Gott nytt år!!!


jag vill bara meddela att jag har världens bästa kusiner!!! <3<3

Gott nytt år på er alla bloggare!!!
Just nu är jag i Edsbro hos mina kusiner. Kommer fira in det nya året här tillsammans med min allra bästa vän, moster och hennes familj och min familj.
Jag har egentligen inte tid att sitta här och blogga. Så jag kommer önska er ett gott nytt år än en gång.
Hörs nästa år då, haha
you know you love me, XOXO


Snart ett nytt år..

...och vad kommer hända detta år? Ja ni,säg det. Det är bara att återstå att se..
Idag har jag iallafall jobbat, precis som vanligt. Det är så himla jobbigt att jobba nu när det är lov och mellandagsrea. Rusherna blir inte alls som dom brukar vara, galet jobbigt!! Men men,vad ska man göra.
Just nu sitter jag här hemma med Hanna och muuuwser! Vi har sjungit singstar, då hon ville pröva mina nya skivor jag fick i julklapp. Ska ta med oss dom på torsdag hem till kusinerna, där vi kommer spendera vårat nya årfirande.
Hoppas alla har haft en bra dag?
You know you love me, XOXO


ÄNTLIGEN!!

Ja men verkligen, ÄÄÄÄNTLIIIGEN!!! Äntligen har min älskade bästa bästaste vän äääntligen kommit hem till Sverige igen. Känns som att jag inte har träffat henne på ett år!! Och att inte få prata med henne varje dag ger mig abstinensbesvär. Det liksom börjar klia i fingrarna, och jag har ju alltid trott att det är rökabstinens, men icke det.
Så nu sitter jag här hemma och väntar ivrigt, ack så ivrigt på att hon ska klampa innanför mina dörrar..Har precis städat klart lägenheten också. Har dammsugit,dammat lite smått och moppat golvet tillsammans med låtarna från mamma mia.
Vad brukar ni lyssna på när ni städar?

 


Dagen före dopparedagen

Ja, idag är det verkligen dagen före dopparedagen. Men det har inte märkt på jobbet iallafall. Det har varit typ hur lugnt som helst. Ganska tråkigt om ni frågar mig, det finns ju liksom ingenting att göra. Men jag har gått runt med ett riktigt smile på fäjset och njutit av att från och med idag är jag ledig tills nästa vecka, riktigt skönt ska det bli att slippa tänka på jobbet.
  Efter jobbet mötte jag upp systeryster då vi skulle inhandla Jasmines julklapp. Galet mycket folk som stressar runt i sista minuten, och det känns riktigt jobbigt att jag också var ute i sista minuten. Jag brukar vara klar med alla julklappar flera dagar innan julafton, om inte veckor. Men nu är iallafall alla klappar klara.
Så ikväll blir det myskväll, äta massa snacks, dricka vin, spela bingolotto och klä julgranen, hur mysigt som helst jue.
Hur ska ni spendera eran "Dag före dopparedag"?


För nästan precis ett år sedan var det Dixie som blev mamma. Nu ett år senare har hon blivit farmor, hennes son Bill har nämligen blivit pappa. Hur mysigt är inte det lagom till jul?


Dan före dopparedan + löning imorgon = kaos?

Ja, som vi alla vet så är det ju dan före dopparedagen imorgon. Men denna dag är det ju även löning för dom flesta, även mig. Så jag räknar med total kaos på jobbet. Jag själv måste ju ut i sista minuten efter jobbet för att gå till BR-leksaker och köpa Jasmine julklapp. Sen hitta en bankomat med inte alls någon kö för att ta ut pengar. Suck säger jag bara.
Men imorgonkväll kommer det vara mysigt. Hela min familj ska klä julgranen, äta julskinka, dricka gott och spela bingolotto. Detta är något som vi gör varje jul. Flera i min släkt gör också det, det är som en liten tradition i vår släkt tror jag. Tror inte ni det?
Har ni några planer på dan före dopparedagen?

Min nya julgran

Ja, jag har ju haft en minijulgran här hemma sedan första advent. Men den är typ jättegammal. Så mamma köpte en ny till mig när hon var ute och julhandlade. Jätte snällt av henne. Den är supersöt. Mycket större än den förra och lamporna var redan ditsatta, grymt skönt. Jag dekorerade den lite med glitter,kulor och julstjärna.
Vilken gran tycker ni var finast?

Så här såg min gran ut innan

Och så här ser den ut nu


Måndag igen..

