Ikväll blir det halloweenmys hos Tilda!

Ja idag är det ju Halloween, eller snarare Alla helgonadagen. Med detta så kommer jag och Hanna och en massa andra åka hem till Tilda, till hennes egna nya lägenhet i Skärmabrink och fira denna dag. Det kommer bli en massa halloweengodis,halloweenfilm och en massa vin osv...Kommer nog bli kul..
Hoppas bara det blir roligare än igår. För igår hände det lite saker som gjorde mig depp. Men har pratat ut med denna person det handlade om, och allt var tydligen ett missförstånd, som det brukar vara. Så nu är jag glad igen. Vi har varit vänner alldeles länge för att en sån här sak skulle komma emellan. Så nu är allt bra.
Hur ska ni fira Halloween idag?

10 timmars arbete senare...

...och nu är jag helt slut! Jag har verkligen jobbat 10 timmar idag. Helt galet! Att man ens gick med på det. Jobbade 06.00-16.00, med en timmes rast. Det är inte okej.
Vi har nånting som kallas FOAR (eller hur det stavas) idag och imorgon på jobbet. Vilket betyder att det kommer personer från huvudkontoret och betygsätter våran resturang på hur bra service och kvalité vi har osv..Har ingen aning hur det har gått idag. Men det märker vi väl imorgon eller så.
Ska jobba samma tid imorgon också. Sen ska man till viper och jobba där. Jag kommer vara en riktigt trött tjej på lördag tror jag. Kommer behöva en massa kaffe och en del alkohol imorgon kväll om jag inte ska somna på Viper. Men det blir säkert asbra. Kommer gå till bolaget imorgon efter jobbet och köpa vinet Linus rekommenderade, 3 apor heter det, sjukt gott!! Galet fruktigt vin, smaka det!!
Nu ska jag fortsätta sitta här med mina levande ljus som doftar jul och bara njuta av tystnaden här hemma..Kanske dags att skaffa en inneboende? Är så sjukt tråkigt att bo själv ju!!
Hur har eran dag varit?

En kväll hos Leo kan sluta hur som helst...

..ja och då menar jag verkligen hur som helst!! För grejen är den, jag och hanna så sjukt kul igår, så vi kommer göra om detta snart tycker jag!
   Dagen började med att jag pratade med Hanna vid lunch igår när jag låg i badet. Sen helt plötsligt hade det gått en och en halvtimme efter vi pratat och då satt jag fortfarande i handduk typ och spelade spel. Då hade ju Leo undrat vart fan vi höll hus. Så då fick jag örna hem, byta om, sminka mig osv. Sen örnade jag med tåget till Skärmabrink där jag mötte upp en mycket springandes Hanna. Jätte kul!!
    Vi åkte emot Farsta där herr.Leo väntade på oss. Vi skulle titta efter jacka till honom. Ni som känner Leo vet ju att han inte kom hem med någon jacka, utan öl!
Ja, vi gick till Donken, köpte kaffe. Hanna tyckte inte om donken-kaffe. Men jag gör. Sen gick vi till Systemet, jag fick en rosa "Tack-för-att-du-visar-leg- ask", jätte goda piller!! Sen gick vi till Ica, jag köpte tacos för 500 spänn, heeeeellt sjukt!!!! Sen örnade vi till tunnelbanan, inte okej att bära en bag-in-box, en ica-kasse, min väska plus linus väska och springa till tuben samtidigt. sjukt jobbigt!!
    Väl hemma hos leo så ställdes sig jag och hanna i köket och lagade middag. Jag håller med hanna, alldeles för lite vitlök. men herrarna tyckte det var för mkt, jävla klenisar!!
Men iaf..efter en stund och en massa glas vin senare så spelade vi ölspel, lekte nån jävla sms-roulette och mös i sängen, jag typ somnade i Leos famn eller på hans bröstkorg iaf... Alla blev fulla, Leo mest tror jag... jätte kul. Hanna fyllebloggade också. Jag hade sönder leos vinglas, kommer köpa nya glas till honom..massor av vinglas!
   Jag sov hos Hanna, för det är sjukt långt till mig från farsta och jag var riktigt trött!! Så jag har sovit typ 3-4 timmar inatt, helt sjukt..

