vem bar den bäst?




vad tycker ni? vuxxenklänning eller barnklänning?

dagens outfit,stadsrunda!

nu är jag färdigfixad inför dagens stohej! jag ska snart åka in till stan, dels för att hämta mina arbetskläder på jobbet som behövs tvättas, och dels för att leta upp lite saker till halloween. jag och hanna ska ju klä ut oss :) ikväll ska jag,atte och hanna och typ hela hannas skola ut på Klubb Onsdag. det är på Hirschenkeller, som jag inte gillar. men vi får väl se hur det är nu när det inte är Toxic.
vad ska ni ha för er idag?

kvällen hos jocke

ikväll har jag och hanna våldgästat jocke. det var mycket trevligt =). vi kollade på film "Wall-E", det sas inte så mycket i den filmen men den va riktigt söt...handlade typ om kärlek mellan 2 robotar, fett gulligt.
medans filmen gick färgade och slingade jag även hannas hår. det såg inte ut att gå så bra när jag väl höll på, men jag blev ganska nöjd med resultatet faktiskt.
hur tycker ni det blev?

 
så här såg hon ut medans vi höll på, fett söt!!

före                                                                  efter




dagens shopping

nu är jag hemma efter dagens shopping. hittade bara en tröja och en parfym till mig själv. sen köpte jag julklappar till hanna,nicole,brorsan..har köpt en sak till men vet inte vem jag kommer ge den till.


tröjan är från lindex (129kr på barnavdelningen)     

parfym från brisak (89kr)


dagens outfit, shopping med mor och moster!

nu har jag klätt på mig, satt på mig ett ansikte och nu ska jag,mamma och ann bege oss till gustavsbergs centrum för att shoppa lite. jag kommer leta efter ett par nya byxor, en vinterjacka och eventuellt skor =P (behöver inga skor, men det är alltid lika kul att köpa)..jag kommer även börja leta efter juklappar, men vad ska man köpa?!!
har ni några ideér som man kan köpa i julklapp?


byxor från jc, linne och munkjacka från haléns.

biokväll med hanna!

idag så blev det inte att jag och hanna åkte in till stan..jag tror de berodde på att ingen orkade. men imorgon ska jag åka till sickla centrum med mamma och även möta upp monika (min morbrors fru). där kommer jag shoppa lite till mig själv och även börja leta julklappar, jag vet att jag är tidigt. men palla springa runt i julrushen i vinter?! nej, aldrig i livet!!
men nu ikväll ska jag och hanna åka in till stan iaf och kolla på bio. det måste göras eftersom jag redan har betalt biljetterna med mitt presentkort.
vi kommer titta på High School Musical 3, ser verkligen fram emot det. har hört att den ska vara superbra, så vi får hoppas på det bästa.
vad ska ni göra ikväll?



dagens outfit, stadsrunda med hanna!



myskläder inför dagens stadsrunda med hanna! :)
måste in till stan och hämta mina kläder på jobbet som behövs tvättas nu under veckan jag är ledig..jobbar ju bara på fredag, fett skönt med lite semester. speciellt nu efter allt det som har hänt.!

jag har en dröm...

jag har en dröm.
en dröm om kärlek, och inte vilken kärlek som helst.
   om kärlek som två helt unika och speciella människor kan dela. två personer som delar samma blod och samma vener. min dröm är om kärlek mellan två personer som har en gång i tiden delat samma kropp, gett varandra kärlek utan ens att sett varandra i verkligheten.då den ena har varit den andras leverbröd, varit den som gett den andra näring och energi, energi till att efter några månader få komma ut ur den andra och få känna den kärlek dom har delat under dessa månader i verkligheten.
   få känna varandra och verkligen visa att dom älskar varandra för den dom är.
jag pratar om kärleken mellan mor och dotter. en mor och dotter som verkligen visar varandra att dom älskar varandra på ett sätt som ingen annan kan göra. ett sätt att visa att det är bara dom två, dom två mot världen.
den kärleken som just dom två delar, den kan inte någon eller något ta ifrån dom, oavsett vad som kommer hända i deras liv.
   en mor och dotter som går igenom eld och vatten, genom vått och torrt för  varandra. att dom klarar allt i denna värld, så länge dom har varandra. och inte klagar på den andra pga en småsak.
   en mor ska ju vara hennes dotters förebild. hon ska vara den som alltid kommer finnas där, att det är hon som alltid har goda och bra svar när det skiter sig. att det är hon som står vid sin dotters sida och håller henne i handen och säger: "det kommer lösa sig".
   den kärleken som en mor och dotter delar, den är speciell, den är unik, precis som en mor och dotter tillsammans är.
jag har en dröm....

