Idag har vi varit duktiga..

   Idag när man har varit ledig så har jag och Hanna (som myglade med jobbet) städat hela våran 19 kvadrat stora lägenhet..Riktigt duktiga har vi varit. Vi har städat så mycket så att svettet började rinna, det var äckligt!!
    Vi har även varit nere hos mamma och satt i en tvätt, enbart underkläder som fyllde hela tvättmaskin, och sen tog vi med oss Jasmine och satte oss på tåget. Destinationen blev Lidingö Centrum där vi skulle försöka hitta en present till min bror som fyller 23 imorgon. Vi gick runt lite över allt i alla affärer men efter ett tag så hittade vi nått som passar honom..
    Det var inget speciellt men vi kan ju hoppas han blir lite glad iaf. Har ju inte den ekonomin att kunna köpa något stort till honom..

  Imorgon blir det jobb. Jobbar 7-16, sen efter jobbet ska jag gå till Olof igen på Kungsgatan i 3 butiken och hämta ut min dongel. Den har ju varit på lagning och nu är den klar. Eller den har typ varit klar i 1 vecka, men jag har inte orkat åka dit och hämta den. Men imorgon gör jag det eftersom jag ändå måste vänta på Hanna i en timme typ, då vi ska möta upp Tim (alias Glenn, för att han kommer från Götet!). Sen ska vi gå på bolaget och inhandla kvällen alkohol. Sen får vi se vart vi förar. Kanske i sollentuna? Blir ju närmast så. Tycker jag iaf...
   Så imorgon kommer jag nog inte ha tid till att blogga. Kanske om jag får låna Fia's dator om vi kommer föra hos henne och Max vill säga.

Jag har även fått ett mail ifrån kusinen där hon skrev att min nya design hon har gjort är klar. Jag har även tittat på den och jag ääälskar den. Ni kommer också få se den, så fort hon lägger in den. Då kanske ni också blir lite sugna på att få en ny design till eran blogg?

    På tal om Tim, som är då Hannas lilla flört. Det får mig att tänka lite på kärlek, tänk om det blir dom? Visst det är kul för Hanna, med tanke på att både hon och jag har tröttnat på singellivet. Så vi kanske behöver nån i vårat liv. Jag har ju börjat prata väldigt mycket med en gammal vän, J, och det känns skönt. Men Hanna har fått för sig att det är något på gång där.. Men det tror jag nog inte. Men men, ville bara att ni skulle veta.

Oj, var långt inlägg det blev. Ääh, alltid kul när fingrarna inte kan sluta skriva.
I know you love me, XOXO

Kusinen ska göra min design

Jag fick en liten kommentar av min kusin Emelie idag om att hon har börjat göra designers till flera olika bloggar. Och med tanke på att jag vill göra om min blogg extremt mycket så passar ju detta tillfälle jättebra.
Så nu ska jag bara leta fram lite bilder som jag vill ska vara med i bloggen och sen skicka dom till henne, kanske komma med lite förslag också. Så om ni också vill ha en ny design på eran blogg, gå in på Emelies blogg och skriv en kommentar så hjälper hon er så fort hon kan.
    Idag har jag jobbat. Jobbade den jobbigaste tiden man kan jobba, 12-21. Det gick väl bra, men fy satan i gatan vad mycket folk det var nu på kvällen. Från kl.17 till 20 så var det folk hela tiden. Vi kunde inte ens gå och dricka vatten, eller ens hämta pommes att fylla på. Och Dan på jobbet vägrade sluta skicka hem folk. Han ville skicka hem folk hela tiden, så det störde vi oss lite på. Vi behövde ju dom liksom.
    Imorgon iaf är jag ledig. Riktigt skönt!! Men då ska jag ta itu med lägenheten då Hannas lilla flört kommer och bor hos oss under helgen. Så det måste ju se bra ut här liksom. Han ska ju inte behöva komma till Stockholm och se en svinstia liksom.
Hur har eran dag varit?

Hundpensionatet, en jätte fin film!


