Glömde ju visa..

ja, jag glömde ju visa den underbara Edvin från midsommar.. Efter några groggar blev ju jag och Hanna lite roliga i mössan..Och den här Edvin då, han var ju lite bitter för att vara bebis tyckte vi..
Så vi ville få honom att le lite...här får ni se:
(ps: Edvin är en 2 månaders bebis som inte har lärt sig le än, men ni vet, efter ett par groggar fattar man inte det)


rätt söt va?

Frukt och grönt



Foto: Jag

Foto: Jag

ps: visst börjar det arta sig för mig och mitt fotande?

I taket lyser stjärnorna, en riktig gråt-film!


Har ni sett "I taket lyser stjärnorna"?

Usch ja, har precis kommit hem efter jag och Hanna har varit nere hos mamma och tittat på film. Det blev "I taket lyser stjärnorna"..
Alltså jag har ju ingen förlorad förälder, så jag vet inte riktigt hur det känns att mista en. Men jag grät ändå, Hanna däremot hon grät ju som bara den, med tanke på vad hon har gått igenom i sitt liv. Hon fick lite för mycket flashbacks..
Men iallafall, jag rekommenderar filmen lite, iaf om man vill gråta..och sånna filmer gillar jag iaf..

Bad update, so sorry!


Bigaroer, dom är riktigt goda när man ligger på stranden och glassar, inte sant?

Ja, jag ber verkligen tusen gånger om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men med tanke på att solen har varit framme och det har varit sån underbar men ändå plågsam värmebölja så har jag inte direkt velat sitta inne för att blogga..Känns lite onödigt, för vem vet hur länge solen håller sig kvar?
Jag har egentligen inte lust att skriva något nu heller för den delen, jag och Hanna sitter och tittar på Disney-filmer. So long sucker..
 ....I know you love me, XOXO!

Friday och ett möte på uteservering..

Idag är det fredag och den här dagen har varit så otroligt lång..trodde den aldrig skulle ta slut..
Efter jobbet så gick jag förbi mamma och pappa, dom satt ute på gården och hade det mysigt i solen..så då åkte jag och mamma till apoteket, hämtade äntligen ut mina starkare allergitabletter, sen hämtade vi två paket i Brevik..sen åkte vi hem och åt..
Nu ska jag och Nicole göra oss klara sen ska vi in till stan och möta upp Max och Petsson för att sätta oss på en uteservering, riktigt mysigt!!
Ska ni också njuta av kvällsolen?

I will be there!!

Monday Bar Summer Cruise 2009
Fredag-söndag, augusti 28-30
40 timmar - 2 nätter
Stockholm-Riga (Lettland)-Stockholm
M / S Tallink Festival

25 Juni, lönedag

Ja idag får man lön..en ganska bra lön...men pengarna bara försvinner tycker jag...visst att jag ska ha pengar av både hanna och min bror...men ändå...
Det är alla dessa räkningar som gör att pengarna försvinner. Önskar inte ni också att man kunde slippa alla sina räkningar bara för minst en månad iallafall?
Idag ska jag jobba 12-20, precis som det var planerat igår..men fick ju börja kl.14 istället, vilket slutade med att jag var tvungen att jobba borta på Regeringsgatan istället..Galet sur jag blev på min chef, inte okej!!
Men innan jobbet idag ska jag och mamma åka till vetrinären med Kajsa, med tanke på att dom på Agria tror att hon fortfarande går runt och är magsjuk, vilket hon aldrig har varit, hon har varit "lite risig i magen", men inget mer än det..Sen kör nog mamma och pappa in mig till jobbet, vi kan ju hoppas på det iallafall..
Efter jobbet måste jag nog åka och handla någonstans, med tanke på att det inte finns nånting här hemma..får hoppas jag hinner bara innan 21..
Hur ser eran dag ut?

Jag saknar mina flickor!!