skit söndag!

igår - var en mycket trevlig kväll. vi dansade, drack lite öl och cider. lyckades få till mig en white russian, muuums!!! sedan blev det hemgång då jag och "lillasyster" fick skjuts av ali och hans polare tony.

idag - är den värsta dagen i heeeela mitt liv tror jag. vaknar upp vid tolv, som ja trodde klockan var fast den egentligen var 11 eftersom vi var tvugna att ställa om klockan. då har mamma och alla andra åkt iväg till brisak ute på värmdö för att handla lite. när dom väl kommer hem kommer dom hem med en dålig stämning. sen så kommer mamma och säger till mig: "jag ska flytta och roger kommer omplacera hundarna"..jag står med en gapandes mun och går in på mitt rum och börja gråta. loggar in på msn frågar hanna ifall vi kan ses. sen tar jag kajsa och mig själv och åker till tantolunden för att träffa hanna där. vi går en runda runt hela parken, pratar om vad jag ska göra. sen försöker mamma få tag på mig men jag vill inte prata. så ikväll kommer vi tydligen ha ett "familjemöte" och diskutera hur vi ska göra. orkar inte längre alltså, allt bara skiter sig hela tiden för mig...så denna dag är den värsta i mitt liv!!
men men, det är väl bara bita i det sura äpplet och leva med det..
jag vill bara tacka lillasyster hanna för att du ställde upp för mig idag. stort tack, verkligen!! älskar dig så mycket, känns skönt att veta att jag har någon vän som ställer upp i vått och torrt..

himla möösigt!!

igår var det ju viper som gällde. vi hade mycket trevligt må jag säga.! jag blev en liten hjälte. det var en tjej som fick ett astmaanfall så var jag tvungen att hjälpa till eftersom jag hade min astmaspray med mig. och polisen som stog utanför och försökte hjälpa henne kallade mig för hjälte, galet stolt jag blev! :)
natten led iaf mot sitt slut, och hanna kom med mig hem, eftersom ingen av oss ville åka hem själva kommunalt. så nu har jag och hanna varit ute på långpromenad med kajsa. mycket trevligt vi hade. ganska mysigt att gå ute i det här höstvädret ute i skogen. :) nu ska vi diska, sen ska vi nog gå ner till thai resturangen och köpa lite thaimat :)
vad ska ni göra idag?

                  

                     

                    

kvällens outfit

hallå alla kära bloggare.
idag är det fredag, vilket betyder VIIIIPER!! =) just nu är jag hos hanna och förbereder mig och henne inför kvällen, medans vi också väntar in våran middag som kommer bestå av pommes och kött..muuums!!!
nu efter ni har sagt till mig vad jag borde skriva mer om i bloggen så lägger jag även upp en bild på kvällens outfit...
vad ska ni ha för er ikväll?