Ja suck säger jag bara! Jag hatar verkligen måndagar. Det är nästan värre med måndagar än söndagar. På söndagar har man bara jätte mycket ångest för att man ska jobba dagen efter och att man inte har tagit ut hela helgen som man borde ha gjort. Sen på måndagen, då är det oftast kaos på jobbet. Ialla fall på mitt jobb. Som idag. Jobbade 7-16, precis som vanligt. Och nu under julrushen så har det varit folk hela tiden. Det har dock inte varit mycket folk hela tiden, men vi fick typ aldrig en lugn stund, jätte jobbigt!! Men imorgon är det en ny dag, sen så jobbar jag ju bara fram tills onsdag, sen är jag ledig fyra dagar, riktigt skönt!
Har ni det också jul-jobbigt på erat jobb?

Snart är det jul!!

Ja herregud, det är verkligen julafton om 4 dagar!! Helt sjukt jue!!! Och jag har fortfarande två julklappar till att köpa. Kommer springa runt som en irriterad jojo på onsdag efter jobbet och leta som en tok. Eller kanske inte. Måste till BR-leksaker och köpa något till Jasmine, för mammas julklapp har jag nog redan fixat. Den är inte så mycket stress på den. Men vad ska jag köpa till en sexårig flicka som älskar rosa? Hmm, kommer nog inte bli så svårt. Får springa till den avdelningen i butiken som har mest rosa så hittar jag säkert något bra.
Har ni handlat alla era julklappar?

Dagens bild: Jag från i somras, tänk om man kunde ha så ljust hår igen! Saknar verkligen mitt vita/blonda hår!!!


Då var den ÄNTLIGEN klar!

Igår efter jobbet åkte ju jag och Hanna, som dom flesta kanske vet, till Tungelsta för att tattuera oss. Resan dit gick inte som planerat. Pendeltågstrafiken blev inställd precis när vi satte oss på pendeln. Men som tur var så var ju hannas vän Mange på väg hem från jobbet, så han plockade upp oss. Ännu ett stort tack till honom!!
Efter vi var klara där så åkte vi till vippan för att visa upp våra nya gaddningar. Säger ju bara en sak, jag och hanna kommer nog aldrig mer gå till vippan nyktra. Eller alltså, ni fattar vad jag menar? För guud vad människor är störda,tröga och allmänt koko när dom är stupfulla. Vad man än säger så går det in i ett öra och ut genom det andra.
Men nu tänkte jag visa våra gaddningar, so here it goes!
You know you love me, XOXO!

HÄR ÄR DÅ MIN!

OCH HÄR ÄR HANNAS!


Imorgon är det en fullspäckad dag.

Ja usch, när jag tänker efter på allt jag ska göra imorgon så förstår jag inte riktigt hur jag ska hinna med allt?! Ni tycker säkert att det inte är så mycket, men det finns alldeles för lite tid för att jag ska hinna tycker jag, skulle typ behöva minst en och en halv dag för allt.
Så morgondagens planer ser ut såhär:
- Jobba 7-16
- Äta middag
- Åka till Tungelsta med Hanna och tattuera oss båda två.
- Dra till Sandra eventuellt och hämta min halsduk som bör ligga i hennes karls bil, hoppas jag på iallafall.
- Måste åka till vippan och ge Dj:n en låt som jag lovat att ta med mig. Och självklart visa upp tattoon :)

Ja, imorgon kommer ni som träffar mig, ni kommer få se en mycket stressad Daisy, och antagligen helt hyper på kaffe, för det är något som jag kommer behöva imorgon om jag ska orka med allting. Wish me luck!!
You know you love me, XOXO!


Jag gillart!


....ja,jag vill bara säga att jag gillart!!
(ni som frågat mig, ni vet vad det handlar om)


Inte mitt fel den här gången.