Nu ska jag örna iväg med mamma och katja och lena och köpa muwsljus..kommer också köpa ljus. De kommer lukta gott hos mig sen...Gotta go!
You know you love me, XOXO!!

Det är inte långt kvar nu...

..och längtar som bara den. Om lite mindre än 5 veckor så kommer ääääntligen min älskade kusin tillbaka till Sverige!! Tjohooo!!! Efter 3 månader i Washington D.C, USA:s huvudstad, så kommer Emelie äntligen hem. Hon har varit där och jobbat som Au-pair (eller vad det heter). Och nu när hon kommer hem så kommer det vara en mysig släktmiddag hos dom den 29e november. Vilket är typ sjukt långt kvar tills dess. Men vi får hoppas på att tiden går fort...
Har ni också saknat någon såhär mycket?

Nyårsplanerna redan klara

Ja gott folk. Det är oktober månad nu och jag har redan planerat vad som händer på nyår. Det är iofs ca 2 månader dit men jag håller fast vid det jag har beslutat.
Jag och Hanna kommer att bojkotta alla våra vänner och dra upp till Edsbro där det väntas party tillsammas med min familj och mina släktingar. Jag firar hellre nyår med dom faktiskt, för det blir bara en jäkla massa kaos när jag firar med mina vänner. Inget elakt menat, men jag är hellre med min släkt då det alltid blir brakfest när vi festar ihop än en massa kaos med kärleksbekymmer och vänner som inte tycker om varandra osv.
Så jag tar med mig min allra bästa vän och drar upp till min släkt. Kommer bli hur kul som helst!
Har ni också börjat planera era nyårsplaner?

Jaha..

...då var denna helg över då. Och vad har hänt denna helg kan man undra sig? Jo, plakatfulla tjejer i fredags, iaf jag och hanna. Men det var kul.
    Igår var vi istället två riktigt otaggade tjejer. Vet inte riktigt var det var. Men kändes som att ingen av oss alla som var där var speciellt taggade.
    Men iaf..på vägen hem, den var inte rolig för mig. Jag och Hanna hade ju pratat om att vi skulle möta upp Danne på vägen hem, men jag kände att jag inte orkade, jag ville hem..Plus att jag ville äta, och orkade inte stressa iväg..Så jag,nicole och alla andra gick och åt efter Nicole fört över bilderna till Pelle. Men med tanke på att Emma inte mådde så bra så orkade jag inte sitta och vänta på dom. Så jag åkte hem så fort jag hade ätit klart. Men min resa var inte den roligaste. När jag kom till centralen så fick jag vänta 24 minuter på Ropstentåget. Inte så kul, men jag typ somnade nästan när jag satt och vänta på tuben med musiken i öronen.
    Väl i Ropsten får jag vänta ytterligare en kvart på den där jävla bussen. Sätter mig i busskuren och fryser som  jag vet inte vad. Då kommer en jättejobbig kille och ska prata med mig. Han var riktigt läskig. Han frågade en massa saker om jag hade pojkvän, vart jag bodde, vad jag skulle göra idag osv..Jag ljog ihop att jag hade pojkvän och han väntade på mig hemma i min lägenhet. Men det trodde ju inte han på, så han tyckte att vi skulle ses idag. Men jag "hade ju tvättstugan" idag, så jag kunde inte. Men det sket han i, han sa att vi kunde tvätta tillsammans och mysa lite i tvättstugan. Han var riktigt äcklig. Sen iaf kom bussen, jag satte mig, proppa i båda hörlurarna i öronen och hoppades på att denna vidriga människa skulle försvinna. Men nej, självklart sätter han sig brevid mig. Då fick jag nog och blev riktigt otrevlig. Höjde rösten och sa: "Jag kommer lyssna på musik och du får inte lyssna. Jag vill inte prata med dig, sätt dig någon annan stans!!" Då gick han. Jag vågade inte titta bak för att se om han gick av vid någon station. Så när jag kom till Käppala drog jag upp mitt överfallsalarm,fram med nycklarna hem och nästan sprang hem. Jisses, jag tror jag aldrig min puls har varit så hög som den var när jag kom innanför mina dörrar här hemma, riktigt rädd tjej!!
Men jag klarade mig iaf, tur det.