Hundpensionatet, en riktigt fin film!
Ikväll så har jag och Hanna hyrt och tittat på Hundpensionatet. Denna film var en riktigt fin film. Den handlade om 2 syskon som var fosterbarn. Det hade en hund som hette Friday som dom gömt för alla deras fosterföräldrar i 3 år. Efter en stund så börjar dom ta hand om fler och fler hundar då de hittar 2 herrelösa hundar på ett gammalt hotell.
Jag och Hanna har nog aldrig skrattat och gråtit så här mycket till en komedi. Jag kan verkligen rekommendera denna film för er som älskar tårar och skratt.
Har ni sett "Hundpensionatet"?

Tisdag 28 Juli

jaha, så var det tisdag då..Idag har det inte hänt så värst mycket. Jobbade ju 11-19 idag istället för 12-20, det är iofs lite skönt. Sen flörtade jag till mig hos Sadeem (min chef för er som inte vet vem han är)  att jag fick gå en timme tidigare, med tanke på att det var så lite folk.
Det har varit jäkligt lite folk idag faktiskt. Kan ju berätta om en jätte irriterande gäst idag. Hon var finne och kom fram och frågade mig på lite slarvig finlandssvenska vad som menades med plusmeny.

Jag: Det menas att du får stor pommes och stor dricka.
Hon: Aha okej, då vill jag ha en sån plus en hamburgare.
Jag: okej, vilken hamburgare vill du ha?
Hon: ja, den som kommer med plusmeny.
Jag: Ja, men du får ju välja vilken hamburgare du vill.
Hon: Okej okej, jag förstår. Jag vill ha den som ingår i plusmenyn där (medans hon pekar på en av menytavlorna)
Jag: (lite småfrustrerad börjar jag bli nu) Ja, men VILKEN hamburgare vill du ha!? Du får ju välja vilken du vill!! Vill du ha Big Mac eller vad vill du ha?
Hon: Aha, jag förstår, jag vill ha cheesburgare.
Jag: Okej, den stora eller den lilla?
Hon: Vad är det för skillnad?
Nu var jag riktigt sur på henne må jag säga. Så jag sket i vad hon sa med tanke på att det tog henne 10 minuter att förstå vad en plusmeny innebar. Så hon fick 2 QP. Men det visst är det okej att jag blev sur?

Som jag lovade...

Som jag sa tidigare idag så lovade jag bilder från våran karaokekväll i lördags på Paddy´s i Sollentuna.
Vi hade det riktigt kul, det kanske syns?








Mobilbloggar igen.

Ja eftersom jag inte fått igång min dator än, och HP vägrar komma och hämta den så måste jag ta det bästa jag har. Så det får bli mobilen. Just nu är jag på väg till jobbet. Jobbar 12-20 idag,inte så kul. Men man får stå ut helt enkelt. Helgen har varit riktigt bra må jag säga. I fredags så var vi ju på 360. Och i lördags var jag,hanna,max,fia och oscar på paddys i sollentuna. Sjöng en massa karaoke och beställde in en giraff. För er som inte vet vad det är så är det en nästan 4 liters ölsak som man får tappa upp sin egen öl. Riktigt muwsigt. Lägger kanske upp bilder ikväll. XOXO

Fredag + löning,detta betyder utgång!!

Idag är det fredag och idag ska vi ut. Kommer nog bli kul. För idag är jag taggad, det var jag ju inte förra veckan när vi var ute. Idag har jag även jobbat. Jobbade 7-16, det gick bra. Var beredd på att det skulle bli jätte mycket folk. Men så blev det inte faktiskt. Gjorde ju bara 2 st 11 000 timmar. Det är inte så bra med tanke på att det är fredag och det är löning.
Men med tanke på att det är fredag och löning så går ju vi ut och firar det.
Så just nu sitter jag, Hanna, Linda och Carro hemma hos hannas mamma i Kärrtorp och dricker vin. Ska förresten återgå till mitt drickande.
Hörs imorgon!! XOXO!!

Dagen var kommen...