Guud vad jag saknar mina småflickor..jag känner att jag har samma abstinens som om jag inte skulle ha rökt på en vecka..då kanske ni förstår hur mycket det kliar i mina fingrar.
Mina småtjejer åkte förra måndagen upp till Vansbro i Dalarna med min moster Ann till hennes landställe..Och idag, en och en halv vecka senare, kommer dom äääntligen hem!!
Jag jobbar ju till åtta ikväll. Men så fort jag kliver av Lidingöbanan ska jag nog springa upp bara för att få pussa och krama mina små juveler..
Har ni också saknat nått djur såhär mycket som jag gör någongång?


Ett samtal och sedan börjar man senare..

Ja idag vaknade jag till först att Hannas alarm gick igång riktigt tidigt imorse..Trodde hon aldrig skulle stänga av larmet, men till slut gjorde hon det.
Sedan vaknade till för en timme sen ungefär att det var några gubbar här inne och fixade nånting...vad vet jag inte, jag sov ju och orkade inte gå upp och titta..
Efter mycket om och men att försöka somna om så ringde dom från jobbet och sa att jag kunde få börja kl.14 istället för kl.12, och självklart vill man väl det?
Så nu ska jag äta min frukost, sen hoppa in i duschen och se om allt solande igår hjälpte något för att få någon bränna..
Hur ser eran dag ut?

Tisdag, en dag på beachen..

Idag har jag varit ledig ifrån jobbet. Det firade jag med att jag hörde av mig till emma och frågade om hon ville hänga med till stranden och sola..Självklart ville hon det, och som ett plus så kom även Sofie med.
Det var faktiskt riktigt trevligt, trevligt att få umgås med sina barndomsvänner åter igen, precis som dom gamla goa tiderna..har saknat det lite faktiskt.
Efter playan så gick alla hem till sig och jag somnade faktiskt på soffan, ni vet ju hur trött man blir efter några timmar i solen..inte lätt det där.
Idag har jag även dammsugit här hos mamma, diskat och gett marsvinen nytt och fräscht gräs utifrån..Just nu är jag riktigt hungrig, ska nog gå och ta en macka tror jag.
Hur har eran dag varit? Också legat ute i solen?

Bilderna från midsommar (varning: bildbomb!!)

Jag ber om ursäkt för att jag inte har lagt upp bilderna från midsommar. Men jag har inte hittat sladden till kameran, men det gjorde jag idag. Men hann inte lägga upp dom innan jag åkte till jobbet.
Så här kommer dom!


När vi kom till Strömma så satte sig dom flesta till bords för att invänta "sill & nubbe"-lunchen.
Foto: Jag

Morbror Torgny var en av dessa som var riktigt hungrig. Precis som jag. Tyvärr så äter jag ju bara köttbullar av allt som serveras.
Foto:Jag

Klockan tickar, även det gör min och Hannas magar. Det kanske man kan se.
Foto: Torgny

Brorsan och hans lilla Oliver bråkar om att Oliver måste hålla sig lugn. Men det är ju inte så lätt när det är en massa nya dofter att gå runt och sniffa på, eller hur?
Foto: Jag

Åsa (till vänster) och höggravida Linda (till vänster) ville självklart ställa upp på bild när lunchen var klar.Just nu satt vi och väntade på att klockan skulle bli 14.00 så vi kunde gå iväg till midsommarfirandet.
Foto: Jag

Men innan vi gick iväg vaknade äntligen Åsas minsting, och min nya kärlek upp eftersom han var lite hungrig. Denna skönhet var min sysselsättning under nästan hela dagen. Vem blir inte kär i honom liksom?
Foto: Hanna

Nu var klockan äntligen 14 och vi har anlänt till midsommarstången och en massa annat roligt. Det fanns ponnyridning, åka häst och vagn, lotter,fika osv.
Foto: Jag

Hanna och alla andra passade på att dansa när det kom en bra låt. Jag passade då på att fota denna händelse.
Foto: Jag

När vi kom tillbaka så vaknade Edvin (som babyn heter) för att han var lite mer hungrig. Ser ni hur bra jag passar som mamma?
Foto: Hanna