(ursäktar den dåliga bilden) tunikan är från haléns och legginsen är från hm.

bloggtoppen

jag har varit inne och kollat på min statistik. jag hajjar inte mycket hur man läser av den...men enligt det jag ser så ser de inte ut som att det är många som läser min blogg.
så då hittade jag en sida som heter Bloggtoppen.se , där kunde jag lägga in min blogg så att andra människor kunde rösta på min blogg, vilket kommer leda till att fler kommer läsa min blogg, vilket kommer bli superkul tycker jag =) så gå gärna in och rösta på min blogg..
nu orkar jag inte skriva mer, så nu är det hopp i säng, för imorgon är det fredag !! =D
vad ska ni göra i helgen?

mina svar

nu har jag fått lite svar av er läsare om vad ni tycker jag ska blogga mer om...jag är evigt tacksam för era svar och lovar att jag ska försöka blir bättre :)
några tips var:

- dagens outfit
- mer bilder från min vardag
- hemlisar

eftersom jag jobbar så knäppa tider så hinner jag inte lägga upp ex dagens outfit innan jag åker till jobbet, eller snarare inte orkar lägga upp dom =P jag menar måndag,tisdag,torsdag och fredag jobbar jag 7-16. så då har man inte lust att gå upp lite extra tidigt bara för att lägga upp en bild =P
men nästa vecka är jag ledig hela veckan förutom fredagen, eftersom det är höstlov så passade jag på att ta ledigt så får alla andra deltidare passa på att jobba, så jag kan vila upp mig =)


för söt!

min lillasyster, hon är bara för söt!! helt ärligt!!
jag har träffat på många i mitt liv som säger att dom har en viss person som sin idol. men jag tror nog att min lillasyster tar priset!
min kusin, angelica, är ju ihop med en kille som heter micha. han har varit med i lilla melodifestivalen för några år sedan och var även med i en grupp som heter Popkidz..men nu kör han solo.
grabben är bara 14 eller 15 år (kommer inte riktigt ihåg), men han har gjort mycket i sitt liv. han är till exempel varit i Japan i somras och sjungit duett med bl a Justin Timberlake. Hur coolt är inte det, med tanke på att det är en av hans största idoler. och hur många har i sitt liv fått sjunga tillsammans med sin idol?
men iaf, min lillasyster är TOTALT besatt av honom. och då menar jag verkligen besatt!! hon pratar varje dag och honom. micha hit och micha dit!! hon frågar varje dag: "när ska vi åka och träffa micha?", "vad tror du micha gör nu?"..även när hon leker så leker hon med sina barbiedockor och låtsas vara ihop med micha.
hon har sagt till alla sina kompisar att hon är tillsammans med micha och att hon har pussat micha.. hon är verkligen bara för söt!!
hon brukar även ta min dator och sitta och titta på micha när han uppträder med Popkidz på nån galleria eller vad det var. det finns upplagt på youtube.klicka här för att se den videon. (det är hans som pratar i början som är micha)
känner ni någon som är så här besatt av någon kändis?


här ser ni lilla jasmine som sitter och lyssnar och tittar på micha på youtube, galet söt!! :)


är sverige lika bra som USA?

jag va inne på youtube och klickade runt lite. och där hittade jag kelly clarksons låt "a moment like this". och det fick mig att tänka på idol. eftersom hon var den första som vann American Idol.
asså om dom här i sverige hittar en sån som kan sjunga som hon, då kommer jag nog vara stolt att kalla mig svensk, för denna brud kan verkligen sjunga!!
vad tycker ni om kelly clarkson?


bloggtips tack!

tjohoo på er alla glada bloggare.
nu är det så att jag är en tjej med extremt dålig fantasi. jag har ingen aning vad ni läsare vill läsa i min blogg. vad är det som gör en blogg intressant?
jag skulle verkligen uppskatta om ni kom med lite förslag på vad just ni skulle vilja läsa i en blogg.
detta skriver jag mest om i min blogg just nu:

- vad jag gör på dagarna/helgerna
- hit eller diss?
-  vem bar den bäst?
- vad som händer med alla mina närmaste och deras bloggar.

jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om. ska man vara en liten skvallertant som sitter och samlar på sig massa fakta om vad kändisar gör och inte gör? eller ska man bara berätta vad som händer i ens liv. då kan inte denna blogg vara så intressant :P haha, skojja lite bara.
vad vill ni se i min blogg?