Idag var dagen, då den stora dagen kom. Häromdagen beslutade jag och Nea att vi skulle ta itu med våra "problem" vi har med varandra. Så idag träffades vi efter vi båda slutat jobba. Gick och satte oss på Soft Kök & Bar.
   Vi pratade igenom allt som har hänt under det senaste halvåret. Allt skit vi båda gått igenom och allt som har gjort att vi har glidit isär. Det kändes riktigt skönt att äntligen få prata ut med henne. Jag har tyckt den vårkryssningen på Mondaybar att jag vill verkligen reda ut allt med henne. Hon och jag har gått igenom för mycket ihop och känt varandra för länge för att vi aldrig ska kunna bli vänner igen. Så vi satt i nästan 2 timmar och pratade igenom allt. Vi bad båda om ursäkt för hur vi har betett oss emot både varandra och emot alla andra. Och vi är båda i eniga om att vi inte riktigt förstår vad som händer i våran kompisgäng längre. Alla går runt och sprider en massa rykten, alla går runt och snackar skit. Och alla säger att man tycker att folk borde komma face to face och säga vad man tycker och tänker. Visst det kanske också kan bli fel ibland och man kanske blir sur för stunden, men det är bättre än att det blir en massa skitsnack bakom allas ryggar. Som t ex det där ryktet någon har startat om att jag och S är ihop och håller fortfarande kontakten.
   Jag menar, varför sprida ett falskt rykte? Visst dom flesta rykterna är väl inte sanna, men oftast lite. Jag blev riktigt sur och irriterad när jag fick höra detta rykte. Vem du nu än är som har startat detta och läser min blogg, prata med mig istället om du har något problem med mig eller skriv en kommentar i bloggen om du inte vågar säga det face to face...

Lång dag idag...och jag saknar min vän!!

Ja idag har det varit en mycket lång dag för min del. Jag är verkligen superduper trött just nu. Förstår inte ens varför jag sitter här och bloggar, men då kommer jag och tänka på alla mina läsare, vilka ni nu är vill säga..
 Idag började jag kl.7 och jobbade till 14. Ganska skönt att sluta tidigare idag. Undra hur mycket kaos det var på jobbet efter jag gick, Cornelia borde ha haft ett total kaos!!
Efter jobbet var det bestämt att mamma och pappa skulle hämta upp mig för att vi sedan skulle åka till Ösmo där faster bor på middag. När jag kom ut från resturangen står dom där, tillsammans med polisen!! Ja ni läste rätt, farbror blå!!
Då var det ju så att pappa gjort en liten ful u-sväng som dom inte tyckte att man skulle göra..Men efter polissnacket åkte vi till ösmo, jag somnade i bilen. Riktigt skönt! God middag var det också.
Och nu sitter jag här hemma hos mamma, jätte trött och inte alls pigg att gå upp halv 6 imorgon för att åka till jobbet. Men nu ska jag nog gå och slappa framför tv:n. Säkert något bra på den där dumburken..
  Och ni, förresten, jag saknar min andra halva. Känns tomt utan henne nu när hon bor hos sin mamma och är kattvakt. Tycker hon kan sluta vara kattvakt nu och komma hem.! Tycker inte ni?


Saknar dig hjärtat!!

Som jag lovat..