Måndag igen..

jahapp, nu var det måndag igen. Fast det känns faktiskt som att det är tisdag, med tanke på att jag jobbade igår. Idag jobbar jag 16-22.
Vill ni veta det bästa med den här veckan? Jag jobbar bara Måndag, Onsdag,Torsdag,Fredag, Söndag sen har jag 12 dagars semester. wohooo!!!
Då ska jag nog passa på att åka upp till kusinerna i Edsbro i några dagar så vi kan fixa och dona med våran låt vi håller på med..
Nej. nu har jag inte tid att sitta här längre, måste tvätta, ge marsvinen mat,duscha osv...
Hur ser eran dag ut?

Dålig uppdatering, igen!

Jag ber om ursäkt för denna dåliga uppdatering under midsommar och allt. Men jag har helt enkelt inte haft tid.
    På Midsommar så var jag, hanna och min familj ute i Strömma och firade den med min morbror som bor där ute. Dom som var där var båda mina morbröder, mina kusiner (Peter och Göran), Göran tjej och barn, nån Åsa och hennes barn.
    Dagen började med att vi kom till strömma runt 11 snåret, då började vi med en traditionell lunch med sill,potatis,korv,köttbullar osv. Runt 14 gick vi iväg till den årliga midsommarstången, där tog vi lotter,blåste sopbubblor,dansade runt stången osv.
    Efter var det att gå hem igen till morbror där vi åt grillat till middag och drack lite groggar, himla muwsigt!!
När kvällen kom så begav sig jag och hanna och nicole emot stan och göta källare. Kvällen var  hur rolig som helst tills jag och Hanna krockade och jag blev jätte yr och såg typ dubbelt, så då fick vi åka hem.
   Jag har en massa bilder ifrån midsommar, jag lovar att jag ska lägga upp dom. Men jag har ingen sladd till kameran här, den ligger hemma. Bor ju hos mamma nu fram tills på onsdag då dom är uppe i Dalarna och jag och Hanna är marsvinsvakter.

här är mina 2 skönheter som jag är vakt åt. Elliot till vänster och Kalle till höger.

   Igår var vi tre på bio och såg 17 Again, himla bra film. Zac Efron är ju bara så snygg att man vill dö, eller hur tjejer?
När jag och Hanna kom hem igen så hyrde vi en film som jag inte kommer ihåg vad den heter, men det var också med en av High School Musical-personerna, Ashley Tisdale. Den var också ganska bra, en lite mer gråtfilm än 17 again om jag får säga det själv.
   Idag väntas det jobb, suck!! Jobbar 15-22, hatar att jobba dessa tider, men men, allt kan inte alltid bli som man vill, eller hur?

Cool Rider, klart den bästa låten!

Idag har det varit en tuff dag på jobbet, säger bara det. Men nog med jobbsnack, nu är jag ledig i två dagar och jobbar på söndag.
Just nu ligger jag och hanna i soffan och tittar på Grease 2, den är verkligen 100 ggr bättre än Grease 1 tycker jag iallafall. Och den klart bästa låten i den filmen är ju självklart Cool Rider med Michelle Fiffer.
Eller har jag fel?


Cool Rider - Michelle Fiffer

Nu har halva veckan gått.

Idag är det onsdag, och jag är verkligen helt slut efter dagens arbete. Sitter, eller snarare sitt/ligger i soffan och skriver medans jag tittar på The Bachelorette på Kanal 5.
Idag har det inte hänt så mycket kul på jobbet. Hade lite fyllon som blockerade toaletten och det blev världens kö. Men precis när man ska gå dit och kolla vad dom håller på med egentligen så ångrade jag mig lika fort. En av dom stod nästan och spydde i handfatet, fett äckligt!
Imorgon jobbar jag 7-16 istället för 12-20, galet skönt! Saknar verkligen dom tiderna. Fick även veta, om jag planerar på att stanna kvar på Donken i höst så kommer jag få tillbaka mina öppningstider, tjohoo!!
Men som sagt, jobbar bara imorgon sen är jag ledig fredag och lördag. Galet muwsigt. För på fredag ska ju vi till Strömma där min andra morbror bor och fira midsommar. Tror jag ska köra en favorit i repris och supa min kusin Peter under bordet igen, hihi, schyy säg inte till någon!
Så, hur har eran onsdag varit?