    Imorgon är det jobbet som väntar. Är ledig på tisdag och då ska jag och Hanna till Herr.Leo för att bjuda honom på middag och vin och bara umgås. För er som inte vet så är Leo riktigt dålig på att ta hand om sig själv, därför kommer jag ge honom en middag som han aldrig kommer att glömma!!
Nu tänkte jag duscha innan Gossip Girl börjar.
You know you love me, XOXO!!


Alltså, grejen är ju den...

...att igår var vi fulla tjejer!
Kvällen var riktigt kul igår..men alltså, jag och hanna har typ jätte mycket minnesluckor. Det är ganska kul nu när vi sitter här hemma, jätte sega tjejer, och får upp minnesbilder på vad som hade hänt igår.
Men nu är det så att vi måste börja ta tag i dagen. För vi ska ju jobba ikväll också. Men igår så var jag värdelös att hjälpa Nicole att fota. Så jag ber om ursäkt till henne. Men jag ska hjälpa till att fota en massa idag. För idag ska jag inte dricka en hel flaska vin själv.
Hoppas ni får en trevlig kväll. You know you love me, XOXO!!

Jag har fått skäll...

....av en av er läsare. Bara pga att jag är så dålig på att uppdatera min blogg. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Men jag känner inte riktigt att jag har lusten att lägga ner så mycket tid på min blogg just nu..Jag vill göra jätte mycket med bloggen, men har varken orken eller lusten till det just nu. Jag behöver få mer ordning och struktur i mitt liv innan jag kan lägga ner en massa energi på bloggen igen.. Så ni får stå ut med det jag har att bjuda på för tillfället..
  Igår var jag på Berga tillsammans med Hanna,Nicole,Lillebror och Tilda. Det var ju mysigt på ett sätt, men det är inte samma sak när Tilda och Hanna inte går där längre, plus alla andra Berga-människor liksom. Men iaf, dom hade någon typ av Halloween-fest, inte för att det var så mycket fest iofs. Mest en massa emos och fjortisar som klädde ut sig till en massa konstiga saker jag aldrig skulle kommit på att klä ut mig till på en Halloween-fest.

Idag har jag jobbat som vanligt, 7-16. Sen mötte jag upp Hanna utanför jobbet. Vi hoppade på tåget hem och gick över till mor och far där det väntades pizza. Inte för att jag var direkt hungrig, men a girl needs to eat, right?
Ikväll ska vi ha en myskväll, bara hon och jag. Härma Linus och Leo lite med deras små gay-kvällar, med en massa snacks och cola och såklart Grey's.

You know you love me, XOXO!!


Som jag lovat..

som sagt så lovade jag ju er en massa bilder från i helgen..Men jag orkar inte riktigt ladda upp alla. Så här har ni några bilder iaf. Så får ni titta på Facebook om ni vill se mer. Enjoy!
You know you love me, XOXO!

  
 


Min bebis har löss ...

Ja min lilla Kajsa har ju kliat sig som tusan dom senaste 5 dagarna. Och vi har verkligen inte förstått varför hon kliar sig så mycket. Vi har tänkt om det skulle vara skabb,löss eller loppor..Men vi ringde Albano Djurklinik idag efter vi hittat småkryp i hennes päls. Dom sa att det är löss. Så vi måste avlusa både Dixie och Kajsa, även Dino och Maja. Sen måste mamma och dom byta lakan, dammsuga soffan, tvätta hundarnas "säng" osv..Jäkla jobb att avlusa en hund, måste ju avlusa hela huset ju.
Har ni varit med om samma problem?