Ja som jag lovade imorse så skulle jag berätta allt om vad som hände på kryssningen i lördags och söndags..
Det var så att kl.17.00 skulle vi alla mötas utanför Viking Lines-terminalen. Där fick vi våra hyttbiljetter och lite info osv. Sen åkte vi och ställde oss i bilkön, med tanke på att bilen skulle med på båten.
När vi väl kommit ombord och fått tag på våra hytter osv gick vi och rökte. Och Cinderella må jag säga är en väldigt highteck (eller hur det stavas) båt, dom har ju till och med rökrum. Inte många båtar som har det må jag säga. Inte vad jag har sett iaf.
Efter cirka en timme skulle vi mötas vid Buffen där vi skulle äta våran middag. Efter middagen gick vi alla runt och tittade runt på vad som fanns på båten. Då hittade jag både FunClub där Färjan-Håkan jobbade, ganska kul att se hur han var i verkligheten, kommer till det snart. Sen hittade jag även ClubSeven tror jag den hette, där gick vi in några stycken och jag och Izabella sjöng och dedikerade låten För att du finns - Sonja Alden. Hon började faktiskt gråta. Och jag var hur nervös som helst. Det var inte så mycket folk när vi kom dit, men när det var våran tur så tittade jag bakåt på publiken och hela klubben var FULLPROPPAD med folk. Jag skakade igenom hela låten!! Men tro det eller ej, folk älskade oss. När dom höga tonerna kom så klarade jag och Izabella dom galant och alla jublade åt oss. Fick folk att stå upp efter vi sjungit klart. Jätte häftig känsla.!!
Efter det gick vi till FunClub då jag hade lovat syster att hon och jag skulle flörta lite med Håkan och kolla om vi fick någon respons. Jag menar han har ju faktiskt flickvän. Men jag flörtade på, med tanke på att Izabella inte vågade säga så mycket. Han flörtade tillbaka och vi gick med bestämda steg tillbaka till bordet. Det är nu det pinsamma kommer. Jag skulle på toa, och toadörren var riktigt trög att låsa och öppna. Så jag skar upp typ hela sidan av mitt långfinger. Så jag gick tillbaka till Håkan (för han var den enda lediga bartendern just då) och frågade efter plåster. Och med tanke på hur jag flörtade förut skämdes jag lite för att komma där med ett blodigt finger. Lite pinsamt liksom. Men han fortsatte flörta och envisades om att HAN skulle sätta på plåstret och inte jag själv. Men det var kul. Alltid kul att flörta med kändisar, när dom inte har någon som helst aning om vem jag är.
Efter några timmar gick alla och la sig, men jag och Robin fortsatte festa vidare. Sen vid 2 tiden gick vi också och lade oss. På söndagen var det en ganska lugn dag. Jasmine vann 100kr på en spelmaskin, efter ha lagt i 20 kr. Jäkla jänta att ha tur!!
Sen var det både frukost och middag som det bjöds på. Och sedan för att vänta in att vi skulle komma i land gick vi och satte oss hos Håkan igen. Flörtade lite till och bara njöt.
När jag kom hem var jag hur trött som helst. Menar, hade ju bara sovit 6 timmar den natten. Inte okej!!
Men nu är det inte långt kvar till nästa kryssning. Det är iofs med Silja Line och är en Mondaybar kryssning. Lite annorlunda må jag säga, lite bättre också för den delen.
Men jag tycker att jag och mina vänner borde verkligen åka på en Cinderella-kryssning någon helg. Riktigt skönt att åka ut på havet och glömma alla beskymmer.
Tycker ni om att åka på kryssning?


Tisdag och jag har varit värdelös

Ja idag är det tisdag. Och jag har varit värdelös på att uppdatera bloggen. Men jag har ju varit på kryssning och sen när jag kom hem i söndags orkade inte jag sätta mig vid en dator och blogga. Igår jobbade jag också så då var jag helt slut efter 8 timmars arbete. Men idag ska jag nog bättra mig. Just nu sitter jag på skrammelbanan på väg till jobbet. Ni ser ju själva vad klockan är. Inte så mycket liksom. Men när jag kommer hem efter jobbet så lovar jag att jag ska skriva mer om kryssningen jag var på tillsammans med släkten. Ha en bra dag så länge! XOXO

Utgång ikväll, detta var ett tag sen.

 
Så här såg jag ut när det var tema på Viperroom. Okej det var en studentskiva, men fortfarande ett tema.
Jaha då var det fredag och tro det eller ej, men idag ska jag gå ut på krogen.! Detta är då Hannas påhitt och inte mitt. Men tänkte, vadå jag har inte varit ute på typ 1 månad så detta passar nog bra.
Sen är det ju så att det är silvertejpstema på 360 som vi ska på ikväll. Detta betyder då att man ska på nått sätt ha silvertejp på sig. Sen spelar det ingen roll hur man ser ut. Låta fantasin flöda liksom. Jag ska iallafall göra en kjol och ett linne/midjetröja, och så foffar till. Riktigt muwsigt.
Hur skulle ni klä er med silvertejp?
Imorgon ska ju jag på kryssning tillsammans med familjen. Det är ju så att min farmor fyllde 60 år häromdagen, så hon har ju bjudit hela släkten på kryssning med båten Cinderella. Kommer nog bli rikigt muwsigt. Då får man ta sig en titt på hur många man känner igen från "Färjan"
Har ni åkt Cinderella någon gång, hur många kände ni igen ifrån serien "Färjan"?