Så var det tisdag då..

Och idag har jag faktiskt jobbat. Visst det har varit riktigt skönt med 2 veckor ledigt. Hade ju egentligen bara 1 vecka semester, men sen blev jag ju sjukskriven i 1 vecka till.
Men iallafall, idag har jag ju jobbat. Det gick bra, men fick en del hostattacker, men sånt hör ju till när man är sjuk, inte sant?
Dom på jobbet blev riktigt paffa att se mig i mitt nya jag, som brunett. Dom flesta sa faktiskt att jag passade bättre i detta än som blondin, men jag vet inte riktigt. Jag har ju kämpat så mycket för att få det vita håret. Och sen försvann allt på en timme. Men jag ska nog vara brunett ett tag framöver nu, mitt hår behöver det.
Ikväll är det ju dubbelavsnitt av Desperate Housewifes, wohoo!! Hoppas det inte slutar så spännande bara, då kommer jaga bli arg!
Ska ni också titta på desperate idag?


jag lovade att avslöja min suprise..

..men jag har ju även lovar att jag ska berätta om helgen, så jag tar den först. men jag har liksom kommit på att jag inte har så många bilder från helgen bestyr faktiskt. Så jag kan inte lägga upp några bilder trots allt.
Men jag har ju lovat att jag ska berätta vad som har hänt.
I fredags så var jag bara hemma faktiskt, mådde ju inte så värst bra. Jasmine ville så gärna sova över hos mig, så då fick hon göra det. Med tanke på att Hanna var ute med alla andra på krogen så tog jag lilla Jasmine och hade det mysigt istället.
I lördags så var det ju denna lördag som jag hade lyckats trippelbokat mig själv. Dagen började med att jag,hanna och jasmine vaknade upp vid 10 snåret, åt lite frukost, fixade till oss och sen när vi var klara så gick vi ner till mamma och sjöng LIPS (samma sak som singstar fast för XBOX). När alla var klara hemma hos mamma hoppade vi in i bilen och begav oss emot Edsbro där det väntades studentmottagning för min kusin Emelie som nu har tagit ett steg in i vuxenvärlden. Stort grattis till henne! 
   Efter mottagningen var det dags att bege sig hem emot ön igen, men inte blev det någon vila inte. Det väntades kalas hemma hos emma, eftersom hon fyllde 20 förra veckan. Det var riktigt mysigt faktiskt, var jättekul att träffa alla gamla barndomsvänner som man inte umgåtts med på flera år.
    Efter hennes kalas väntade nästa kalas hemma hos Petra som också fyllt 20. Den festen var väl lite sisådär, visst det var ju kul och träffa några personer man inte sett på ganska länge. Men vissa kunde man ju helst struntat i att träffa. Men allt kan inte alltid bli som man vill tyvärr.
   Det blev iaf en relativt tidigt hemgång, max var så snäll och körde hem mig och Hanna strax efter tolv så vi var hemma runt halv 1 tiden någongång.
Igår var det också en tuff dag för mig och Hanna men det var det ju pga att vi var så slitna och inte mådde så bra. Vi tvättade all vår tvätt, 2 fulla ikeapåsar, helt galet!! Sen bakade vi även rimbobullar. Blev ju så besviken på att Emelie inte bjöd på några, så jag gjorde mina egna. riktigt mumsigt!!
Idag har jag inte gjort så värst mycket. Städat lägenheten lite faktiskt. Dammade lite, torkade av dammiga bord osv, diskat, dammsugit. Fet creed till mig!!
Imorgon väntar ju jobbet. Men jag jobbar helt sjukt denna vecka. så här ser min vecka ut:
Måndag: Ledig
Tisdag: Jobbar 12-20
Onsdag: Jobbar 12-20
Torsdag: Jobbar 12-20
Fredag: Ledig, Midsommarfirande på Strömma
Lördag: Jobbar 15-22
Söndag: Jobbar 16-22