lyckad lördag

igår var en mycket trevlig dag vill jag säga.
dagen började med att ja gick upp vid ungefär halv 10 tror jag klockan var. städade lite, hängde tvätt, la i ny tvätt i maskinen, gick ut med kajsa, diska. gjorde mamma lite extra glad med andra ord :)
sedan vid ungefär 12snåret kom atte förbi, då väntade vi bara in mamma och pappa som hade varit och hämtat lite möbler dom skulle få av en dam.
sen när dom kom hem bar vi oss av mot Berga naturbruksgymnasium där hanna höll hus under helgen. alltså hennes skola, och hon hade stalltjänst denna helg.
så vi åkte dit, titta på deras grisar och hästar. fick se när hanna och hennes polare tvättade rent ett sår på en av hästarna som fanns där. han tyckte inte om de, men han var superduktig :)
sen fick vi hjälpa till att ta in några hästar, jag vågade däremot inte ta dom stora hästarna, så jag fick ta deras shetlandsponnys. lagom höjd för mig, haha!!
sen fick vi övertala hanna att åka med oss till jocke där det skulle vara inflyttningsfest/födelsedagsfest. vi hade det mycket trevligt där.
jocke hade till och med fixat ett bildspel på alla oss när vi har festat ihop och allt som vi har gjort. det var riktigt kul att se några gammla bilder som man totalt hade glömt bort att dom fanns.
men sen vid ungefär 22 så kom hannas kompis och några till då vi skulle åka en sväng med dom, sen  begav sig hanna och jag till viper.
vi hade det riktigt kul igår må ja säga. en grym avslutning på kvällen var när jag kom hem till min säng och somnade som en stock!
vad hade ni för er igår?


hemmakvällar = booooring

okej, jag har varit hemma ikväll...visst jag har fortfarande duuunderhuvudvärk, men guuuud vad tråkigt det är att bara ligga hemma och jäsa med en chipsskål,cola och idol på tv..sånt här är det man gör när man är hemma på en söndag efter en grymt rolig helg med mycket fest, mycket vänner och mycket dans..men nej, lilla daisy ska gå och bli sjuk och får stanna hemma.
jag slängde in ett inlägg i viperrooms gästbok igår på deras hemsida och fick ett svar tillbaka som verkligen värmde om hjärtat. här får ni se:

daisy - igår kl 18:19
halloj min favvoplutt :) imorgon är det fredag och jag ligger hemma och är JÄTTE sjuk!! :O vilket betyder ingen viper för mig imorgon :( men hoppas ni får en superkväll utan mig, så ska jag försöka ta mig i kragen och kanske dyka upp på lördag :)
Blå / Viper Room:
Hej blondie! Riktigt trist att höra :( Blir ju inte samma sak utan dig så jag hoppas på ett snabbt tillfrisknande! Första fredagen på typ ett år du missar haha, stackarn! Bamse-krya-på-dig-kram!

hur glad blir man inte då när ens stammisställe blir nere när man inte kommer dyka upp under en fredagskväll..som pelle (killen som äger viperroom) skrev, det här är första gången på typ ett år jag stannar hemma på en fredag!! heeelt gaaaalet!!!
nu sitter jag här hemma och väntar in resultaten på idol för att se vem som åker ut. jag hoppas för guds skull att det blir johan palm som kommer åka ikväll, men det tror jag nog inte. tycker han skämmer ut sveriges befolkning totalt!!!
vem tycker ni ska åka ut ikväll?

daisy goes hemmakväll!

alltså, det här måste nog skrivas in i min egen historia. idag är nog första fredagen på kanske 10 månader som jag är hemma!! och jag skojjar inte
jag har alltid varit ute på krogen med mina vänner, eller så har vi hittat på nått annat..jag har ju väääldigt svårt att ligga hemma på en fredagkväll. så vi får se hur det här går.
men eftersom jag har legat sjuk här hemma i ca 3 dagar så känner jag mig inte tillräckligt pigg till att gå ut och festa. jag måste stanna hemma och samla alla de krafterna jag har tills imorgon då vi ska först till hanna och hälsa på henne i skolan, sen ska vi till jocke och fira honom.
så ikväll blir en kväll framför idol och sen är det hopp i säng.
vad blir det för er ikväll?


