hur mår ni mina kära bloggare? :)

Har mycket inspiration just nu...


För att vi älskar att sjunga..

..jätte mycket inspiration just nu till att skriva.
Ni minns väl att jag skrev att jag vill skriva. Men vet inte vad jag vill skriva. Jag har nu bestämt mig. Jag vill skriva musik. För i musiken är det lättaste sättet för mig att uttrycka mina riktiga känslor. Hur jag egentligen känner, hur jag egentligen mår och tycker.
  För er som inte vet så håller jag ju på med en låt med hjälp av en kompis . Jag har skrivit texten och kommit på melodin. Så ska han kirra musiken. Den kommer säkert bli jättebra tror jag, för just nu är den bara inspelad på acapella (eller hur det nu stavas), och jag är redan nöjd med den. Sitter ivrigt och väntar varje dag på att Andree ska ringa och säga att musiken är klar, så vi kan spela in låten på nytt så den låter hundra procent bra.
  Jag har även skrivit en ny text. Det är faktiskt en låt som jag skrivit till Micke, han var min inspiration till den låten. Har t om redan kommit på melodin. Önska att jag verkligen kunde spela ett instrument så jag kan sitta varje dag och skriva musik.
Skulle ni vilja höra min musik någon gång? :)


RSS 2.0