 
P.S: här kom min suprise. vad tycker ni? vad passar jag bäst i, blondin eller brunett?

jag vet att jag har lovat..

jag vet att jag har lovat er att skriva ett inlägg om min fullspäckade lördag som jag hade igår. Men just nu ser jag att blogg.se har något slags tekniskt fel. Allt ser helt knäppt ut, så jag kommer skriva mer om det som hände igår imorgon istället. Hoppas ni har överseende med detta.

Idag är det fredag..

..och klockan är exakt 20.54 nu när jag börjar skriva..Det komiska med detta är att jag sitter hemma, i soffan, tillsammans med Jasmine och tittar på Pippi Långstrump. Hon ville så gärna sova hemma hos mig idag, och eftersom Hanna är ute på rackartyg så gick det bra för mig.
   Det roligaste är att Hanna kommer ju hem ikväll, men hon vet inte om att Jasmine sover här inatt. Blir en liten rolig suprise för henne inatt när hon kommer superkalas, som jag antar att hon kommer vara.
   På tal om suprise, verkar som ni flesta läsare börjar bli riktigt nyfikna på vad jag egentligen har gjort. Men jag berättar ingenting, kan berätta på söndag då dom flesta personerna jag känner får se denna suprise under helgen. Vissa har sett den redan och vissa blev faktiskt ganska överraskade. Blev ni lite mer nyfikna nu kanske?
   Idag vill jag även passa på och säga ett jättestort grattis till min älskade kusin Emelie, som idag tar en av det största kliven i sitt liv, för idag tar hon studenten! Välkommen in i vuxenvärlden kusin! Nu börjar allvaret, tyvärr...
   Imorgon, på tal om kusin, så ska hela släkten befinna sig i Edsbro kl.14.00 för att gå på Emelies mottagning hon har för släkten. Tror det kommer bli riktigt roligt, med en massa lekar, god mat och trevligt sällskap.

   Efter det ska vi åka tillbaka hit till ön, men bara jag och min familj och så Hanna såklart. För här i Käppala väntas det kalas/fest för Emma som i måndags fyllde 20 stora år. Stort grattis än en gång!!
   Efter detta väntas det ännu en fest i Sköndal hemma hos Petra, för denna dam blir också 20 stora år, fast hon fyller ju år imorgon. Passar på att gratta henne nu med tanke på att jag nog inte kommer att hinna gratta henne imorgon, iaf inte i bloggen..
   Men på söndag mina vänner, då ska ni få se en massa bilder från helgens bestyr, det må jag lova!
Hoppas ni får en superhelg, så hörs vi på söndag igen. XoXo// Daisy Girl (hihi, såg nu hur jag "citerade" Gossip Girl)

Så var det onsdag, och jag har en suprise..

Japp, idag är det onsdag, halva veckan har nu gått och jag var på akutmottagningen imorse på Lidingö Sjukhus. Jag gick inte till den husläkaren som jag har, jag tog en annan då jag inte gillar min husläkare, hon är så himla dryg emot ungdomar.
Men jag fick iallafall reda på att jag en typ av bihålsinflammation blandat med en övre luftvägsinfektion. Inte så kul, så just nu går jag på antibiotika. Känns ju bra då man är fullbokad på lördag och det är bara fester som man ska gå på. Inte så värst roligt. Då är ju frågan om man ska dricka alkohol och strunta i att det påverkar medicinens effekt.
   Ikväll så vill Carro att vi ska hänga med ut på Klubb Onsdag på Hirschenkeller, men jag vettefan om jag orkar alltså. Hanna har redan börjat fixa sig, och jag sitter här fortfarande i mjukisbyxor och tjocktröja. Jag menar, jag är ju faktiskt sjukskriven, hur bra ser det ut om jag går ut?
   Som ni ser på titeln så har jag en liten suprise för alla er som känner mig. Det är några som redan fått reda på denna suprise men jag tänker inte tillåta dom att berätta det. Och jag tänker inte berätta det för er heller. Ni måste träffa mig öga mot öga för att få reda på det.
Nu blev ni allt nyfikna va?