trött på vidriga människor!

asså seriöst..jag fattar inte hur denna person pallar med att stå ut med sig själv dag in och dag ut!!!
jag är som sagt sjuk, blev ju hemskickad igår så fort ja bara kom till jobbet. och idag mår jag inte mycket bättre..har bara varit uppe 2 ggr idag ur soffan.
men vid 4 tiden ungefär så ringer en viss person (som ja tror att INGEN tycker om) och frågar ifall jag ska vara sjuk imorgon också..(som om det är nånting jag har valt att vara..?)
efter en kort stund så säger han till mig: " aha, men då måste ja kräva ett läkarintyg från dig" jag säger: "ja ja, de får ja väl fixa då"
men enligt lag så behövs ju ett läkarintyg efter 7 arbetsdagar. men iaf, min mamma blev flyförbannad när hon fick höra detta så hon ringde upp min chef och fråga vad f*n det är som händer.
men nu iaf så är allting löst och jag behöver inte hämta nått läkarintyg.
asså vilka idioter man arbetar med, jag blir så himla matt!!
har ni några idioter på eran arbetsplats/skola?

sjuk

idag vaknade jag vid halv 8, steg upp, borstade tänderna och sedan gick jag iväg till tandläkaren till 8.00. det är verkligen SVIN dyrt att gå till tandläkaren..jag va där i 15 min, då ja skrapade bort tandsten och putsade tänderna, det gick på 735 riksdaler..asså jag menar, räkna ut timpenningen på det!! gaaalet dyrt tycker jag..

sedan vid 10 snåret åkte ja iväg till jobbet...men de va inte länge ja va där. ja klev in genom dörrarna och dom skicka hem mig på en gång, jag såg ut som ett vandrande lik, eftersom jag är sjuk..

jag ville egentligen inte åka hem, eftersom de skulle bli kaos sa jag, men de sket dom i, ja åkte hem iaf. och har sen dess spenderat dagen i soffan, och planerar inte på att flytta på mig förens ja ska sova...

för klockan 21.00 är det ju dags för ännu ett nytt spännande avsnitt av Grey's anatomy.
vad är erat favoritprogram på tv?


jag har fastnat!!

asså helt seriöst, kollar ni på idol? Kevin Borg, när han sjöng "Nathalie" ? jag smälte när jag hörde han version..jag tycker faktiskt att han va 20 ggr bättre än ola.
vad tycker ni, titta och jämför..
vem är bäst? 

ola?

 

kevin?


goda nyheter

jag har lite goda nyheter gott folk..eftersom anna har varit på mig som en hök nästan på att försöka få ett datum till min knäoperation så bestämde sig mamma för att ringa karolinska och dra en fet vit lögn =P hon sa nått i stil med: "hon måste ha sin operation NU! de funkar inte längre, hennes chef är på henne om att hon ska gå ner i timmar bara för att hon ska kunna få in en ny tjej som kan ersätta henne, så hon måste få sin operation snarast!!"

jag har inte pratat med mamma ordentligt än men dom har tydligen sagt att jag kommer få hem en kallelse snart till röntgen, då dom ska ta bilder på knäet och se vad som måste åtgärdas..sen ska jag även få träffa narkosläkaren, så operationen blir förhoppningsvis i november. och det är ju väääldigt snart =) men jag tänker inte hoppas för mycket för denna sak har  man ju hört flera gånger.
det tråkiga blir ju nu om operationen verkligen blir i november så måste jag ju ställa in min planerade resa till London för att hälsa på dixie.
det är ju lite tråkigt, men om operationen blir av så blir jag öööverlycklig!!
har ni opererat er för något, vad?