Harry Potter och halvblodsprinsen

Jag vill först och främst be om ursäkt att jag inte skrev någonting igår. Men jag hade inte riktigt tid. Först och främst så kom jag till jobbet kl.7 och får då reda på att jag egentligen började kl.11, men lugn, allt löste sig.
Efter jobbet hade jag lovat Oscar att vi skulle träffas. Så vi möttes upp på jobbet efter jag slutat, gick sedan till ett fik för att äta. Det var jätteäckligt det vi åt, tyckte iaf jag, men inte Oscar, men han äter ju allt.
Efter det åkte vi till Mosebacke och mötte upp Hanna för att vi skulle möta upp hennes syster och dricka lite öl..Efter det så mötte vi upp max och fia för jag var tvungen att låna deras externa hårddisk. Men det var ju lönlöst, har sån stor lust att kasta min dator in i väggen så den går i bitar.
  Men iaf, till dagens ämne. Idag så jobbade jag över en timme pga att det finns idioter på jobbet som ringer 2 timmar innan dom börjar och sjukanmäler sig. Då är man ju bara dum i huvudet om jag får säga det så.
Iaf, efter jobbet åkte jag hem och stressade upp mig, duschade,bytte om osv. Sen åkte jag och Hanna in till stan återigen för att möta upp 2 av hennes systrar. Dom hade ju bestämt att vi skulle titta på Harry Potter och halvblodsprinsen.
   Visst filmen var ju bra. Klart den roligaste filmen av alla Harry Potter filmer. Men jag är inte sånt stort fan av Harry Potter. Tyckte inte ens om att läsa böckerna, så jag menar, varför skulle jag gilla filmerna?
Har ni sett Harry Potter och halvblodsprinsen?


Vill även berätta att jag inte tycker om någon av mina vänner just nu. Inte på det sättet ni tror. Utan det är ju så att alla får just det jag vill ha just nu. Fick reda på häromdagen att Atte och Nea har förlovat sig. Jätte kul för dom tycker jag. Stort grattis än en gång. Igår fick jag reda på att Fia är gravid, men vet inte hur långt gången hon är. Sen idag säger Simon på jobbet att han ska bli pappa i februari.
   Då tänker jag, men vad fan, jag då? Jag är nog den som mest av alla i mina kompiskretsar som vill ha barn just nu. Inte för att försöka låta ego eller nått sånt. Men jag känner att ett barn kanske kan få mig att må lite bättre iaf. Det är ju en obeskrivlig kärlek liksom, förstår ni hur jag tänker? Förstå när man ligger där på bristen och krystar som bara den och efter en stund har man en skrikande bebis i famnen. Jag bara lääängtar tills denna dag händer för mig.
Kan ju säga iaf att jag och Oscar har gjort en deal, vi kommer gifta oss när vi är 30 ifall ingen av oss är gifta eller i ett förhållande. Så det så!!

Nu blev jag glad..

Oooh ja, nu blev jag riktigt glad när jag loggar in på blogg.se och ser att jag fått ett gäng kommentarer.. Visst att jag va runt och tittade och kommenterade olika bloggar häromdagen. Så nu har jag fått svar. Riktigt muwsigt!!
Tackar alla som verkligen tittade in på min blogg, känns oerhört kul. Och jag vill även tacka dom som ger komplimanger för min design. Jag tycker att jag har kämpat och kämpat så himla mycket med min design och speciellt min header, men har aldrig blivit 100% nöjd. Men blir riktigt glad när ni ger komplimanger om den.
  Idag har jag jobbat, precis som vanligt. Jobbade 7-14, riktigt skön tid, men värdelöst när man tänker på hur mycket pengar man förlorar! Vet inte ens hur bra eller dålig lön jag får denna månad, fett scary jue!!
Känns som att den här veckan bara kommer flyga förbi och helt plöstligt blir det nästa vecka. Har så mycket på gång denna vecka. Så här ser min planering ut denna vecka:

Tisdag (idag):
Jobba 7-14
Onsdag: Jobba 7-16. Eventuellt träffa Oscar efter jobbet på middag.
Torsdag: Jobba 7-16
Fredag: Jobba 7-16
Lördag: Kryssning med "Färjan"  (aka. Viking Line Cinderella). Det är ju så att min farmor fyller 60 imorgon och har bjudit hela släkten på en 23 timmars kryssning. Ganska kul att vi åker med Cinderella, får man se hur många man känner igen, hihi!
Söndag: Komma hem från kryssningen på kvällen och vila upp mig.

Gamla minnen, saknar det..