Ja, det är inte mitt fel den här gången för att jag inte har uppdaterat på länge. Men vi var ju som sagt på kryssning i torsdag-fredag, sen gick vi ut och festade vidare. I lördags fyllde Hanna år och i söndags så låg jag typ och sov, för att kurera mig. Sen i måndags när jag försökte få igång min dator så kom jag inte ut på Explorer, det ville helt enkelt inte. Och det vill fortfarande inte funka, måste verkligen köpa mig en ny dator. Men hur ska jag ha råd med det?, köra på avbetalning kanske? Sen vill jag säga upp mitt 3 bredband, det är ju värdelöst. Kommer skaffa fast bredband så fort min bindningstid har gått ut.
  Idag har jag iallafall jobbat, 7-16. Gick relativt bra, trots kaoset som var. Malin kom inte in vid 10, utan hon skulle komma vid 14 och nästa person började inte förens 12. Sen var inte chiefen där, utan han kom vid 11 typ. Det var grymt mycket människor och jag slog ett säljarrekord, mitt eget dock, men ändå. Just nu ligger rekordet på lunchrushen på lite mer än 3600 kronor. Är man bäst så är man, kan inte hjälpa det liksom, haha!!
  I helgen så har jag och Hanna planerat in en vit helg, vi behöver kurera oss lite känner vi, lägga alkoholen på hyllan där den hör hemma ibland. Så då ska vi resa en tripp till Tungelsta efter jobbet och tattuera oss!! Hanna ska göra en varsin rosett på varje vad och jag ska äntligen göra klart min jäkla blomma. Bättre sent än aldrig, eller hur?
Men jag ska försöka omformatera min dator imorgon tänkte jag, är så himla slut i kroppen så jag kommer sova hos mamma, orkar inte gå hem och upp för alla jäkla trappor. Så nu ska jag lägga mig i ett bad och sen mysa ner i soffan och kanske slänga på en bra film eller nått?
Hoppas eran dag har varit bra.!
You know you love me, XOXO!

Imorgon smäller det!!

Yeeeees!!!! Imorgon smäller det! Tjohoo. Dagen som vi alla har längtat efter kommer att slå in imorgon kväll!
För imorgon vid denna tid kommer lilla Daisy och en himla massa annat folk på Silja Galaxy resa en 24 timmars kryssning tillsammans med Monday Bar.
Dessa kryssningar har jag åkt på tre gånger detta år. Det är galet. Det går inte att beskriva hur kul det är på dessa kryssningar. Det är ingenting emot vad en vanlig kryssning är, det är mycket mer galet, mycket bättre musik, mycket roligare människor, mycket bättre stämning. Allt är bättre än vad en vanlig kryssning har att erbjuda. Jag uppmanar alla som vill se på en riktigt hejdundrande fest ska verkligen åka på nästa Mondaybar-kryssning som är nångång i höst. Tror det är någon gång i mars, men kan inte lova något.
Nu ska jag återgå till mitt och vänta in Hanna och Ronnie som ska komma och muwsa lite med mig, tillsammans med en massa Greys avsnitt och coca-cola.
You know you love me, XOXO!

I'm baaaaack!!!

Tjohooo alla glada. Jag är tillbaka nu! Woohooo!!! Hur mår ni egentligen? Jag mår faktiskt bra. Jag har verkligen behövt denna extremt långa bloggpaus. Den har jag verkligen uppskattat.
Men nu är det alldeles för många som tjatar på mig om att jag måste börja blogga igen. So here it goes!!
Ja vad har hänt under denna bloggpaus i mitt liv? Hmm..mycket och ingenting må jag säga..
  Kommer inte ta nånting i detaljer. Men i det stora hela iallafall, och det är ju bra, eller hur? Herregud, vart ska man börja? Vad skrev jag sist? Hahah, inte lätt det här alltså.
Men då kör vi. Jag kan ju säga att jag inte fick den där lägenheten jag var och tittade på.Någon annan idiot tackade ja, lite för snabbt tror tycker jag iaf. Men lyckan kommer och lyckan går.
Jag har även lyckats ligga sjuk med luftvägsinfektion. Inte kul, blev sjukskriven ifrån jobbet. Skönt, men ändå tråkigt med tanke på hur mycket pengar man förlorar.
  Jag har fått en ny hat-person på jobbet. Usch, tycker verkligen inte om henne. Mår illa bara hon tittar på mig. Och det är ju inte så bra, eller hur? Saknar att ha Emma med mig på frukosten. Allt gick så himla smidigt då. Jag behövde inte göra två jobb liksom. Jag kunde koncentrera mig på en sak i taget istället för sjuttontusen saker. Men vad ska man göra liksom? Inte mycket, för på mitt jobb så har man tydligen inte nånting att säga till om. Vill verkligen ha ett nytt jobb. Jag hoppas på att det nya året kommer med ett. Det är mitt nyårslöfte iaf. Att byta jobb!! Någon som vet ett jobb som finns ledigt redan nu?
  På torsdag, då smäller det!! Då åker vi ut till havs igen mina kära vänner. Då är det dags återigen för en Mondaybar-kryssning, tjooohooo!!!! Längtar,längtar,längtar!! Kommer bli kung. Tycker det är riktigt kul att partykungen Danne ska med, detta kan sluta hur som helst.
Så på torsdag, Mondaybar Lucia Cruise, here we come!!
Nu måste jag nog återgå till mitt. Men jättekul att ni vill veta att jag lever kära läsare. Saknat er lite och era söta kommentarer.
You know you love me, XOXO!

RSS 2.0