ovanlig måndag

idag började dagen precis som vanligt..gick upp vid halv 6 och sen åkte ja till jobbet med 06.07 tåget hemifrån..kom till jobbet vid 10 i 7, lite senare än vanligt men jag hann iaf...
när ja stämplade in var det bara att börja med uppfyllningen..sen vid halv 8 ringde nån från en bank och stor beställde frukost..dom skulle typ ha 10 saker av varje sak..fett jobbigt daniel fick i köket, men inte mitt problem :P
sen vid 10 var det dags för mig att gå på rast, och då klämde anna (min chef) ur sig att jag skulle jobba på mc'donalds på centralstationen idag, för dom hade ont om folk idag..
visst de va väl skönt att komma bort från samma resturang som man jobbat på över ett år, men saknade mina kollegor..dom på centralen hade inte samma humor som jag har...så det kändes lite jobbigt..

nu e jag hemma och håller på att skicka bilder till jocke, han fyller ju år på fredag och på lördag ska han ha inflyttnigsfest/födelsedagsfest..ska bli riktigt roligt tycker jag :)
men eftersom man är pank vet ja inte om de kommer bli nån present till jocke eller nån dricka för min del...men de löser sig alltid..
har ni nått tips på vad man kan köpa till en kille som fyller 22?


vimmel från lördagen

sådär ja, nu kommer även vimmelbilderna från igår också...ganska kul igår faktiskt...eftersom det var fia som var fotograf på viper igår så snodde ja kameran och lekte vimmelfotograf...några av bilderna som läggs upp är dom jag har tagit :) det är dom som jag inte är med på och inte dom som de står efterfesten.com på..
vad tycker ni om bilderna jag har tagit? duger jag som vimmelfotograf eller är det inget jag ska fortsätta med?








vimmel från fredagen

här kommer lite vimmelbilder från i fredags..både på förfesten och ute på krogen..hoppas ni hittar nått kul :)
jag kommer lägga upp vimmelbilder från igår också.men det gör jag lite senare ..






tack kusin

igår var nog en av dom roligaste kvällarna på lääänge...
kusinen kom ju igår tillsammans med sandra och vi hade verkligen jäätte kul...sandra,emelie och hanna kom till mitt jobb när ja hade slutat..så sprang jag in på systemet och shoppade järnet kändes det som..
sedan begav vi oss hem till mig där vi lagade middag, det blev tacos, muuuums!! sen var det bara för mig att välja kläder inför kvällen...men till det fick jag emelie och sandras hjälp..
sedan när vi alla fyra var färdigfixade och kände oss redo för att börja ladda inför kvällen startade vi igång en singstar-kup..har iiingen aning vem som vann men vet iaf att vi hade det jääävligt trevligt..vid ungefär halv 9 snåret kom atte och bara efter en ca halvtimme hoppade vi in i proben och begav oss emot viper...
väl där hade vi det jääätte kul..fick andree (dj:n på viperroom) att spela min andra kusins (emelies syster) pojkväns grupp låt :P (hahah komplicerat värre det blev)..det är en svensk version av "if only you" med danny och therese...den är suuuuper bra och som tur var så verkade alla andra människor på viper att gilla låten också så den kommer spelas fler gånger..kändes riktigt kul att ja lyckades hitta en låt som verkligen gick hem på en nattklubb =)

jag vill bara tacka emelie och sandra för en gryyymt underbar kväll, ni måste definitivt komma hit fler gånger...har inte haft så här kul på länge. <3

och så kom den här dagen...