Ska berätta lite kortfattat hur min dag har varit. Jobbade 7-14 idag, sen mötte jag upp pappa och vi begav oss emot 3 butiken på kungsgatan ännu en gång. Men denna gång kunde inte Olof hjälpa mig. Han sa att jag måste ringa HP så dom får komma och hämta datan och laga den. För det är antagligen fel på min dator och inte modemet. Fett surt!!
   Men nu till rubriken. Var precis inne på Emmas blogg och läste lite. Då skrev hon i ett inlägg om lite musik som är bra låtar att lyssna på. Då kom även en låt upp som heter Drugstore Living med Glorified Crew. Det komiska med detta är ju att när denna video spelades in på baksidan av Östermalm, då satt jag och mina vänner på en resturang precis brevid och firade Sara som fyllde 18 år.
Sen när vi kom ut från resturangen hade dom börjat spela in. Så vi stannade och tittade. Och det komiska är ju att vi faktiskt är med i videon. Jag syns efter 0.53 sekunder i filmen, tror jag står tillsammans med Emma faktiskt. Sen efter en stund kommer Sofie i närbild.
   Saken jag vill komma till är att jag saknar den gamla tiden, då jag och alla andra inte hade några bekymmer alls. Då man tyckte att man levde livet. Att allt var toppen liksom! Men så är det ju inte idag.
Det suger verkligen att bli vuxen, eller vad säger ni?

Klicka här för att se videon, en riktigt bra låt om jag får säga det!


Så var det dags igen...


Jag saknar solen, gör inte ni?

Imorgon gäller det...Första dagen på jobbet efter semestern..Känner att jag behöver mer semester, jag känner att jag har inte vilat ut mig ordentligt..
Men det kommer säkert gå bra att jobba..Dom kanske saknar mig till och med, vad vet jag liksom?
Men på tal om någonting annat, mitt internet fungerar fortfarande inte. Jag börjar bli riktigt matt. Har ringt 3 kundservice men det funkar fortfarande inte efter all hjälp jag har fått. Jag tror nog jag får gå till Olof på 3 Kungsgatan igen och se till att han fixar detta problem igen. Kanske till och med imorgon efter jobbet? Får diskutera med fadern min..
Hur har eran helg varit?

Lördag och jag sitter hemma...

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera idag. men jag har helt enkelt inte haft tid.
Imorse när jag vaknade gjorde jag mig klar för att sedan bege mig emot IKEA tillsammans med mamma, systrar och morbror..riktigt trevligt, vi alla hittade nånting vi ville ha eller behövde.
När vi kom hem så var vi ute i solen ett tag och pratade med en massa grannar och bara mös...Sen gick jag och Hanna hem för att laga middag. tror jag till och med hann med en middag-nap...somnade nog tror jag..hihi..
Ikväll så beslöt sig Hanna att åka till norrtälje, men jag hade inte sån lust att hänga med..Hon skulle åka tillsammans med Sandra så då tycker jag dom ska få umgås själva. Dom träffas ju inte så ofta nu när dom bor så långt ifrån varandra...
Så jag har ikväll umgåtts med mina barndomskompisar, Emma,Alex,Danne,Jonte,Dunder och någon polare till Alex..Det var faktiskt riktigt trevligt..Vi kan verkligen alltid skratta tillsammans, saknar den tiden lite om jag ska vara ärlig...
Just nu sitter jag här hemma alldeles ensam i lägenheten och försöker få reda på om Hanna kommer sova hemma eller inte inatt..Vill ju inte vakna upp imorgon i världens panik för att hon inte är hemma liksom.
Hur har eran lördag varit?

Gissa vem?


Kan ni gissa vilken kändis det här är?

Jag hittade denna bild när jag klickade runt bland en massa bilder på nätet. Jag fastnade just för denna bild för jag tyckte den var riktigt häftig. Men jag kopplade inte riktigt vem det var. Men när jag tillslut såg på texten vem det var blev jag chockad, det var den sista personen jag hade gissat på iaf.

Friday today!!

Jaha, då var det fredag då.
Mitt internet fungerar fortfarande inte, så jag passar på att blogga nu när jag är hemma hos mamma..Idag har jag hjälpt mamma i tvättstugan som hon praktiskt sätt har haft hela dagen. Tvättade täcken,kuddar,lakan osv, sånt som helt enkelt inte får plats i en vanlig tvättmaskin.
Just nu sitter jag och väntar ifall far min kan fixa mitt internet eller om vi återigen måste besöka olof på 3 store på Kungsgatan och se till att han fixar detta problem.
Väntar även på att Hanna och Maya ska komma hem...Maya ska nämligen sova över hos oss, blir riktigt mysigt tror jag, en liten egen tjejkväll med en massa tjejfilmer..Himla muwsigt!!
Imorgon ska jag åka till IKEA tillsammans med mamma och morbror Torgny, mysigt mysigt...Jag älskar att gå på IKEA, man hittar alltid nått man behöver. Jag vet iaf att jag behöver deciliter-mått och en visp.
Tycker ni också om IKEA?