Jag orkar inte idag..

Nej, jag ber faktiskt om ursäkt. Men jag orkar verkligen inte blogga idag. Visst jag sitter här just nu. Men vill bara meddela att jag lever. Men jag har en hel del bilder som ska upp på bloggen, men jag orkar inte föra över dom just nu..
Så ni får bilderna imorgon och vad som denna helg har bestått av..
So long suckers! You know you love me, XOXO!!

Imorgon ska jag träffa min vän!

Ja guuud vad jag längtar tills imorgon!! Varför kan det inte bara vara fredag idag för? Blir så himla matt!!
För imorgon, kl.14.00 när jag har slutat, då ska jag träffa Oscar! Tjoooohooo!!!!!! Jag har saknat honom så himla mycket. Så efter jobbet ska vi till systemet och köpa alkohol. Sen eventuellt möta upp max för att jag ska få min singstar-skiva. Sen ska jag, Oscar, Nicole och eventuellt Lillebror åka hem till mig och äta god mat och sjunga singstar. Sen efter det så är det jobbet/Viper som gäller.
Känner på mig att imorgon kommer vara en mycket bra dag för min del iaf.
Har ni några planer för imorgon?

Onsdag den fjortonde oktober.

Jaha, då var det onsdag och halva veckan har nu gått..Idag har det faktiskt gått bra på jobbet. Hann bli klar med uppfyllningen, renligheten och nedre innan kl.9 idag. Känner mig grym stolt över mig själv. Visst jag fick hjälp av Selle, men det blev ju klart iaf, det är ju huvudsaken.
  Ikväll är det greys som gäller. Och jag har sällskap här hemma av Nicole, så vi ska titta på den tillsammans, muws muws!
Imorgon är det jobb igen, suck!! Kan inte typ knäna hoppa ur led så man slipper jobba. Haha, nej skojja bara, det gör ju så jäääkla ont!! Men på fredag ska jag ha min muws-dag med Oscar. Nicole och Hanna och förhoppningsvis Lillebror ska vara med också. Kommer bli riktigt mysigt tror jag :)
Hur har eran dag varit?


Blond eller brunett?

Det är frågan..Jag vet verkligen inte hur eller om jag ska göra det.
Jag saknar verkligen mitt blonda/vita hår. Jag saknar det jättemycket!! Och det är så många som säger att jag borde byta tillbaka till det blonda. För det blonda håret, det var en del av mig liksom..
Men samtidigt så säger så många att jag ser så bra ut i det mörka håret också. Så jag står vid världens jobbigaste vägskäl och har ingen aning om vilken väg jag ska gå.
Vad tycker ni, blondin eller brunett?

VS


Imorgon är det en bra dag...

Ja, jag längtar faktiskt till imorgon. För jag har bytt tid med Emma på jobbet, så jag kommer få sovmorgon, helt sjukt skönt! Kommer börja kl.10 imorgon istället för kl.07.00. Känner att jag verkligen behöver en sovmorgon.
Men idag har det verkligen varit kaos på morgonen. kl.10 när Emma kom så hade jag bara gjort halva uppfyllningen, och jag brukar vara klar mellan åtta-halv nio om vi är två från klockan sju. Så jag hoppas Emma klarar sig själv imorgon.
  Efter jobbet åkte jag hem till mamma där Katja och Tobbe var över på fika. Så det blev en sen middag för oss. Kom precis därifrån, så nu ska jag duscha snart och sen kolla klart på Färjan.
Hur har eran dag varit?

Blir ju bara matt...