nu har denna dagen kommit...dagen då mitt hjärta skulle lämna landet för att resa mot London...
jag och pappa åkte emot arlanda vid 07.00, kom till arlanda vid 07.40 då vi gick till tullen för att komma in till utlandsexporten..
när v i väl var det kom det upp ett problem...i dixie's pass stog det inte vilken tid som vetrinären igår hade gett henne frontline och dromtal medicinerna.. och i england har dom extrema regler på att det måste stå datum, tid och stämpel för att hon ska få kunna lämnas över till mottagaren..
så vi var tvungna att ringa upp denna vetrinär så min mamma i sin tur kunde åka till henne och hämta ett papper där det står allt vad hon har gett dixie och när osv...sen var det bara för mamma att faxa över det till arlanda...så fick dom i sin tur faxa över detta papper till england..
men nu ringde Ewa (uppfödaren som ska hämta upp dixie i London) och sa att dom i England inte har fått denna fax och fick därför inte hämta ut dixie..men sen så ringde hon igen och hade bett dom i sverige att skicka faxet igen...
så nu är Ewa påväg för att hämta min lilla solstråle..men jag tänker inte pusta ut förens hon ringer och säger att hon har dixie i sin famn..
har ni varit med om något liknande?


K-AOS!!

både igår och idag har varit 2 av dom sääämstadagarna i mitt liv!!
igår så ringde min s k "syster" upp mig och ger mig väääääääärldens utskällning...det har nämligen kommit fram en sak om hennes pojkvän som jag inte visste detaljer på..det ända jag visste var att han har gjort något fel emot henne under en festival i somras...
och eftersom jag inte har vetat mer än att han gjorde något fel (kan ju vara vad som helst), så tyckte inte jag att jag borde lägga mig i..det är inte förns nu som jag har fått reda på vad som egentligen hände...och det får man feta utskällningen  för..
jag citerar henne: " jag är så besviken på dig, du ska framstå som min bästa vän och du har inte berättat nånting för mig..inte heller ställt honom emot väggen och frågat vad fan han har hållt på med. är så grymt besviken på dig."
jag menar vad fan ska jag göra?! är jag någon jävla springpojke för henne eller? varför är det JAG som är boven i dramat helt plötsligt?!!?
dom 2 av hennes/våra vänner som faktiskt var med när allt detta hände i somras, varför är inte dom boven i dramat? det är väl ändå dom som har gjort fel om nån?!?! VARFÖR RINGDE INTE DOM PÅ EN GÅNG NÄR DETTA HÄNDE OCH B ERÄTTADE DET?!
nej nej, det är ju JAG som har gjort fel...men ärligt talat så bryr jag mig inte..jag tycker inte att jag har gjort något fel..visst jag kunde frågat honom vad fan har gjort, men ja menar det här är ju inte första gången, och är man dum nog att ta tillbaka denna person då så ser inte jag någon skyldighet att berätta nånting..har någon gjort ett fel i ett förhållande en gång så kommer denna person göra det igen..
vad tycker ni, är det JAG som är boven i dramat eller inte?


2 valpar = destination London!!

idag började dagen som vanligt..dock med en skutt upp från sängen, vaknade 20 över 6 imorse av att jag inte hörde alarmet...som tur var hade inte farsan åkt än, så ja åkte med honom, och kom i tid till jobbet..
slutade kl.14 idag och då begav jag mig hemåt..när jag väl kom hem var det bara att gå på en gång, för att först hämta jasmine och sedan begav sig jag och mamma mot Albano djursjukhus...
vi blev väldigt tidiga, så jag och mamma åkte till mörby centrum och åt oss en varsin burgare...sen åkte vi till sjukhuset, och fick sitta i ca 20 minuter och vänta på att sköterskan skulle ropa in oss i rummet..efter en stund kom sköterskan igen och släppte in oss i ett annat rum där vi skulle ta ultraljudet..
när vetrinären kom så satte hon på krämen och sedan började sitt jobb...det ända hon såg var 2 pyttesmå valpar...jag såg däremot deras ansikte och hur lika dom är lilla dixie...
tyvärr så blir det ju london nu för dixie på torsdag...så det känns ju lite jobbigt, man blir ju lite deprimerad när ens ögonsten ska resa alldelles själv på ett flygplan och sedan vara borta i ca 12 veckor, så jag borde nog klämma in min egna resa till London och börja planera när jag ska resa dit...
vad har ni haft för er idag?