Ursäktar mig själv, men inte mitt fel..

Som sagt, det är inte mitt fel att jag uppdaterar så himla dåligt nu dom senaste dagarna. Som sagt så har mitt internet kajkat totalt och ingenting vill fungera.
Jag åkte in med min dator och dongel till 3 på kungsgatan och så fick Olof hjälpa mig som även hjälpte mig häromdagen. Så efter ca en timme så ringde han upp mig och sa att jag kunde komma och hämta min dator, och allt fungerade precis som det skulle.
Däremot när jag kom hem igår och starta min dator igen så fungerade det inte iaf. Fast nu kom jag iaf ut på 3connect som inte velat fungera förut.
Så jag tänkte att jag skulle ringa upp den där Olof idag, men har inte gjort det. Har inte ens prövat starta mitt internet idag, blir så himla sur när det inte fungerar.
Men jag ska ta itu med detta imorgon, för idag har jag inte mått så bra.
Jag har varit snurrig i huvudet i flera dagar nu, om inte veckor. Jag kan ligga i sängen och bara vända på huvudet så känns det som att jag sitter upp och ner i en karusell och jag tappar synen, allt blir suddigt, jätte läskigt faktiskt.
Så jag ska nog ringa min husläkare imorgon på hennes telefontid och fråga ifall  jag borde åka till vårdcentralen och kolla upp detta. Mamma tror ju att jag har tappat "kristallen" efter min förkylning jag hade för några veckor sedan. Den är tydligen till för balanssinnet, hade jag ingen aning om.
Men nog om mig, hur har ni alla bloggare och läsare? Något roligt som har hänt? Kläm in en liten kommentar så jag får veta.

Dåligt uppdaterande

Ja, jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen dom senaste dagarna. Men jag har faktiskt en bra ursäkt. Det är så att jag har ju först och främst varit hos mina kusiner tills i söndags. Sen när jag kom hem var det ju kalas för mamma som fyllde år. Och nu så vill inte mitt internet på datan fungera. Så jag ska till 3 idag och se till att dom fixar detta. Sen lovar jag att jag ska bättra mig. Ha tålamod mina vänner. XOXO <3 ps: jag bloggar på mobilen nu.

Skoshopping i Norrtälje


Dessa fick följa med mig hem.
50kr på Skokanonen

Idag så ringde klockan vid halv 8 imorse. Då var det bara att gå upp,äta frukost och så vidare. Gjorde oss klara för att ta itu med dagen, sedan satte vi oss i bilen och brummade iväg till Norrtälje.
Där skulle vi ju bara handla på Flygfyren, men eftersom vi ville äta Donken så fick vi hittade på en massa annat. Detta slutade med att vi kom hem med 3 matkassar fulla, ett varsit glas från McDonalds och jag fick även med mig ett par skor. Blev himla glad när vi gick förbi Skokanonen och såg att det var en massa rea, självklart handlar man då.
Rea är bäst, eller hur?

Bye bye Stockholm....Hello Edsbro!!

Japp, idag lämnar jag Stockholm i några dagar. Jag känner att jag verkligen behöver komma ifrån allt och alla... Kanske finns det någon som t om kommer sakna mig? Vad vet jag liksom..
Kl.14.05 går bussen ifrån Tekniska Högskolan, och anländer till Edsbro runt 15.20. Kommer säkert bli superhärligt att komma iväg lite, sola och bada i kusinernas pool. Vi ska även fixa upp våran låt, till och börja med göra en demo iaf...Och jag som fortfarande inte lärt mig den ordentligt än...Men det brukar ju gå snabbt att fixa..
Jag vet inte riktigt när jag kommer hem, och jag vet inte hur mycket eller lite jag kommer att blogga...Men hoppas ni har överseende för detta. Ska försöka så gott jag kan..
See you when I see you, XOXO!

RSS 2.0