Ja, jag blir bara matt på falska människor. Det krävs inte mycket för att kunna veta exakt vilka personer man kan lita på, eller vilka som kommer att ställa upp.
Jag tycker att vissa människor, dom har sjunkit så lågt i mina ögonen att jag knappt ser dom längre. Att jag sedan pratar med dom, är precis som Hanna säger, jag är uppfostrad så. Även om man inte gillar skiten så tar man det med en nypa salt..
Jag säger inte att jag hatar dom, för ordet "hata" är ett mycket starkt ord, men inte fan älskar jag dom heller. Nej, jag blir matt. Jag kan inte ens få ut min ilska, för det går inte, man kan inte bli så arg, så man blir bara matt..Men jag skiter faktiskt i saken, jag vet vilka vänner som jag kan kalla vänner. Dom som alltid kommer finnas där för mig, utan att tveka. Och det älskar jag er för!!
Så det jag vill säga med det här inlägget är att ni kan komma till mig när ni känner att ni har växt upp. För inte fan kommer jag komma till er iaf, jag går till mina vänner.!!

Men iaf, jag beklagar att jag inte har uppdaterat nått denna helg, men ni vet hur det är. Helttidsjobbare på vardagarna och nu vimmelfotograf på helgerna. Man hinner och orkar inte riktigt sätta sig ner och blogga.
Men hoppas alla ni mår bra där ute. Nu ska jag hoppa in i duschen sen sätta mig i soffan och linda in mig i täcket och Café:a lite.
You know you love me, XOXO

Inatt får jag...

...sovsällskap!! Tjohoooo!!! Kan ni gissa av vem? Ni kan få en lettråd, hon har varit min sambo en gång i tiden...Svårt att gissa? Nej men det är ju Hanna såklart..
Vi har precis varit nere hos mamma och ätit middag, potatismos och köttbullar med gräddsås. Fast potatismosen var ju mer som gröt, brukar bli så när pappa gör den, haha!!
Idag har jobbet varit som vanligt, galet stressigt på morgonen men helt dött på lunchen och fram till tre typ..Men jag fick gå vid tretiden idag också, fast satt nere i personalrummet och väntade på Emma, så vi kunde röka..
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag och Hanna titta på Grey's för hela slanten.
Hur har eran dag varit?

Tidig hemgång....

...från jobbet idag också. Himla muwsigt! Med tanke på att jag hade världens kaos på morgonen. Sura och griniga gäster, otrevliga var dom också, ingen uppfyllning blev klar förns 10 typ, ingen hjälp i kassan överhuvudtaget, stod själv från 7-10 typ, tack för den liksom..Fick iofs hjälp när kön var nästan utanför dörrarna, då var det ju okej att ställa sig i kassan och hjälpa till..
Fick även reda på att Jenny har sagt upp sig och slutar om 2 veckor typ, fett tråkigt. Och så ska kanske Susanne säga upp sig, för att hon inte orkar längre. Jag vill också säga upp mig, för det verkar som att ingen uppskattar det man gör. Får varken kritik eller feedback, och då är det ju inge kul att jobba överhuvudtaget.
Eller vad säger ni?

Bröllopsdröm!!


Ja helt sjukt. Ni som inte känner mig kanske inte vet att jag har planerat mitt bröllop sedan jag var typ 10 år gammal. Min stora dag ska vara perfekt!! Och där med basta!
Och nu har jag tittat runt lite på bröllopsklänningar, bara för skojs skull liksom. För min bröllopsklänning har jag ju lovat Sara att hon ska designa och sy. Men jag ska berätta hur jag vill ha den så får hon fria händer sen. Här är lite ideér iaf.

Jag vill ha kjolen på denna klänning, det stuket iaf...
....och det här korsettlivet, ungefär så iaf, fint va?