dagen med det stora D närmar sig!!

nu är det måndag...det betyder att det bara är 3 ynka dagar kvar, sen smäller det..
och det är den dagen som dixie, min älskade älskling, tar sig på ett flyg med destination london för att vänta in sin dag då hon ska klämma ut sina valpar...
denna dag är INTE en dag som jag ser fram emot som ni kanske kan förstå...jag har tagit ledigt från jobbet..med tanke på att jag jobbar 7-16, och hennes flyg får kl.10.00, och hon måste vara där kl.08.00...
guuuuuuud vad jag inte vill att hon ska åka...
ni har inga tips som kan göra att veckan inte går fort?


mitt hjärta, mitt allt <3

behöver hjälp..

nu behöver jag er läsares hjälp..
jag håller på och planerar in min nästa tattuering...det ska bli ett lejon, med tanke på att jag är född i lejonets tecken..och jag vill inte göra själva stjärntecknet för lejonet, det gör ju alla..så jag har bestämt mig för att göra ett lejon..nu vet jag bara inte var jag ska sätta den, hur det ska se ut eller nånting
jag vill antingen ha bara ett lejonhuvud på antingen armen eller på skuldran...men skulle det inte vara coolt med ett lejon på hela vänstersidan på ryggen som klättrar?
som ni märker har jag iiiiingen aning om hur jag vill att mitt lejon ska se ut, därför drar jag mig till er..snälla kom gärna med förslag..
här har ni 2 lejonhuvuden som jag har fastnat för..





dålig update!!

beklagar verkligen min dåliga update...men helgen har varit så fullspäckad så jag har inte vetat vad jag heter...hehe..
den här söndag har jag verkligen inte gjort ett smack, har legat framför tvn och bara slappat...
nu tänkte ja springa ner till tobaksaffären, köpa mig nått gott, sen kanske ta mig en dusch och bli lite frächare än vad jag är..sen måste jag ullkamma dixie..
hon ska ju till vetrinären på tisdag och ta ultraljud för att se om det är några bebisar i magen...det tror jag nog att det är, hon  har blivit så tjock =)
men om det nu visar sig att det är valpar i magen på henne reser hon till london på torsdag och är borta i ca 3 månader =( kommer sakna henne så mycket...
vi får helt enkelt hoppas på att dom går fort...

s

Vem bar den bäst?




Eva eller Lindsay?

nyfärgat hår

ikväll har varit en slapp torsdagskväll framför tvn..har smaskat i mig lite choklad med cola, glott på mina program ja kollar på varje dag...las vegas(eller navy CIS), christine,vänner och idol..när idol var slut bestämde jag mig för att färga håret..var tvungen att ta reda på denna utväxt som ja hade =P dock ingen stor utväxt, med tanke på att ja har blont hår så får jag ingen sån där riktigt mörk utväxt som alla andra fejkblondiner har, hehe..
nu är det läggdags för min del, börjar ju 07.00 imorgon så måste vara pigg och fräsch =P haha!! sov gott alla bloggare.
vad tycker ni om mitt resultat? ganska vitt va?


kusinen är nominerad




tjohoo..kusinen är nominerad till veckans blogg, gör henne en tjänst vettja och gå in här och rösta på henne, vore ju en kul grej om det var hon som vann..

gryyym röst

igår var det som sagt killarnas tur i idol att köra sitt första kval..det blev rasmus som åkte, helt rätt om ni frågar mig.
ikväll är det dags för tjejerna igen..tyvärr tror jag att loulou ligger risigt till, men bara med tanke på sin vikt och inget annat, jag menar lyssna på när bruden sjunger, det är ju gåshud på gåshud..
med tanke på gåshud, igår när Lars sjöng Everybody hurts, jag menar viiilken röst killen har..han kommer säkert släppa en skiva oavsett om han vinner idol eller inte.
vad tycker ni om lars??


RSS 2.0