allting kan inte riktigt bli som man tänkt sig...


ja, denna kväll blev inte riktigt som man hade planerat.. Jag, Nicole och Hanna åt en supergod middag idag, thaimat, hur gått är inte det?!
sen hade vi ju planerat att vi skulle titta på båda Legally Blonde filmerna..men så blev det inte riktigt, vi tittade på första filmen men när vi stoppade in den andra så la hela dvd:n av..så skulle vi pröva spela från playstationet, men den ville inte ge något ljud, så då gav vi upp.
Nu ligger jag i sängen och Hanna i soffan, ingen av oss vågar egentligen prata för då kommer vi bara få hostattacker. Imorgonbitti iallafall, då ska jag åka till morgonakuten för att kolla upp vad jag har för någon typ av förkylning. Vem vet, kanske fått en släng av den där svininfluensan? Men jag vet ju inte vad det är för symtom för den, så kanske inte? Äsch, vem bryr sig egentligen, hoppas bara på att läkaren kan fixa mig, har inte råd att ligga hemma som sagt.
P.S: en rolig sak, jag har redan fått skatteåterbärgningen, har ni också fått den?

Så blev det inget jobb idag ...

Idag är det tisdag, och jag är hemma ifrån jobbet idag också. Jobbade ju igår, men var hemma i fredags då jag skulle ha jobbat. Jag tror jag kommer vara hemma imorgon också. Funderar på om jag ska åka till akutmottagningen imorgonbitti för att kolla om det här verkligen är en vanlig förkylning, jag menar nu har jag varit sjuk i 1 vecka och febern den bara kommer och går lite som den vill.
Jag känner liksom att jag inte har råd att ligga hemma och vara sjuk, måste vara på jobbet och tjäna lite pengar. Men jag ska diskutera med mamma idag om hur hon tycker jag ska göra. Man kanske kan få lite pencilin eller nått liknande så jag kan bli frisk igen..
Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Just nu sitter jag här hemma och tittar på Providence. Kanske ska klä på mig och gå ner till mamma, kanske gå en lite längre promenad med hundarna? Det vore ju mysigt.
Hur ser eran tisdag ut?


För idag är ingen vanlig dag...

...för det är Emmas 20 års dag, hurra hurra hurra!!!
Vill passa på att gratta min barndomsvän Emma på hennes 20 års dag. Hoppas du haft en fin födelsedag vännen!
Min dag idag har varit rätt sisådär faktiskt. Med tanke på att jag fortfarande är sjuk så kände jag mig inte så pigg på att jobba idag.
När jag åkte Lidingöbanan imorse så började jag svettas jättemycket och fick nästan panik av värmeslag. Då tror jag min feber började sätta igång. För sedan när jag kom till jobbet började jag frysa som tusan, kändes som att jag var i Alaska i 20 minusgrader. Började hacka tänder och allt, fett scary!!
Imorgon blir det inget jobbande för mig iallafall, jag kommer ligga hemma och krya till mig. För i helgen är jag totalt fullbokad. På lördag har jag ju trippelbokat mig, så får se hur detta kommer sluta. Nu ska jag fortsätta titta på CSI med Hanna.
Glöm inte att hälsa på Emma och gratta henne!