Riktigt fin-besök på Lidingö

    Idag när jag vaknade så gick jag runt och täntke på att det var nånting jag skulle göra idag. Men kom inte på vad och det gjorde mig riktigt frustrerad.
Men när jag satte mig på tåget kom jag ju på, jag skulle ju till tandläkaren idag kl.13. Så jag hoppades på att dom på jobbet hade godkänt min ledighetsansökan. Vilket dom hade glömt, men jag fick gå vid 12 iaf, jag menar, jag kunde ju inte ringa till tandis idag och avboka liksom.
 
    Men iaf, när jag var klar så gick jag och Hanna, som hade mött mig när jag slutat, hem till mamma och hälsade på. Och tur var det, för vid tvåtiden ringde det på dörren. Och ingen av oss kunde tänka på vem det skulle vara.
    Jag tänkte att det var adde eller någon annan. Men icke sa nicke. Jag gick och öppnade dörren. Och där stod han, mannen i mitt liv. Mannen med det guldblonda håret, mannen med dom isblåa ögonen som får en att smälta, mannen som "friade" till mig då jag bara var 14 år gammal. Han som sa: "en vacker dag, då ska vi gifta oss, det svär jag på om det så är det sista jag gör". Och jag menar, vadå? Han är ju bara 33 år nu, och jag är 21, det är ju ingen fara liksom. Och mamma älskar ju honom, hon har t om godkänt att vi skulle kunna gifta oss. Nu kanske ni är lite nyfikna på vem jag pratar om...? Det är ju Conny jag pratar om såklart. Han som var våran granne då vi bodde på Merkuriusvägen. Och han är fortfarande lika snygg, kanske snyggat ner sig lite. Men det blir ju så med åren liksom. Han är fortfarande min Conny. Och det var underbart att få träffa honom idag. Vi har inte träffat honom på 6 år. Jag träffa iofs honom i Centralen för nått år sedan eller var det va.

Jag och Conny myser i soffan..Himla muwsigt!

    Men lugn, jag har sett min drömprins idag också, två gånger dessutom. Ni vet, Jonathan på Sabis. Honom vill jag ha!! Och idag, på vägen hem från jobbet, han står där i Bodal, alldeles frussen av höstkylan som blåser i vinden, jag sitter inne helt uppvärmd och känner hur min puls börjar gå upp då jag ser hans utstrålande skönhet reflekteras i solstrålarna. Han kliver på, jag och Hanna pratar vidare. Sedan ska han gå av, jag tittar bak, ÖGONKONTAKT!! Han ler, jag ler, han kliver av..Jag dog typ!!
    Bara fråga hanna hur mycket jag smälte ihop på sittplatsen..Suuck, att man kan vara så snygg, det borde vara olagligt!! Hans ögon, dom är blåare än vattnet som man ser i alla filmer, ni vet det där isblåa vattnet som man inte tror existerar. Jisses säger jag bara, jag kommer sova gott inatt..

 


Ja herregud..

...vilken helg!! Kommer inte gå in på detaljer, för jag är inte så pigg, plus att jag är helt inne i tv:n just nu.
Men jag har haft en undebar helg. Och tackar och bockar för mitt sovsällskap inatt, himla muwsigt!!
Fick dock dåliga besked om mitt ögongodis igår. För er som inte vet så är jag helt såld för en kille som jobbar på Sabis i Brevik. Han är såå sjuuuukt snygg så jag blir knäsvag varje gång jag ser honom..
Men iaf, jag såg honom igår när jag var påväg till Nicole. Han satt tydligen i samma vagn som mig. Så klev han av i bodal. Sen när jag kom hem till Nicole så satt vi och diskuterade om henns ex känner honom, med tanke på att han också bor där. Och då kom vi ju på att Oscar säkert känner honom. Och såklart gör han det. Men enligt Oscar så är han ett svin, iaf var han det då Oscar träffade honom sist. Och han tvekar stort på att han har förändrats. Plus att jag tror han har flickvän, men vadå, det går ju att ändra på eller hur? ;)
Hur har eran helg varit?

Jag har fastnat...

...för denna låt. Den går på Disney Channel, vilken kanal som alltid är på hos mamma. Och dom spelar denna video hela tiden. Och nu är jag fast, I LOVE IT!!
Och ni som är Hannah Montana fans ser ju att det är "Oliver" från Hannah Montana serien, hihi...
Tycker ni också om låten?



I'm counting the days since I began to live without you
I'm covered in rain but it feels just like it's the sun
And it don't get me down, don't come around
You're better off leaving town
I'm fine here alone now without you

Hey!
I'm screaming at you
Hey!
Don't care enough to write you a letter now that I'm doing better alone
Hey!
I'm screaming at you
Hey!
Don't care enough to write you a letter now that I'm doing better, better off without you

You're stuck in a world and make believe that I can see it
I gave it a chance, she must be crazy not to leave
You're never gonna bring me down, don't come around
You're better off leaving town
I'm fine here alone now without you

Hey!
I'm screaming at you
Hey!
Don't care enough to write you a letter now that I'm doing better alone
Hey!
I'm screaming at you
Hey!
Don't care enough to write you a letter now that I'm doing better, better off without you

Giving it up, now you're taking away
All of the time, now get out of my way
Never been lost in anyone, it's me they want
Without you I'm insane
So hear me now, screaming out your name

Hey!
I'm screaming at you
Hey!
Don't care enough to write you a letter now that I'm doing better alone
Hey!
I'm screaming at you
Hey!
Don't care enough to write you a letter now that I'm doing better, better off without you

Better off without you
Cause I'm better off without you

I'm screaming at you
Hey!
Don't care enough to write you a letter now that I'm doing better, better off wïthout you


Jag funderar...

....på att skaffa katt!! Ja, helt seriöst. Jag, Daisy funderar starkt på att skaffa katt. Jag är riktigt trött på att vara alldeles själv här i lägenheten. Så idag har jag varit ute på nätet och tittat på katter. Jag vet vad ni tänker. "Men Daisy, hon har ju sagt att hon aldrig skulle skaffa katt"
Men hallå, pröva bo själva då ingen av ens polare orkar åka hit och hälsa på..Förutom på helger, det känns ju lagom kul liksom..Så nej, jag tror det kommer bli en katt i mitt liv, med tanke på att jag inte har tid för en hund just nu. Den kommer komma senare i mitt liv, det lovar jag på, flera stycken, massor av hundar ska jag ha!!
Vad tycker ni? Ska jag skaffa mig en liten misse?


Ett sjukhusbesök senare...

...och jag är sjukskriven hela veckan ut.
Jag ringde ju min husläkare igår vid lunch. Då frågade hon lite frågor, ungefär vilka symptom jag har kvar osv. Efter en stunds konversation så kom vi fram till att jag skulle komma till morgonakuten idag. Så klockan kvart i sju klev jag och Hanna upp och klädde på oss, sedan begav vi oss emot Lidingö Sjukhus.
Där satt vi och väntade i ca 10 minuter på att dom skulle ta ut lapparna som man sedan får ett besökskort av. Efter vi tagit våran lapp gick vi till caféterian och åt frukost. Sen gick vi och satte oss och väntade. Vi kom in efter ca 10 minuter då dom öppnade akuten. Sen lyssnade Janita (som min husläkare heter) på lungorna, hjärta, kollade halsen och körtlarna. Då sa hon att hon tycker fortfarande inte att jag ska arbeta då det fortfarande finns en smittorisk. Så jag är sjukskriven t.o.m tisdag. Men känner jag mig frisk innan så är det bara att friskanmäla mig. Så jag hoppas iaf att jag kan börja jobba på måndag. För nu är jag trött på att gå hemma.
Nu ikväll ska jag nog bara ta det lugnt då jag har vääärldens huvudvärk och vääärldens mensvärk, usch, killar ni ska vara glada att ni inte är tjejer, säger bara det.!
Eller håller ni inte med tjejer?

RSS 2.0