Lördagen den 6 Juni, Sveriges Nationaldag

jag vet att jag sa att jag skulle ta en bloggpaus. Men idag gör jag ett undantag. Det är ju faktiskt Sveriges Nationaldag idag, så då borde inte bloggpauser gälla.
Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Jasmine sov ju hemma hos mig inatt, med tanke på att Hanna var ute på äventyr så blev jag ensam och tog hem Jasmine då istället.
Idag är det ju sista Viperkvällen innan deras "sommarlov" kommer igång, dom förtjänar ju också lite semester, men är det inte bättre att ta det på vintern då istället?
Innan viper så har jag och min familjen årets tradtion idag, nämligen grillning nere på båtklubben. Detta betyder att min morbror Benny och hans fru Monica kommer med deras båt till båtklubben eftersom min moster Ann's man Lasse är båtvakt inatt så brukar vi alltid grilla där nere, det är riktigt mysigt. Tycker det är lite synd att resten av mina mostrar inte kommer, visst dom bor borta mot norrtäljehållet, men för det kan man väl komma iaf?
Runt 8 ikväll så kommer alla polare hem till mig, där det väntas singstar, alkohol och ett glatt partyhumör. Men jag vet inte riktigt om jag ska dricka så mycket ikväll, först med tanke på min dåliga ekonomi plus att jag fortfarande är sjuk,visst febern är borta, men jag mår fortfarande inte 100% bra.
Hur ser eran nationaldagsfirande ut?
(bilden är lånad från google)

Bloggen behöver en paus

ja, ni läste rätt. både jag och bloggen känner att vi behöver en paus. Eller först och främst är det väl jag som behöver en paus. En paus ifrån det mesta...jag känner att jag behöver få vara lite ifred, lite tid för mig själv. Om jag ändå kunde så skulle jag även ta en paus ifrån jobbet. Jag känner att en vecka räcker inte så mycket.
Men jag lovar, så fort jag fått igång min blogg-glöd igen så kommer jag tillbaka med glädjande nyheter och lite till..

sjukdom på ingång?

jag tror jag seriöst är på väg att bli riktigt sjuk..jag har jätteont i halsen, näsa, ögon och gud vet vad rinner just nu..min jätte irriterande hosta är tillbaka också, kanske bäst att sjukskriva sig till imorgon, då jag egentligen ska jobba..Men jag tror inte det är någon vidare bra idée att jobba när jag bara hostar och inte ens låter som mig själv.
Vad tycker ni? Ska jag sjukanmäla mig eller pina mig igenom 8 timmars arbete?
Just nu sitter jag hemma hos mig, gud vad sjukt det låter att säga så, och har precis städat klart, har dammat,dammsugit och torkat golvet. Väntar även in Hanna som ska sova här inatt, muwsigt muwsigt!! Kommer kanske bli lite greys-tittande ikväll.

En dag på Kolmården..

...ja idag har jag varit på Kolmårdens Djurpark tillsammans med Jasmine och hennes lekis..det var väl sisådär, funkade liksom...men min förkylning jag har börja få blir bara jobbigare och jobbigare..
tror jag börjar bli sjuk..nu är det greys och jag har inte ork att blogga!
ha de bäst!

ber tusen gånger om ursäkt..

...men jag har verkligen en mycket bra anledning till varför jag inte har uppdaterat bloggen på länge.
Under helgen har det hänt en massa saker. I fredags var jag bara hemma och tog det lungt, hjälpte min bror lite att flytta. På lördagen var det min tur, max,fia och petra kom över och hjälpte mig att flytta upp mina saker till min lya. Innan flytten satte igång så grillade vi mycket god mat. Sen efter krafterna hade kommit i kroppen så började vi konka upp säng osv. Under söndagen kom Hanna och Max och hjälpte mig, då konkade vi upp soffan och jag tog itu ordentligt att fixa lägenheten. Sen hade jag och Hanna en goffa kväll, mycket väl förtjänt.
Just nu sitter vi två här i lägenheten och tittar på film tillsammans med Jasmine och hundarna..Mamma har varit på sjukhuset idag, och då kom det upp saker som ledde till att mamma vill vara lite ifred.
Ikväll åker Hanna hem då jag och Jasmine ska med hennes lekis till Kolmården imorgon...Jag kommer lägga upp bilder på lägenheten senare ikväll så ni får se hur jag bor, jag är mycket nöjd iaf, trots dom ynka 19 kvadraterna jag bor på.

RSS 2.0